Members ziom1990 Napisano 22 Marca 2016 Autor Members Napisano 22 Marca 2016 A czy osoby testujące posiadają już jakies spostrzeżenia? czy jeszcze zbyt wcześnie aby wyciągać jakieś wnioski? W Polsce ma to może kilka osób, ale odzewu żadnego od nich nie miałem. Wiem natomiast że część dopiero zaczęła w ogóle się z tym bawić, bo wcześniej nie było pojazdu w którym seti byłoby stabilne chociaż przez 24h Cytuj
Members harryd Napisano 22 Marca 2016 Members Napisano 22 Marca 2016 hej a czy jest już jakiś pewniak jeśli chodzi o pojazd i gdzie go ewentualnie nabyc? pozdr harry Cytuj
Members ziom1990 Napisano 22 Marca 2016 Autor Members Napisano 22 Marca 2016 hej a czy jest już jakiś pewniak jeśli chodzi o pojazd i gdzie go ewentualnie nabyc? pozdr harry Trzeba zrobić samemu. Pisałem już o tym chyba: 60-70% eth + 20-30% PEG400 (polysorbate 80) + 10% DMI Cytuj
Members antydhtor Napisano 22 Marca 2016 Members Napisano 22 Marca 2016 A czy osoby testujące posiadają już jakies spostrzeżenia? czy jeszcze zbyt wcześnie aby wyciągać jakieś wnioski? W Polsce ma to może kilka osób, ale odzewu żadnego od nich nie miałem. Wiem natomiast że część dopiero zaczęła w ogóle się z tym bawić, bo wcześniej nie było pojazdu w którym seti byłoby stabilne chociaż przez 24h Na zagranicznych forach jest z pewnością dużo więcej osób z całego świata które stosują setipipranta i może od dłużeszego czasu. Czytaj zatem tam a może się więcej i szybciej dowiesz. Jednak ciężko wywnioskować (jak zawsze) bo przeważnie oprócz tego osoby te używają również wielu innych rzeczy np. RU, ale zauważyełm że tych nowinek używają ludzie którzy bardzo się panicznie boją fina, duta itp. i robią wszystko żeby tylko nie ruszać DHT. Zatem jakieś wnioski być może da się wyciągnąć, ale trudno, bo nawet tacy którzy to stosują nieraz pytają głupio innych czy to działa. Jak ze wszystkim jeden będzie pitolił tak a drugi inaczej. Ktoś musiałby tylko to stosować przez dłuższy czas i nczego więcej nie używać żeby miarodajnie ocenić ten tylko środek. Niektórzy ponoć biorą też to doustnie. Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Members harryd Napisano 31 Marca 2016 Members Napisano 31 Marca 2016 a pytanko: to PG i DMI można gdzieś u nas kupić? pozdr harry Cytuj
Members ziom1990 Napisano 1 Kwietnia 2016 Autor Members Napisano 1 Kwietnia 2016 a pytanko: to PG i DMI można gdzieś u nas kupić? pozdr harry PG bez problemu - tj. glikol propylenowy.DMI w Polsce jest mega drogie, lepiej ściągnąć z lotioncrafter Cytuj
Members Radek Napisano 2 Maja 2016 Members Napisano 2 Maja 2016 Podzieli się ktoś już jakąś opinią o Seti ? Działa, nie działa ? Cytuj Fin
Members harryd Napisano 3 Maja 2016 Members Napisano 3 Maja 2016 ja stosuje, ale na razie jedyne co moge powieddzieć, to to, że nie ma uboków. pozdrharry Cytuj
Members pawlik460 Napisano 24 Maja 2016 Members Napisano 24 Maja 2016 http://www.hairlosstalk.com/interact/sh ... tocol-Wish warto sledzic watek gosc próbuje seti za kilka miesiecy bedzie wiadomy czy dziala Cytuj
Members kuba197 Napisano 29 Maja 2016 Members Napisano 29 Maja 2016 https://clinicaltrials.gov/ct2/show/study/NCT02781311 Cytuj
Gość Napisano 30 Maja 2016 Napisano 30 Maja 2016 To chyba najciekawsze: 1000 mg setipiprant (two 500 mg tablets) twice daily (BID) at 12-hour intervals for 24 weeks Cytuj
Gość Napisano 30 Maja 2016 Napisano 30 Maja 2016 Troszke dyskusyjna konstrukcja badania - może lekko niepokojąca. Mam nadzieję, ze to nie tylko konglomerat marketingu i jakiś tam wartości merytorycznych, mających na celu wskazanie, że SETI jest skuteczniejsze od prawdopodobnie najpopularniejszego obecnie "leku" na łysienie. To dość nisko zawieszona poprzeczka, oby nie wynikająca ze świadomości ograniczonego potencjału medycznego i próby wyciśnięcia na tym najwięcej jak się da pod względem biznesowym. Dobrze, że chociaż coś się dzieje również w komercyjnym sektorze w tym temacie , a nie tylko w piwnicach łysiejących, forumowych desperatów. Cytuj
Members Radek Napisano 11 Września 2016 Members Napisano 11 Września 2016 Coś nowego w temacie ? Będzie jakieś zamówienie grupowe organizowane ? Cytuj Fin
Members boliusz Napisano 10 Września 2017 Members Napisano 10 Września 2017 Odświeżam wątek. Wiecie skąd najlepiej załatwić seti? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi