Members Walt19 Napisano 17 Września 2015 Members Napisano 17 Września 2015 Finasteryd może jakoś negatywnie działać na mięśnie, czy przeszkadzać w budowaniu masy mięśniowej? Cytuj
Members wylysialek Napisano 17 Września 2015 Members Napisano 17 Września 2015 Niestety, ale może. Cytuj
Members arczi098 Napisano 17 Września 2015 Members Napisano 17 Września 2015 Nie zauważyłem tego a już 6 miesiąc na nim jestem i przybrałem na masie mięśniowej a byłem bardzo szczupły dieta i trening i nie zawracaj sobie głowy domysłami a będzie dobrze Cytuj
Gość Napisano 17 Września 2015 Napisano 17 Września 2015 W jakims stopniu ma znaczenie. Ale jeśli nie wybierasz się na MR Olimpia - dobrym korytem i ćwiczeniami będziesz robił postępy Cytuj
Members ziom1990 Napisano 17 Września 2015 Members Napisano 17 Września 2015 Dokładnie stach. Poza tym jak nie będziesz zapierdzielał na siłowni + w miarę trzymał dietę (kcal na +) to czy będziesz na finie czy nie i tak nie urośniesz Cytuj
Members mmrmmr Napisano 21 Września 2015 Members Napisano 21 Września 2015 Fin nie żadnego bezpośredniego wpływu na masę mięśniową. Problem w tym, że po finie masz słabszą motywację oraz wydajność, bo czujesz się zmęczony, nie chce ci się, brain fog, itp, wszystko to i sporo innych czynników ma wpływ na twoje wyniki na siłowni co z kolei będzie miało wpływ na twoje przyrosty. Cytuj
Members tom555 Napisano 21 Września 2015 Members Napisano 21 Września 2015 Ty masz gościa 6 lat na finie. Niejeden chciałby zrobić taką formę i w dodatku odzyskać włosy http://www.hairlosstalk.com/interact/sh ... %29/page84 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi