Skocz do zawartości
bbh_blocked_dnftl

Rekomendowane odpowiedzi

• Members
Napisano

Siemanko, ja z pytaniem o wyzej wymieniony krem. W jaki sposob go stosujecie? Moim celem jest utrzymanie linii na zakolach. Smarować skórę przy samej linii, czy także wgłąb? Zastanawia mnie czy smarowanie obszaru pokrytego włosami jest bezpieczne?

• Members
Napisano

To i ja się dołączę : jest realny powód żeby przerzucić się z szamponu keto na krem ? Jak to dokładnie stosować i ile taka kuracja może trwać, trzeba ją przerywać co jakiś czasz ?

Proscar 1mg, Keto, Biotyna, Cynk, MSM.

Loxon 5% porzucony po 8 miesiącach.

• Members
Napisano
Mnie prócz wyżej wymienionych zastanawiają uboki. Z tego co czytałem podobne do efektów po finie.

Stosuję już od dłuższego czasu i żadnych uboków nie zaobserowałem. Pozytywnych efektów też niestety nie.

-- 15 lis 2014, 22:55 --

To i ja się dołączę : jest realny powód żeby przerzucić się z szamponu keto na krem ? Jak to dokładnie stosować i ile taka kuracja może trwać, trzeba ją przerywać co jakiś czasz ?

Wiadomo, że szampon nakładasz, a zaraz potem go zmywasz więc są dużo mniejsze szanse na przeniknięcie ketoconazolum. Przy kremie najlepiej nałożyć na noc i zmyć rano, wtedy coś tam może da.

• 2 weeks later...
  • Members
Napisano
mati00700

A w jakich ilościach i w jakiej częstotliwości to nakładasz?

Stosuję conajmniej 3 razy w tygodniu, czasem 4. Ilość trudno określić, ale nie żałuję tego nizoralu. Z reguły jak wstaję rano to obserwuję, że większość tego co nałożyłem wieczorem się wchłonęła.

• 2 weeks later...
  • Members
Napisano

Witam,

Stosuję Nizoral w kremie od ponad pół roku.Codziennie wieczorem po Minoxie.Nakładam 0,5 cm kremu na każde zakole.Efektów negatywnych nie zauważyłem.Pozytywnych, chyba też nie ☺

Avodart 0,5 mg - co 3 dzień

Minox - 2 x dziennie

RU 2% - raz dziennie