Members nord Napisano 29 Września 2014 Autor Members Napisano 29 Września 2014 Minęło 7 tygodni, chyba wszystko co miało polecieć to poleciało, teraz jadę na kombie minox + fin aby odrost był jak najbardziej optymalny.Donor na zdjęciu przy włosach około 8mm, jak widać prawie nie widać zaczerwienień. Obszar biorczy średnio zaczerwieniony.Teraz modlę się tylko o równomierny odrost, żeby nie było tzw. wysepek.Zaraz poprawię 1 stronę. Fotki pod światło dzienne. 8mm 3mm Cytuj
Members pshemas Napisano 11 Października 2014 Members Napisano 11 Października 2014 nord masz white dots? czy przy scieciu na 3mm widac jakies kropki?blizny? Cytuj
Members mali118 Napisano 11 Października 2014 Members Napisano 11 Października 2014 zdecydowanie lepiej twoj donor wyglada po 2500 niz moj po 1800, pozostaje mi pluc sobie w brode. Wiesz moze jaki rozmiar puncha uzywa dr? Cytuj
Members wonski Napisano 12 Października 2014 Members Napisano 12 Października 2014 Sam jestem ciekawy rozmiaru tego przyrządu. Jedynie co udało mi się znaleźć w jego pracach, jest to ciekawe zdjęcie. Cytuj
Members nord Napisano 12 Października 2014 Autor Members Napisano 12 Października 2014 0,7-08mm, white dots widać zawsze jak się obetniesz na krótko, w moim przpadku widać przy 3mm, ale jakoś mi to bardzo teraz nie przeszkadza, najważniejsze to odrost.Mali nie masz co się przejmować, po operacji zawsze jest jakiś aspekt który może nie pasować i można było to lepiej rozegrać ... psychologia. Ja też przez jakś czas chodziłem podkurwiony że mogłem sobie bardziej zakola pokryć ale trudno, przyzwyczaiłem się i trzeba z tym żyć. Cytuj
Members adas Napisano 13 Października 2014 Members Napisano 13 Października 2014 A nie można tych dotsów usuwać laserowo albo pokryć mikropigmentacją? Cytuj
Members nord Napisano 13 Października 2014 Autor Members Napisano 13 Października 2014 Można tatuażem ale to są dodatkowa niemałe koszta a pozatym co kilka lat musisz odnawiać Cytuj
Members pshemas Napisano 13 Października 2014 Members Napisano 13 Października 2014 Nord a wygląda to w twoim przypadku nieestetycznie? Generalnie tnę wlosy z tylu i po bokach na 3mm... W moim przypadku trzeba by przeorac 3000-4000graftow. Jak mozesz to wrzuć dobra fotkę jak to u sciebie sie prezentuje. Cytuj
Members mali118 Napisano 13 Października 2014 Members Napisano 13 Października 2014 Nord twoje slady przy 3mm sa niczym przy moich z dlugoscia wlosow 3mm, jestem pewny ze u mnie punch byl uzyty 1mn lub nawet wiekszy, dodtakowo wlosy z sa pobrane jak od linijki co uwydatnia przebyty zabieg. Bylem swiadomy blizn po fue ale nie pomyslalbym ze bede musial nosic wlosy dluzsze niz 5-6mm zeby ukryc to gowno co mam teraz. Wysylalem zdj do innej kliniki, odpisali mi ze niestety nie da rady odbudowac donoru z bht ale pomocny moze byc wlasnie taka pigmentacja skory glowy. Mam nadzieje ze to zadziala. Cytuj
Members nord Napisano 13 Października 2014 Autor Members Napisano 13 Października 2014 Ale za to masz bardzo fajną gęstość na biorczym, która nie każdemu wychodzi także to jest najważniejsze. Cytuj
Members mali118 Napisano 13 Października 2014 Members Napisano 13 Października 2014 gestosc jest 50gr/cm2 powiedzialbym ze to "normal" gestosc ale za to mnostwo 3-4wlosowych co bylo idiotyzmem ze strony dr. Cytuj
Members nord Napisano 13 Października 2014 Autor Members Napisano 13 Października 2014 może miałeś mało 1 wł, ja miałem tylko 200szt Cytuj
Members pshemas Napisano 14 Października 2014 Members Napisano 14 Października 2014 Nord na jakiego maila pislales z klinika demirsoya? Bo nie mogę sie z nimi skontaktowac Cytuj
Members nord Napisano 15 Października 2014 Autor Members Napisano 15 Października 2014 Pisz na ten, bardzo fajny konsultant: muzafferkukey@gmail.com Cytuj
Members nord Napisano 4 Listopada 2014 Autor Members Napisano 4 Listopada 2014 narazie bez znacznych zmian, podobnie jak na ostatniej fotce ale za to zaczerwienienia już minęły Cytuj
Members barnet Napisano 19 Listopada 2014 Members Napisano 19 Listopada 2014 Ciekawy wątek. Ile masz lat? Zgaduje,ze kilka lat po 30-tce.Zakola u Ciebie były sporo mniejsze od moich. Linia doktora wyraźnie inna niż u Bisangi. BHR robi raczej takie od garnka,u Ciebie jak od linijki. Tak przeglądam wszystkie przypadki na forum i widze, ze chyba moja sytuacja jest jedna z gorszych. Ostatnio miałem poprawkę w BHR. Straszą mnie miniaturyzacja, ktorej sie nieco boje!Wrzucilem znowu tabsy i chyba juz tej biotyny, msm, cynku i proscaru nigdy nie odstawie:) Cytuj
Members dzikibeduinek Napisano 19 Listopada 2014 Members Napisano 19 Listopada 2014 Dopiero zaczynam czytać o HT ale jedno podstawowe pytanie: czy po zabiegu konieczne jest łykanie blokerów ? Cytuj
Gość Napisano 19 Listopada 2014 Napisano 19 Listopada 2014 Cześć, czy stosowałeś coś na zaczerwienienia po HT? Myślałeś może o olejku emu? Zastanawiam się, ile dni od zabiegu można zacząć go używać? Czy u Ciebie w pracy zwrócił ktoś uwagę na zaczerwienienia, które miałeś po HT? Pozdro Cytuj
Members nord Napisano 19 Listopada 2014 Autor Members Napisano 19 Listopada 2014 33lata. Ja osobiście zasugerowałem taką linię bo jest bardziej wyrazista i mniej graftów idzie niż na "garnek" Fin jest wg badań rekomendowany po operacji w celu lepszego odrostu.Nie używałem nic na zaczerwienienia bo w miarę szybko znikły, po około 2 miechach. Cytuj
Members tadek Napisano 19 Listopada 2014 Members Napisano 19 Listopada 2014 Dopiero zaczynam czytać o HT ale jedno podstawowe pytanie: czy po zabiegu konieczne jest łykanie blokerów ? To zależy od przypadku.Lekarze zalecają, ale to ty decydujesz.Ja nic nie łykałem oprócz witamin,msm i minoxa5% zewnętrznie, którego odstawiłem 6 miesięcy temu z braku rezultatów.Nord@Kto ci powiedział że fin wpływa na lepszy odrost wszczepionych włosów? Cytuj
Members nord Napisano 19 Listopada 2014 Autor Members Napisano 19 Listopada 2014 Czytałem gdzieś artykuł z badaniami przeprowadzonymi na grupie osób. Artykuł po ang, musisz poszukać w goglach. Cytuj
AngelOnTheEarth Napisano 20 Listopada 2014 Napisano 20 Listopada 2014 Dopiero zaczynam czytać o HT ale jedno podstawowe pytanie: czy po zabiegu konieczne jest łykanie blokerów ? To zależy od przypadku.Lekarze zalecają, ale to ty decydujesz.Ja nic nie łykałem oprócz witamin,msm i minoxa5% zewnętrznie, którego odstawiłem 6 miesięcy temu z braku rezultatów.Nord@Kto ci powiedział że fin wpływa na lepszy odrost wszczepionych włosów? Tadek jak dlugo byles na minoxi?czy zauwazyles jakies spore pogorsznie w czase jego odstawiania az do dzisiejszego dnia? Cytuj Dut 0.5 mg E4D CB-03-01 2% 1ml ED Witaminy:Biotyna,Cynk,Żelazo,Wapń,Magnez,D3 Zoxin Med
Members tadek Napisano 21 Listopada 2014 Members Napisano 21 Listopada 2014 Dopiero zaczynam czytać o HT ale jedno podstawowe pytanie: czy po zabiegu konieczne jest łykanie blokerów ? To zależy od przypadku.Lekarze zalecają, ale to ty decydujesz.Ja nic nie łykałem oprócz witamin,msm i minoxa5% zewnętrznie, którego odstawiłem 6 miesięcy temu z braku rezultatów.Nord@Kto ci powiedział że fin wpływa na lepszy odrost wszczepionych włosów? Tadek jak dlugo byles na minoxi?czy zauwazyles jakies spore pogorsznie w czase jego odstawiania az do dzisiejszego dnia? Minoxa 5% stosowałem około 2 lat. Nie miałem nowych odrostów po nim i nie zageścił mi korony. Myślałem przez pierwszy rok że spowolnij łysienie i poprawił kondycję włosów. W drugim roku korona zaczeła znowu tracić włosy mimo rgularnego 2x dziennie stosowania, więc przestałem używać bo wiele włosów i tak nie zostało. Po odstawienu dolna część korony aż do tej pory jest taka sama więc stwierdziłem że nie ma sensu,chociaż teraz po HT zastanawiam się czy nie wrócić na czas odrostu włośów, co o tym myślicie? Wiem jedno że msm,biotyna i folligen działają na kondycję moich włosów bo je również odtawiłem na jakiś czas i stan włosów mi się pogorszył. Parę miesięcy przed HT wróciułem do suplementów i połysk wrócił. Cytuj
Gość Napisano 25 Listopada 2014 Napisano 25 Listopada 2014 Wiem, że ten temat był już poruszany, ale nie mogę go odnaleźć, więc sorki za powielanie. Od kiedy można zacząć brać fina od przeszczepu? (ile dni?). Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi