Skocz do zawartości
bbh_blocked_dnftl

Rekomendowane odpowiedzi

• Members
Napisano

ile trwa zatrzymanie miniaturyzacji wlosow na zakolach przez saba gel z hydro i ru dawajcie swoje przyklady po jakim czasie mieliscie efekty ? mysle nad zamiana na saba z betha na miesiac i pozniej saba z hydro.

RU KB Solution 5% 1,2,5ml dziennie ( 21.11.13 ) zaczne w tym tyg spowrotem

Saba Gel Betha 1x dziennie przez miesiac codzien od 10.11.14

Olejek arganowy,olejek rycynowy,sawpalmetto

Szampon z keto 2-3 x w tyg w dni bez saba

• Members
Napisano
ile trwa zatrzymanie miniaturyzacji wlosow na zakolach przez saba gel z hydro i ru dawajcie swoje przyklady po jakim czasie mieliscie efekty ? mysle nad zamiana na saba z betha na miesiac i pozniej saba z hydro.

ok 4-5 miesiecy na RU

SABA zadziałało na mnie szybko z tym że uzywałem beta i codziennie. wtedy 1-2 tygodnie

• Members
Napisano

A na hydro jak myślisz ile by zeszło ?

• 2 weeks later...
  • Members
Napisano

SABA zadziałało na mnie szybko z tym że uzywałem beta i codziennie. wtedy 1-2 tygodnie

A używanie SABA 2-3 razy w tygodniu ma sens? Ponieważ ja tak stosuję i raczje nie pomyslalem by stosowac czesciej.

• Members
Napisano

A używanie SABA 2-3 razy w tygodniu ma sens? Ponieważ ja tak stosuję i raczje nie pomyslalem by stosowac czesciej.

Jak najbardziej.

• Members
Napisano

daj pierwszy miesiac dzien w dzien co tydzien mozesz schodzic o 1 dzien mniej nastepny miesiac 3x w tyg i w pozostale dni mozesz np emu oil kazyd tak poleca ja niestety nie mam emu ale jakbym mial to tak wlasnie bym zrobil.Osobiscie ja bede robil to w taki sposob ze teraz wlasnie koncze 1 miesac i teraz bede jechal co drugi dzien a pozniej 3x w tyg i przy tym zostane jak narazie dziala fajnie

• Members
Napisano

Mam jeszcze jedno pytanie, jakiś czas temu zamówiłem emu gel do ahk-cu chyba u zioma. Czy jest sens stosowania tego emu na głowę bez żadnych dodatków? Bez ahk-cu? Pytam ponieważ narazie nie stosuję ani samego emu, anie emu z ahk-cu, jednak tego kremu mam znacznie więcej niż ahk-cu, a nie zamierzam ponownie zamawiać ahk-cu...

Masło maślane, ale jak to inaczej napisać?!

• Members
Napisano
Mam jeszcze jedno pytanie, jakiś czas temu zamówiłem emu gel do ahk-cu chyba u zioma. Czy jest sens stosowania tego emu na głowę bez żadnych dodatków? Bez ahk-cu? Pytam ponieważ narazie nie stosuję ani samego emu, anie emu z ahk-cu, jednak tego kremu mam znacznie więcej niż ahk-cu, a nie zamierzam ponownie zamawiać ahk-cu...

Masło maślane, ale jak to inaczej napisać?!

nie ma sensu, żel jest przystosowany do "wsparcia" pentracji składników aktywnych. am w sbie może być ewentualnie emolientem

• 2 weeks later...
  • Members
Napisano

Hmm nie mam w sumie przesuszonej skóry więc nie potrzebuję raczej dodatkowego nawilżania, co więcej włosy/skóra głowy strasznie mi się przetłuszczają. Najbardziej po śnie z samego rana więc może mi ktoś powiedzieć co na to zaradzić?

Jakiś specjalny szampon? cokolwiek?

• Members
Napisano
Hmm nie mam w sumie przesuszonej skóry więc nie potrzebuję raczej dodatkowego nawilżania, co więcej włosy/skóra głowy strasznie mi się przetłuszczają. Najbardziej po śnie z samego rana więc może mi ktoś powiedzieć co na to zaradzić?

Jakiś specjalny szampon? cokolwiek?

spróbuj na koniec mycia i w ogóle przy wyjściu z prysznica przepłukać głowę chłodniejszą wodą

• 4 weeks later...