Members ppave Napisano 15 Października 2015 Members Napisano 15 Października 2015 A próbowaliście wcierkę z Jantara, to ma sporo ciekawych składników.
Gość Napisano 15 Października 2015 Napisano 15 Października 2015 Używałem:) To bardziej kosmetyk pod wygląd włosów - choć babsztyle pisały o babyhair. Rycynę cisnę tylko ze względu na dyskusję o PGE2 i pochodnych.
Gość Napisano 20 Października 2015 Napisano 20 Października 2015 Dzisiaj na szybko postanowiłem zrobić niezobowiązujące porównanie w obszarze mojego prawego zakola - bo tak jak napisałem wczesniej wydawało mi się, że zanotowałem jakiś odrost. Porównanie całkowite może być mylące - i sytuacja wygląda pozornie na zgoła lepszą niż jest - to efekt dłuższych włosów (6-7mm zamiast 3 mm) i tego, że są one mokre (zdjęcie jest robione bezposrednio po nalozenia RU). Chciałbym, abyście zerknęli na sytuacje wyłącznie na moim prawym zakolu - mam wrażenie ze moja opinia o odroście nie jest wyssana z palca?
Members lalalalala Napisano 20 Października 2015 Members Napisano 20 Października 2015 Moim zdaniem na zakolu się poprawiło. Tam było dużo rzadziej niż w innych miejscach a teraz jest porównywalnie. Ile lejesz tego rycynowego na głowę? CB 2% 1ml ED + stemoxDut E7DNizoral E4DBiotyna 5mg/dMagnez 400mg/dMSM 5g/dwit C 10g/d
Members Hysy Luj Napisano 20 Października 2015 Members Napisano 20 Października 2015 jak dla mnie to bez różnicy, a jak już to za sprawą dłuższych włosów
fighter Napisano 20 Października 2015 Napisano 20 Października 2015 Chyba jest trochę lepiej, ale to może być kwestia długości włosów. Linie w ogóle masz całkiem niezłą, gorzej z gęstością na górze. Nie chcesz jeszcze trochę zapuścić włosów? Aktualna Kuracja (data rozpoczęcia) RU 5% w KB 2 ml dziennie ( 9.08.12) Biotyna 10 mg (22.01.14)MSM 1.5g (15.01.18)
Members Radek Napisano 20 Października 2015 Members Napisano 20 Października 2015 Patrząc na zdjęcie z dluższymi włosami to masz całkiem niezły stan Fin
Gość Napisano 20 Października 2015 Napisano 20 Października 2015 Ile lejesz tego rycynowego na głowę? Nie wiem czy ten dyskusyjny, ewentualany odrost - który rzeczywiście może wynikać z mirażu dłuższych włosów jest wynikiem olejku - czy kuracji w ogóle. Jakby co olejek nakładam z Emu w proporcjach 1:3 (ryc:emu) w minimalnej ilości (może to będzie 2-3ml) tak żeby tylko przykryć czerep warstwą tłuszczu. jak dla mnie to bez różnicy, a jak już to za sprawą dłuższych włosów Bardzo możliwe, że to efekt dłuższych i mokrych włosów. Chociaż jak patrzę na to gdzie przebiega teraz zarys linii na moim prawym zakolu to widzę że "szczelina łysego" jakby mimo wszystko zawęziła się bardziej niż wynikałoby to z różnicy długości włosów. Ale faktycznie oprócz długości , jest też inne oświetlenie i ciut inny kąt ustawienia czerepu. Trudno tutaj wyrokować. Zdjęcia zrobiłem niejako na potwierdzenie tego co mi się wydawało - więc mogę się podkręcać. Linie w ogóle masz całkiem niezłą, gorzej z gęstością na górze. Nie chcesz jeszcze trochę zapuścić włosów? Taka jest specyfika DPA że linia tak bardzo nie siada w stosunku do reszty - żniwa odbywają się na całym NW7 w miarę równomiernie. Nie mogę zapuścić dłuższych włosów bo gęstość jest na poziomie pani Zosi po chemioterapii - komicznie to już wygląda - długość do 1cm to max , na który mogę sobie pozwolic. Patrząc na zdjęcie z dluższymi włosami to masz całkiem niezły stan To taka iluzja, efekt zdjęcia. Włosy mam już całkiem długie (7mm) a zdjęcie oddaje stan jakby włosów golonych na krótko. To przez te spłaszczenie 2D wygląda, że jest ok - a jest słabo w rzeczywistości.
AngelOnTheEarth Napisano 21 Października 2015 Napisano 21 Października 2015 Dziwi mnie, ze taka kuracja nic a nic gestosci nie chce poprawic grrr. Nic, zostanie z czasem jeszcze wyprobowanie CB oby sie sprawdzilo, bo ciezki przypadek jestes, mocne to cholerstwo;p Dut 0.5 mg E4D CB-03-01 2% 1ml ED Witaminy:Biotyna,Cynk,Żelazo,Wapń,Magnez,D3 Zoxin Med
Gość Napisano 21 Października 2015 Napisano 21 Października 2015 No z gęstością lipa - jakoś tracę wiarę w poprawę tymi środkami. Możliwe, że spróbuje CB w następnym kroku.
AngelOnTheEarth Napisano 21 Października 2015 Napisano 21 Października 2015 No z gęstością lipa - jakoś tracę wiarę w poprawę tymi środkami. Możliwe, że spróbuje CB w następnym kroku. Skoro nie masz ubokow po takej kuracji po CB tez nic nie powinienes miec a stosujac go regularnie mozna wiele zyskac. Wrocilem do punktu wyjscia przez ostatnie 2 tyg,ale ten srodek juz tak dziala stety/niestety... Dut 0.5 mg E4D CB-03-01 2% 1ml ED Witaminy:Biotyna,Cynk,Żelazo,Wapń,Magnez,D3 Zoxin Med
Members jack_carver Napisano 21 Października 2015 Members Napisano 21 Października 2015 Minoxa zacznij lac a nie sie wstrzymujesz .
Gość Napisano 21 Października 2015 Napisano 21 Października 2015 Boje się tego środeczka. Jeszcze akceptuje mój stan w tej formie - jak będzie lipnie wg mojej opinii wezmę go pod uwagę - być może za późno.
Gość Napisano 28 Października 2015 Napisano 28 Października 2015 Lekkie zmiany: 1)Zaczynam myc włosy odżywką do włosów zamiast szamponem z SLS. Mam na chacie jakąs odzywke bez SLS, olejow mineralnych , silkonów - traktuję ja jak szampon , nie trzymam na łbie, tylko na szybciora - jeb, jeb:) i spłukuję. Do tej pory uzywałem jakiś syfiastych szamponów i bezpośrednio po umyciu i wysuszeniu nakładłem RU w KBsol - pewnie trochę tych świństw było wessanych przez skóre przy okazji transportu RU. 2) Postanowiłem zostać człowiekiem-biegunką i będę pił olej rycynowy:). Dawka 1ml - jak się organizm zbuntuje to dojebie mu Stoperanem:)
Gość Napisano 5 Listopada 2015 Napisano 5 Listopada 2015 Dwa dni temu zrobiłem przegląd cen i możliwości zakupu dutasterydu. Niestety czarne demony adaptacji psychologicznej do coraz mocniejszych dział farmakologi zawładnęły mną jak typowym narkomanem. Ostatecznie rozchylam pośladki i prawdopodobnie dam mu szanse na początku przyszłego roku. Sam boję się siebie - zmierzam w przepaść jak leming - co dalej? Boże dopomóż, aby nie spróbował laserowych grzebieni i nie uwierzył w grawitacyjną teorię łysienia - rozsypuje się mój świat. PS Pół żartem - Pół serio
Members mihuel Napisano 9 Listopada 2015 Members Napisano 9 Listopada 2015 Jak Twój organizm reaguje na olej rycynowy doustnie? P.S.Stachu, jestem fanem Twojego stylu pisania. Jest moc. Avodart 0,5 mg - co 3 dzień Minox - 2 x dziennieRU 2% - raz dziennie
Gość Napisano 9 Listopada 2015 Napisano 9 Listopada 2015 W tej dawce, wg teorii, kupa nie powinna się buntować. Narazie moje jelito trzyma się tej zasady - wszytko w normie.
Members exodus Napisano 18 Listopada 2015 Members Napisano 18 Listopada 2015 gdzie stachu wyczytałeś, że po 1ml będzie bezpiecznie?
Gość Napisano 18 Listopada 2015 Napisano 18 Listopada 2015 http://www.inchem.org/documents/jecfa/j ... 14je05.htm Wg tego opracowania Czlowiekiem- Biegunka masz szansę zostać przy spożywaniu 4g wzwyż. Nie wykazano również efektów toksykologicznych i zmian strukturalnych w obrębie ukł. pokarmowego. PS Piję 3 tydzień. Kupy mam piękne, jedwabiste o cudownej konsystencji - aż chciałoby się nimi pobawić- marzenie kazdego koprofila:). Wypróżnianie mam bardziej regularne niż bez oleju - jak w zegarku - 1h po przebudzeniu.W obrębie włosów - ma on na pewno wpływ na vellusy - pojawiło ich się sporo na zakolach - co z tym będzie póżniej - pewnie nic - ale patrzymy.
Members exodus Napisano 18 Listopada 2015 Members Napisano 18 Listopada 2015 Dziekować za źródło ! A jak radzisz sobie z aplikacją ? ładujesz bezpośrednio czy mieszasz z soczkiem? No i co do włosów. Zmniejsza wypadanie?
Gość Napisano 18 Listopada 2015 Napisano 18 Listopada 2015 Wstrzykuje strzykawką 1ml do grzdyla - to nie ma bardzo intensywnego smaku. Nie jestem w stanie Ci powiedzieć jaki ma wpływ na pozostałe włosy. Za krótki okres, nie ta fryzura - ścinam się krótko - a wtedy nie wyciągasz kłaków z sitka.
Gość Napisano 9 Grudnia 2015 Napisano 9 Grudnia 2015 Po 11 miesiącach żegnam mojego niebieskiego przyjaciela. Od piątku bratam się z Avodartem. Wchodzę na dawkę 1 kapsułka na 4 dni. Zamierzam odstawić fina i wskoczyć natychmiast na duta. Ma ktoś inne zdanie odnośnie sposobu zmiany "lekarstwa" ? - bardzo chętnie usłyszę Wasze opinie.
Gość Napisano 11 Grudnia 2015 Napisano 11 Grudnia 2015 Nadejszła wiekopomna chwila - Avodart - Mamuniu miła. Zdecydowałem, że przez okres 30 dni - w czasie ładowania Avodartem - będę brał równolegle fina - tak aby nie przerywać blokowania DHT. Przez najblizszy miesiąc jadę więc na 3 blokerach - fin, avo, RU. Z racji tego karnawału i wątpliwości czy przeżyje:) zmieniam tymczasowo nazwę mojego wątku z "Kochanego pamiętniczka Stacha Murzyna" na "Butelka z listem Stacha Murzyna". Gdybym nie odezwał się po 30 dniach - realizujcie mój testament. PS Specjalisci o Avodarcie: Jesteś lekiem na całe złoI nadzieją na przyszły rokJesteś gwiazdą w ciemności, mistrzem świata w radościOto cały ty
fighter Napisano 11 Grudnia 2015 Napisano 11 Grudnia 2015 Stachu informuj nas co jakiś czas czy żyjesz ;D Aktualna Kuracja (data rozpoczęcia) RU 5% w KB 2 ml dziennie ( 9.08.12) Biotyna 10 mg (22.01.14)MSM 1.5g (15.01.18)
Rekomendowane odpowiedzi