Skocz do zawartości
bbh_blocked_dnftl

Rekomendowane odpowiedzi

• Members
Napisano (edytowane)

Jak w temacie, zamówienie z kaneshop. Zobaczymy czy znajdzie się wystarczająco dużo osób chętnych Zgodnie z informacjami od Zioma, 50$ kosztuje transport, czyli koło 200zł. Myślę, że jakby znalazło się 10 chętnych osób, to byłoby idealnie. Na razie zobaczymy kto się zgłosi, później pomyślimy, kto zamówi/odbierze/roześle. Kolejne zamówienie ma być organizowane dopiero za pół roku nawet, więc myślę, że warto chociaż spróbować.

1) Vitharis - zrezygnował

2) Aisop - 10g

3) Marekl91 - jeszcze się zastanawia

4) Enigma - 10g

5) Nowy12 - 10g

6) janek19802003 - 5g

7) kogut1991 - 10g

8) Luksok - 10g

9) HairAvenger - 10g

Koszt 10g RU - 225$

Ziom1990: 50mg dziennie * 180dni = 9000mg = 9g

50mg to skuteczna dawka, można mniejszą, lecz podobno każdy ostatecznie dochodzi do wniosku, że najlepiej stosować 50mg.

Edytowane przez Gość
  • Odpowiedzi 95
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

• Members
Napisano

ja jeszcze się zastanawiam nad zamówieniem ale mogę Wam to zorganizować, zamówić, rozesłać. Ogarniałem ostatnio zamówienie minoxa sulfate, więc wiem co i jak i mogę pomóc.

• Members
Napisano

Jaka dawka jest potrzebna na pół roku?

1547 FUT - Styczeń 2011 - Medical Hair - dr Pietruszko
2930 FUT - Maj 2012 - BHR - dr Bisanga
1645 FUE, 356 BHT - Luty 2013 - BHR - dr Bevin
1237 FUE, 1350 BHT - Maj 2014 - BHR - dr Bisanga
1000 FUE, 370 BHT - Styczeń 2022 - BHR - dr. Bisanga / dr. Kovas
---

8359 graftów (FUE/FUT) + 2076 BHT

• Members
Napisano

Ok, jestem zainteresowany 10g. Jaka to jest cena?

---

• Members
Napisano

Pytanie do tych, którzy już kiedyś kupowali w kane większe ilości środków- czy jest szansa, że cena dla nas będzie jeszcze niższa niż te 225$/10g, jeśli dajmy na to kupilibyśmy łącznie ilość rzędu 100g?

• Members
Napisano

z jakiego kraju to jest wysylane?

---

• Members
Napisano

Już biorę udział w jednym zamówieniu ale z racji tego, iż nie miałem wtedy wystarczająco dużo pieniędzy zamówiłem tylko 5 g.

Dlatego teraz z chęcią zapisałbym się na 10 g.

• Members
Napisano

Ile zechcemy, może być 5, może być 10. Transport kosztuje koło 200zł, więc 5osób-40zł, 10osób-20zł choć jak dla mnie przy kwotach 1000zł, 40 nie robi większego wrażenia

• Members
Napisano

Panowie, moze wstrzymajmy sie jakos pol roku, a pozniej zamowimy ten 1kg wszyscy razem. Ewentualnie podzielimy sie tereaz paką, ktory stoi obecnie na granicy, tak by szybciej sie skonczyło a pozniej zamówimy kilo białego prochu z Polski i wszyscy bedziemy Szopenami ! ))

Aktualna kuracja:

zew:RU58841+ Loxon 5%, Polaris 11, Zoxin

wew: Biotyna, Witamina D + B12

• Members
Napisano

Ja się jeszcze zastanawiam. Prawdopodobnie zamówię 10g, ale ostateczną odpowiedź dam w przeciągu tygodnia.

Jestem nowy na forum, to moje pierwsze zamówienie. Mam nadzieję, że mój brak doświadczenia nie będzie dla Was problemem.

• Members
Napisano
Panowie, moze wstrzymajmy sie jakos pol roku, a pozniej zamowimy ten 1kg wszyscy razem. Ewentualnie podzielimy sie tereaz paką, ktory stoi obecnie na granicy, tak by szybciej sie skonczyło a pozniej zamówimy kilo białego prochu z Polski i wszyscy bedziemy Szopenami ! ))

nigdy nie znajdziemy ludzi na 1kg

• Members
Napisano

Zabrzmiało ciekawie... więcej szczegółów? (ile g dla 1 osoby, jaki koszt itd)

• Members
Napisano

Nie ma szans na 1kg, trzeba byłoby 100 osób, które zamówiłyby po 10g Do tego trwałość RU w proszku to 2 lata, także nie da się nakupić towaru na 5lat np. Za pół roku kolego, to ja będę albo łysy, albo impotentem . Chociaż terapia eksperymentalna zioma ma trwać 6 miesięcy, ale wolę się zabezpieczyć wcześniej, niż na złamanie karku później załatwiać RU. Temat powstał by wstępnie szukać ludzi i sprawdzić ile ich będzie. Ja oczywiście też pierwszy raz zamawiam, lecz mógłbym wziąć na siebie odpowiedzialność kupna i późniejszego rozdzielenia proszku na działki.

Btw, nie dałoby się jakoś wynegocjować np. 250g w jakimś polskim laboratorium ?

PS. Już sobie wyobrażam ten przelew 100.000zł za 1kg xD albo w walizce by ktoś zaniósł xD