Members striker Napisano 7 Listopada 2014 Members Napisano 7 Listopada 2014 Siemanko, ja z pytaniem o wyzej wymieniony krem. W jaki sposob go stosujecie? Moim celem jest utrzymanie linii na zakolach. Smarować skórę przy samej linii, czy także wgłąb? Zastanawia mnie czy smarowanie obszaru pokrytego włosami jest bezpieczne? Cytuj
Members HET Napisano 8 Listopada 2014 Members Napisano 8 Listopada 2014 Mnie zastanawia jaka jest dobra dawka tego. Po ile używać. Cytuj
Members HairAvenger Napisano 8 Listopada 2014 Members Napisano 8 Listopada 2014 Mnie prócz wyżej wymienionych zastanawiają uboki. Z tego co czytałem podobne do efektów po finie. Cytuj
Members penertp Napisano 10 Listopada 2014 Members Napisano 10 Listopada 2014 To i ja się dołączę : jest realny powód żeby przerzucić się z szamponu keto na krem ? Jak to dokładnie stosować i ile taka kuracja może trwać, trzeba ją przerywać co jakiś czasz ? Cytuj Proscar 1mg, Keto, Biotyna, Cynk, MSM.Loxon 5% porzucony po 8 miesiącach.
Members mati00700 Napisano 15 Listopada 2014 Members Napisano 15 Listopada 2014 Mnie prócz wyżej wymienionych zastanawiają uboki. Z tego co czytałem podobne do efektów po finie. Stosuję już od dłuższego czasu i żadnych uboków nie zaobserowałem. Pozytywnych efektów też niestety nie. -- 15 lis 2014, 22:55 -- To i ja się dołączę : jest realny powód żeby przerzucić się z szamponu keto na krem ? Jak to dokładnie stosować i ile taka kuracja może trwać, trzeba ją przerywać co jakiś czasz ? Wiadomo, że szampon nakładasz, a zaraz potem go zmywasz więc są dużo mniejsze szanse na przeniknięcie ketoconazolum. Przy kremie najlepiej nałożyć na noc i zmyć rano, wtedy coś tam może da. Cytuj
Members HET Napisano 16 Listopada 2014 Members Napisano 16 Listopada 2014 mati00700A w jakich ilościach i w jakiej częstotliwości to nakładasz? Cytuj
Members mati00700 Napisano 30 Listopada 2014 Members Napisano 30 Listopada 2014 mati00700A w jakich ilościach i w jakiej częstotliwości to nakładasz? Stosuję conajmniej 3 razy w tygodniu, czasem 4. Ilość trudno określić, ale nie żałuję tego nizoralu. Z reguły jak wstaję rano to obserwuję, że większość tego co nałożyłem wieczorem się wchłonęła. Cytuj
Members mihuel Napisano 12 Grudnia 2014 Members Napisano 12 Grudnia 2014 Witam,Stosuję Nizoral w kremie od ponad pół roku.Codziennie wieczorem po Minoxie.Nakładam 0,5 cm kremu na każde zakole.Efektów negatywnych nie zauważyłem.Pozytywnych, chyba też nie ☺ Cytuj Avodart 0,5 mg - co 3 dzień Minox - 2 x dziennieRU 2% - raz dziennie
Rekomendowane odpowiedzi