Members mildton Napisano 5 Listopada 2014 Members Napisano 5 Listopada 2014 Ja bym prosił o sprawdzone przykłady sklepów z tymi delikatnymi szamponami organicznymi o których nie raz już wspominał ziom - czy też dokładne marki. Cytuj RU 100mg w KBMinox foam
Members adas Napisano 8 Listopada 2014 Members Napisano 8 Listopada 2014 phura dor czy jakoś tak, ale nie ma w Polsce bo szukałem. Ja Ci polecam RegenPure Dr i Regenpure NT jako odżywka. Nie są organiczne, ale mają fajny skład fajnie myją i pachną. Cytuj
Members razorpolska1 Napisano 7 Grudnia 2014 Members Napisano 7 Grudnia 2014 a jaki dobry szampon po ktorym wlosy wygladaja lepiej wieksza objetosc i zeby znowu chemii w nim nie bylo ? Cytuj RU KB Solution 5% 1,2,5ml dziennie ( 21.11.13 ) zaczne w tym tyg spowrotemSaba Gel Betha 1x dziennie przez miesiac codzien od 10.11.14 Olejek arganowy,olejek rycynowy,sawpalmetto Szampon z keto 2-3 x w tyg w dni bez saba
Members oddie Napisano 5 Listopada 2015 Members Napisano 5 Listopada 2015 Cześć.Mój pierwszy wpis, ale podzielę się moimi preferencjami, bo może komuś przyda się ta informacja.Miałem robioną mezoporację bezigłową (kompletna strata pieniędzy) ale w klinice dowiedziałem się o szamponie który nie został tutaj wymieniony a mi bardzo odpowiada.DAVINES ENERGIZING. Szampon przeciw wypadaniu włosów. Ma bardzo fajny zapach (eukaliptusowy. fajny dla mnie, bo pamiętam ze komuś z grona moich znajomych zupełnie nie odpowiadał. Wiec to kwesta indywidualna, ale mi odpowiada bardzo). Co najważniejsze moim zdaniem, szampon jest naturalny i nie obciąża włosów. Czy włosy po nim odrastają? Nie. Ale to tylko szampon. Czy powstrzymuje wypadanie? Wydaje mi się że coś w tym jest bo jak mi się skończył i przez kilkanaście dni myłem komercyjnym to wyraźnie gubiłem ich więcej. Teraz też mi się skończył i sytuacja się powtarza. Jedno z pewnością mogę na swoim przykładzie stwierdzić, po umyciu czuje się że włosy są odświeżone. Trochę trudno dostępny. Można go kupić w wybranych salonach. W moim mieście nie spotkałem nigdzie. Ale w internecie można go znaleźć bez problemu. No i w tej klinice gdzie miałem robiony zabieg. Nie podaję żadnego adresu bo nie chce robić nikomu reklamy. Kosztuje 80-90 zł/. Mi wystarcza na długo bo mam mało włosów:( i krótkie. I jeszcze jedno. Myję włosy codziennie. Czasami 2x dziennie.Pozdrawiam Cytuj
Members adas Napisano 28 Grudnia 2015 Members Napisano 28 Grudnia 2015 Dobre szampony bez SLS i parabenów ma nanogen. Cytuj
Members blue Napisano 28 Grudnia 2015 Members Napisano 28 Grudnia 2015 Ja myję jednym z szamponów ruskiej firmy Agafi. Stosuję także serum na porost tej samej firmy. Kupuję w sklepie ekologicznym, choć oczywiście można i przez neta.Tutaj przykład http://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=51493 (ja mam inny, mniejszy i tańszy / ogólnie jest kilka odmian z różnymi składnikami). Cytuj
Members wylysialek Napisano 4 Czerwca 2019 Members Napisano 4 Czerwca 2019 Widzę, że temat dawno nie odświeżany, a szamponów, które z nazwy są organiczne jest na rynku cała masa i to w różnych kategoriach cenowych. Jako zwolennik teorii, że nie wszystko co względnie tanie jest złe, zainteresowałem się tymi dwoma:https://www.yves-rocher.pl/ekologiczny_ ... =2#reviewshttps://biosklep.com.pl/pl/p/Szampon-do ... -Shop/5466Oba mają dobre opinie, ale na składach słabo się znam. Czy warto się nimi interesować i ewentualnie którym ? A może ktoś poleci coś innego ? Cytuj
Members xmass Napisano 19 Listopada 2021 Members Napisano 19 Listopada 2021 (edytowane) W dniu 17.11.2021 o 09:54, berna napisał: Badania Mi wypadają przy anemii Biorę żelazo witaminy i trochę jest lepiej. I jak, wyniki badan sie poprawiły? Kiedyś czytałem o przypadku jednej laski? która miała anemie ale mimo stosowania żelaza i witamin z grupy B nie było poprawy. Pomogło jej używanie laktoferyny. Ja już tyle różnych specyfików stosowałem, że przestały mi się mieścić w szafce, u mnie laktoferyna tez nie pomogła jakby ktoś pomyślał, że ją tu reklamuje, tak mi się tylko przypomniała a propos anemii. Edytowane 19 Listopada 2021 przez xmass Cytuj
Members Grzegorz641 Napisano 5 Grudnia 2021 Members Napisano 5 Grudnia 2021 Może nie jest to organiczny ale fajna wersja nizoralu bez alkoholu parabanow itp Cytuj
Members Michael Gor Napisano 10 Lutego 2022 Members Napisano 10 Lutego 2022 Ja też miałem ten problem. Mezoterapia poprawiła stan, ale poszłam do lekarza. Przyczyną był stan chorobowy. Zmieniłam dietę i nie używałam szamponów z chemią. Polecam Barbercompany https://barbercompany.pl/wlosy/stylizacja-wlosow/puder-do-wlosow/ (kosmetyki wykonane z naturalnych produktów, kontrolowane dermatologicznie, nie zawierają szkodliwych substancji takich jak parabeny czy siarczany). Cytuj
Members Hairnotic Napisano 11 Lutego 2022 Members Napisano 11 Lutego 2022 W dniu 5.12.2021 o 14:35, Grzegorz641 napisał: Może nie jest to organiczny ale fajna wersja nizoralu bez alkoholu parabanow itp Gdzie kupujesz ten nizoral? Cytuj
Members Caraos Napisano 11 Lutego 2022 Members Napisano 11 Lutego 2022 Godzinę temu, Hairnotic napisał: Gdzie kupujesz ten nizoral? ja widzialem go w Rossmanie Cytuj
Members Hairnotic Napisano 11 Lutego 2022 Members Napisano 11 Lutego 2022 3 minuty temu, Caraos napisał: ja widzialem go w Rossmanie Myślałem, że ten nizoral ma w składzie ketokonazol. To jest po prostu zwykły delikatny szampon bez keto. Wiem, że są dostępne szmpony z keto bardziej delikatne niż nizoral, ale to tylko zagranicą. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi