Members Mariusx Napisano 3 Października 2015 Autor Members Napisano 3 Października 2015 a kilka dni temu napisali do mnie z Asmed z prośbą o zdjęcia, doktor ma ocenić odrost, zaraz coś wrzucę Cytuj
Members Mariusx Napisano 8 Października 2015 Autor Members Napisano 8 Października 2015 8 miesięcy po zabiegu Cytuj
Members nord Napisano 8 Października 2015 Members Napisano 8 Października 2015 Hmmm, nie wiem skąd takie wrażenie ale widzę z przodu czarne włosy a reszta jest jaśniejsza. Poza tym tył jest rzadki. O co kaman ? Cytuj
Members sugaar Napisano 8 Października 2015 Members Napisano 8 Października 2015 Hmmm, nie wiem skąd takie wrażenie ale widzę z przodu czarne włosy a reszta jest jaśniejsza. Grafty z donoru są pełnowartościowe ( naturalne wybarwienie ) i były wszczepiane w dużej ilości na przód. Pozostałe włosy ( natywne na górze ) są w jakimś stopniu zminiaturyzowane ( cieńsze i gorzej wybarwione od włosów z donoru ) , więc efekt jest taki jak widać na zdjęciach . Podobny efekt widać tu : http://pokonajlysienie.com/forum/viewtopic.php?f=23&t=1497&hilit=hdc Poza tym tył jest rzadki. O co kaman ? Na tył nie wszczepili zbyt dużo graftów , ponieważ nie było gdzie wszczepiać. On ma bardzo dużo zminiaturyzowanych włosów na vertexie , więc w takich miejscach nie wrzuca się dodatkowych graftów.Dlatego jest tak duży kontrast między przodem i tyłem . Cytuj
Members nord Napisano 8 Października 2015 Members Napisano 8 Października 2015 ok.Ale linia za to jest przenaturalna. Bardzo mi się podoba Cytuj
Members pshemas Napisano 30 Listopada 2015 Members Napisano 30 Listopada 2015 Co u Ciebie Mariusx?? Dawaj fotki, najlepiej zrobione na zewnątrz. Cytuj
Members Mariusx Napisano 3 Grudnia 2015 Autor Members Napisano 3 Grudnia 2015 coś tam wkrótce wrzucę, już zapomniałem w ogóle o łysieniu i tej stronie Cytuj
Members pshemas Napisano 3 Grudnia 2015 Members Napisano 3 Grudnia 2015 Mariusx czekamy na fotki zrobione na zewnątrz! Nie daj plamy ;] Cytuj
Members Mariusx Napisano 4 Grudnia 2015 Autor Members Napisano 4 Grudnia 2015 na zewnątrz to będzie ciężko bo jak kończę pracę to jest już ciemno Cytuj
Members Radek Napisano 4 Grudnia 2015 Members Napisano 4 Grudnia 2015 Przecież powrzucał już fotki z całego odrostu. Cytuj Fin
Moderators Nerd Napisano 6 Maja 2016 Moderators Napisano 6 Maja 2016 Teraz jest jasno jak wychodzi się z pracy Czekamy. Cytuj -------------------------------Mój temat:Klik Kuracja:Nezyr: 0,5mg/dz (start 05.08.2016) zwiększone do 1mg1 HT: 2407 graftów (front i zakola,2-3.06.2016, dwa dni zabiegu)2 HT: 1002 grafty (12.01.2018 - poprawa lini prawego zakola i dogęszczenie przodu)
Members Behaviorakles Napisano 10 Maja 2016 Members Napisano 10 Maja 2016 Marius tu pewnie już nie zagląda, nakłada gel na włosy i rusza na parkiet Cytuj
Members Mariusx Napisano 11 Maja 2016 Autor Members Napisano 11 Maja 2016 Tak to wyglądało miesiąc temu Czuję że włosy na koronie się przerzedzają więc pora powoli szykować się do kolejnego zabiegu. Cytuj
Members Behaviorakles Napisano 12 Maja 2016 Members Napisano 12 Maja 2016 I dlaczego nie stosujesz ? - nie chcesz się truć? Liczyłeś, że magiczna ręka Koraya i 5000 graftów zahamują dalsze łysienie?Chyba nawet sam gdzieś tutaj pisałeś (nie chce mi się szukać) - Że Koray mówił, że bez kuracji wrócisz do niego za 2 lata. Chyba, że serio chcesz wydawać co rok, dwa kilkanaście tysięcy na dogęszczanie - Twoja sprawa, twoje pieniądze, twoje decyzje.Pozdrawiam. Cytuj
Moderators Nerd Napisano 12 Maja 2016 Moderators Napisano 12 Maja 2016 Jeśli ma kasę to co nam do tego? Nie zaglądajmy sobie panowie w kieszeń. Tylko wspierajmy Cytuj -------------------------------Mój temat:Klik Kuracja:Nezyr: 0,5mg/dz (start 05.08.2016) zwiększone do 1mg1 HT: 2407 graftów (front i zakola,2-3.06.2016, dwa dni zabiegu)2 HT: 1002 grafty (12.01.2018 - poprawa lini prawego zakola i dogęszczenie przodu)
Members bartl100 Napisano 12 Maja 2016 Members Napisano 12 Maja 2016 tyle ze tu nie chodzi o pieniadze, a o to ze te wlosy sie kiedys moga skonczyc i wtedy zadne pieniadze juz nie pomoga. Nawet sam doktor pow. za za 2 lata wroci do niego i kto wie co bedzie po kolejnym HT - tego juz nikt nie przewidzi jak bd postepowalo lysienie. Cytuj
Members Radek Napisano 12 Maja 2016 Members Napisano 12 Maja 2016 Tylko spójrz na jego stan i na obszar w jaki zostały wpakowane grafty. Może sobie na to pozwolić. Cytuj Fin
Members antydhtor Napisano 12 Maja 2016 Members Napisano 12 Maja 2016 OFC nie zglądajmy. Jednak nie chodzi tylko o kasę ale głównie o to że donor nie jest nieskończenie niewyczerpalny. Jeżeli komuś to mocno postępuje to uważam że brak leczenia tego jest głupotą o ile zależy komuś na włosach oczywiście. Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Members sugaar Napisano 12 Maja 2016 Members Napisano 12 Maja 2016 Kolega Marius ma malutką głowę. Mimo , że obszar łysiejący jest rozległy to ilość cm2 do pokrycia jest względnie mała . Jeśli wyciągnie dodatkowe 5000 graftów z donoru to może liczyć na pokrycie łysiny.Rezultat powinien być przyzwoity , choć zapewne bez fajerwerków . Cytuj
Members pshemas Napisano 12 Maja 2016 Members Napisano 12 Maja 2016 Chyba, że serio chcesz wydawać co rok, dwa kilkanaście tysięcy na dogęszczanie - Twoja sprawa, twoje pieniądze, twoje decyzje.Pozdrawiam. ..zapomniales dodac .. I Twoje zdrowie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi