Skocz do zawartości
bbh_blocked_dnftl

Rekomendowane odpowiedzi

• Members
Napisano

Witam, jako że zbliża się nasza przesyłka z AHK-Cu zastanawiam się czy są osoby chętne na pojazd oryginalnie używany do transportu "Copper Complex/Metal-Peptide Complex" (i nie nie jest to pojazdu używany w Tricomin, który jest stworzony żeby naprawiać skórę, a nie penetrować głęboko). Musimy zapewnić pewny transport w głąb skóry do mieszków włosowych. Jedynym problemem jest cena, bo ze względu na ceny składników nie jestem w stanie zrobić tego taniej niż ok 100zł/100ml. Także prosiłbym żeby wypowiedzieć się w tym temacie

• Odpowiedzi 75
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

a powiedz cos o tym pojeździe? Trzeba wtedy przechowywać w lodówce?

Aktualna Kuracja (data rozpoczęcia)

RU 5% w KB 2 ml dziennie ( 9.08.12)

Biotyna 10 mg (22.01.14)

MSM 1.5g (15.01.18)

• Members
Napisano

nie to jest tak jak z KB solution do RU.

AHK-Cu jest w nim stabilne, to jest pojazd specjalnie przygotowany do niego, w innych jest szansa że zajdą jakieś niechciane reakcje dlatego poleca się je przygotowywać jak najczęściej.

• Members
Napisano

Krem NRF był stworzony do minimalizacji działania systemowego, ale nie wiem jak się on ma do AHK-Cu. Możesz używać, aczkolwiek dużo lepszym rozwiązaniem jest używać pojazdów zawartych w patentach i badaniach, bo masz pewność że jest sporządzone właściwie i możesz na 100% stwierdzić jak dany środek na Ciebie działa.

Dobrym przykładem jest CB, które w badaniach działało świetnie, a gdy zostało używane w nieodpowiednim pojeździe to nie przynosiło efektów.

Napisano

1 raz słyszę o jakimś właściwym pojeździe dla AHK-cu, byłem pewny, że NRF krem jest dla niego stworzony. O CB wiedziałem, że na razie szuka się właściwego pojazdu dla niego, ale wciąż piszesz błędnie, że CB nie przynosiło żadnych efektów stosowane w innym pojeździe niż w badaniach, przynosiło, ale w mniejszym % i nie na tyle jak się spodziewano . W innym temacie dałem ku temu dowód także nie wiem dlaczego wciąż tak sądzisz:)

Kiedy będziesz miał składniki do tego pojazdu do AHK-cu? To samo chciałem zapytać o K&B solution, można się spodziewać ich w tym tygodniu czy raczej to dłuższy termin oczekiwania;/??

Dut 0.5 mg E4D

CB-03-01 2% 1ml ED

Witaminy:Biotyna,Cynk,Żelazo,Wapń,Magnez,D3

Zoxin Med

• Members
Napisano

no to jest pojazd typu alkohol podobnie jak KB solution zawiera odpowiednie substancje zapewniające stabilność AHK-Cu w mieszance i odpowiednią penetrację

• Members
Napisano

przykro mi ale nie... Podawałem w części prywatnej, żeby nie było pomówień że kogoś oszukuje (czego nigdy nie zrobiłem) ale nie rozpowszechniam takich informacji dla ogółu

• Members
Napisano

Mieszania w tricomin nie polecam, kilka osób tak robiło i niestety efekty nie były zadowalające, pewnie dlatego że jednak absorpcja była znikoma, bo tricomin oparty jest na samej wodzie, a według mnie jednak jest to za mało żeby "przebić" się przez skórę...