Skocz do zawartości
bbh_blocked_dnftl

Rekomendowane odpowiedzi

• Members
Napisano (edytowane)

Cześć, tak po dwoch latach zdecydowalem się dodac moje efekty. Zabieg byl robiony przez klinike Aestepool, wszystko było zapewnione przez nich i kontakt tez bardzo dobry.

Przed:
image.png.5d6ae18fbf672bdd96bcec676fdf8082.pngimage.png.53a0dbc0ed36f6f394b438c14b7044f1.png

Po zabiegu:
image.png.acea0b2046cecca6b10c173e7444b5d8.pngimage.thumb.png.0da6ce40d53aff8ac54cf8a7e9769bd9.pngimage.thumb.png.39c85da695990dee7874170cfe97acf8.png

Okres wypadania

image.png.4f1f39c33a68b38e7a021e2c83c6d136.png

2 miesiace:

image.thumb.png.09e4c812066ff35b74cb87b42b86d850.png

Rowne 3 miesiace 

image.png.b3a6d994fcb1d98c3e4e7a1850dc7094.png

Po 4 miesiacach juz mega gesto, zaczelo blendowac sie ze starymi wlosami, prawie niewidoczny zabieg, bylem w szoku jak szybko uroslo

front.png.3fc578c17ffd6bd53e715b36c7f08886.png

Obecnie po 2 latach

image.png.2d8851eb11da5f763f3b1fee44fa8939.pngimage.png.152e1f248eaf74e52af68f1b52eb8711.pngimage.png.d6ddb698122ee94cfdce31b3d26b3214.png

Od dwoch lat biore 2mg oral minox + 1mg finasteryd

Donor tez wyglada jakby byl nie naruszony.
Pozdrawiam

Edytowane przez dxd017
  • Like 2
  • dxd017 changed the title to Dr Altan 3000 graftow 2023
  • Members
Napisano (edytowane)
1 godzinę temu, Rafal77 napisał:

Super efekt. 

Wybacz, ale serio nie wiem czym się tak rajcujesz tą kliniką i każdemu pacjentowi tej kliniki rozdajesz trofea, chyba dlatego, że sam tam też HT robiłeś, jednak wybacz ale to nie jest jakiś super efekt wow.  Są tu widoczne grube włosy i grafty dwuwłosowe w linii, a ponad to chyba z lekka też niezbyt wysoka gęstość na przodzie jak i w pierwszych rzędach linii. Jest widoczne jak byk i każdy to zauważy, mógłbym nawet rozrysować strzałkami gdzie co i jak jest źle, ale jeśli sam autor jest zadowolony to ok, chodzi mi tylko o to, że to nie jest super efekt jakości wykonania HT.

EDIT:

I jeszcze pytanie do autora czy grafty były selekcjonowane pod mikroskopem i dobierane do linii? - bo chyba raczej nie.

Edytowane przez antydhtor

Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów!

Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. 

Kokos & ''Łómnisz herlajn''

Smart Hair - 3D Hair & Beard System | Character Creator

• Members
Napisano
3 godziny temu, WygladPrzedeWszstkim napisał:

Za te pieniądze to chyba jednak przyznasz, że to przyzwoita klinika bo nie orają donoru, robią wysoką gęstość i młodą linię

Lepsze to, co ma, jak łysa pała. A czy ma tam dwa włosy graft, czy jeden, to nikt się nie będzie przyglądał.

W dniu 15.07.2025 o 10:47, antydhtor napisał:

Wybacz, ale serio nie wiem czym się tak rajcujesz tą kliniką i każdemu pacjentowi tej kliniki rozdajesz trofea

A Ty Antek najpierw zachęcasz ludzi, aby wstawiali fotki i opowiadali o swoich historiach, a potem jedziesz ich wygląd do skórki. Chyba,że masz problem z tym, że to nachalna reklama

• Members
Napisano
4 godziny temu, WygladPrzedeWszstkim napisał:

Za te pieniądze to chyba jednak przyznasz, że to przyzwoita klinika bo nie orają donoru, robią wysoką gęstość i młodą linię

Za te pieniądze jest też wiele innych tureckich opcji a nie robiłem rozeznania jak ta akurat klinika wygląda na tle swoich konkurencji cenowych pod każdym względem. Czy nie orają donoru - powiedzmy, ale to kwesti pewnie czasu i przypadku jak kiedyś przeorają - tak jest z każdą kliniką chyba. A wysokiej gęstości w tym przypadku to raczej chyba nie ma...  i zależ co dla kogo jest młodą linią, ale zostawmy to, bo nigdzie nic na ten temat tutaj słowem nie wspomniałem, bo i mam to gdzieś jakie kto sobie linię robi. Tu chodzi tylko o jakość wykonania.

Godzinę temu, Andrew3 napisał:

Lepsze to, co ma, jak łysa pała. A czy ma tam dwa włosy graft, czy jeden, to nikt się nie będzie przyglądał.

Oczywiście, że lepsze, jednak sam nie tak dawno mówiłeś, że co natura to natura, a HT nigdy w 100%  wiernie nie odtworzy natury, bo to tylko próba naśladowania natury. A natura nie robi tak, że włosy wyglądają jak u lalki czy na szczotce/miotle. Ze zwykłych niewtajemniczonych na ulicy to nikt się nie będzie przyglądał, ale świadomych ludzi jest też coraz więcej, bo i coraz większe zainteresowanie HT. A na zdjęciu widać widać te wady jak byk w tym przypadku.

Godzinę temu, Andrew3 napisał:

A Ty Antek najpierw zachęcasz ludzi, aby wstawiali fotki i opowiadali o swoich historiach, a potem jedziesz ich wygląd do skórki. Chyba,że masz problem z tym, że to nachalna reklama

Ja zachęcam ? - Ja mam to gdzieś czy ktoś tu foty wstawia czy nie, ale skoro już ktoś zakłada swój temat i chce podyskutować to chyba każdy by powiedział ''wstaw foty'' nie sądzisz...? A ja ostatnio to chyba nawet nikomu tak tu nie mówiłem. I w ogóle wyznaję raczej zasadę: nie ma zdjęć, nie ma dyskusji, bo może być bez sensu nie widząc czegoś o czym ma się wypowiadać. ''Jeżdżę'' i to do ''skórki'' po tym forumowiczu - chyba coś mylisz pojęcia jakieś z czymś, bo wyrażam tylko opinię odnośnie tego co widzę.  A czy mam problem z nachalną reklamą - nie nie mam, bo to nie moje forum i nic z tego nie mam aby mieć tu taki problem, i mam to generalnie gdzieś, kto i w jaki sposób się tu nachalnie reklamuje. Fakt jednak jest taki, że działa reakcja łańcuchowa (jak to przy stoisku handlowym zawsze) - wystarczy kilku, a zaraz zleca się inni, a jak nie ma nikogo to nie ma nikogo - tak jest i na tym forum. Ludzie tu obecnie innej podobnej kliniki chyba nie widzą , i to jest ta sama sytuacja co kiedyś z kliniką Maral'a. Ale przecież ktoś musi pokazać jakieś buble, anie żeby pierdzieć tak jak wszyscy i wychwalać daną klinikę pod niebiosa- i to chyba też normalne czy jeszcze coś mi zarzucisz tu złego po złości ? Uświadom sobie, nie interesuje mnie czyjś wygląd, i napisałem ''jeśli autor jest zadowolony to ok''.

Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów!

Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. 

Kokos & ''Łómnisz herlajn''

Smart Hair - 3D Hair & Beard System | Character Creator

• Members
Napisano
14 minut temu, antydhtor napisał:

jednak sam nie tak dawno mówiłeś, że co natura to natura, a HT nigdy w 100%  wiernie nie odtworzy natury,

Oczywiście,że tak jest. Nic nie zastąpi natury. Ale tutaj jest wątek kolegi o przeszczepie, a nie o naturalnych włosach. Miałem na myśli tylko to, że mało kto pozna się na tych błędach operatora. Za tę kasę, którą tam zapłacił, zrobili mu to jak zrobili i nie ma się co nad tym znęcać. Teraz chłopaka wpędziłeś w kompleksy i będzie siedział godzinami, i oglądał swoją linie, i liczył, i oceniał grafty, jakie mu Turek wsadził w skronie .

23 minuty temu, antydhtor napisał:

Ja zachęcam ? - Ja mam to gdzieś czy ktoś tu foty wstawia czy nie

Kilka razy czytałem, jak zachęcasz do wstawiania fotek czy to w wątku o octanie, czy na chatbox. Rozumiem, że podchodzisz do tego bardzo fachowym okiem, ale na Boga, to człowiek wystawił te foty i hamuj trochę, bo niedługo nikt tutaj nic nie wystawi, bo będzie się bał, że zostanie pojechany. Przecież można napisać to, jakoś bardziej oględnie i z humorem.

• Members
Napisano (edytowane)

Co do linii wlosow, to wlasnie uwazam ze jest za gęsto i wolal bym troche tych graftow na srodek przeniesc. 
Nikt w realu nigdy nic nie powiedzial ze mialem ht ani ze moja linia jest nienaturalna, mi się podoba. Mam tylko problem, ze grzywka jest o wiele ciemniejsza niz reszta wlosow

Edytowane przez dxd017
x
  • Members
Napisano
1 godzinę temu, Andrew3 napisał:

Kilka razy czytałem, jak zachęcasz do wstawiania fotek czy to w wątku o octanie, czy na chatbox. 

Oj Anty tak było 😝

1 godzinę temu, Andrew3 napisał:

Rozumiem, że podchodzisz do tego bardzo fachowym okiem, ale na Boga, to człowiek wystawił te foty i hamuj trochę, bo niedługo nikt tutaj nic nie wystawi, bo będzie się bał, że zostanie pojechany. Przecież można napisać to, jakoś bardziej oględnie i z humorem.

No dokładnie, nie ma się co przyczepiać do meritum, bo jest jak pisze Anty, ale z formą to tak bardziej na miękko. Placebo i nocebo zawsze w pogotowiu. 

Mimo tych trafnych argumentów to dla mnie efekt sztos, graty dla autora. Zazdro jakości i grubości włosa.

• Like 1
  • Members
Napisano (edytowane)

Czy byla selekcja graftow? Podobno byla, jest pare podwojnych graftow na linii, ale nikt nigdy tego nie zauwazyl i nic nie powiedzial. Robilem jeszcze jak cena byla ok 2,2k euro
W pierwszych 4 miesiacach troche wygladaly jak spręzyny te wlosy, ale się juz dobrze ulozyly

Edytowane przez dxd017
  • Like 1