Gość Napisano 24 Września 2015 Napisano 24 Września 2015 Łysole! Tworzymy forumową piosnkę. Każdy zainteresowany proszony jest o dodanie jednego wersu do naszej wspólnej twórczości:) (nie, nie jestem gejem - piłem dziś). Zasady - następny wers niechże długością koresponduje z poprzednim - tak żeby był jakiś flow. Po 12 wersie wchodzi 4 wersowy refren. Później znowu 12 wersów i kończymy przygodę. Pod koniecdobierzemyć do tego jakąś muzykę - podłozymy Ivonę - a nuż wyjdzie z tego Hicior - który opierdolimy ZAIKsowi i za tantiemy sfinansujemy przeszczep u Turka. Zaczynam: Oczami wyobraźni ujrzałem gęstych włosów las; Cytuj
Members Hysy Luj Napisano 24 Września 2015 Members Napisano 24 Września 2015 Oczami wyobraźni ujrzałem gęstych włosów las;I ze smutkiem pomyślałem - nie wróci nigdy już ten czas Cytuj
Members matejko Napisano 24 Września 2015 Members Napisano 24 Września 2015 Wszystko przez gościa co się De-Ha-Te nazywa, Zemszczę się słodko, znasz kolegę Nezyra? Cytuj
Members antydhtor Napisano 24 Września 2015 Members Napisano 24 Września 2015 Hey! hey! hey! hey! Take dut. everyday!!!Add too CPA !!! Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Gość Napisano 25 Września 2015 Napisano 25 Września 2015 Trochę uporządkuję , bo Antek indywidualista zrobił zamach na flow piosenki i zostanie przesunięty do refrenu Mamy: Zwrotka 1: Oczami wyobraźni ujrzałem gęstych włosów las;I ze smutkiem pomyślałem - nie wróci nigdy już ten czas;Wszystko przez gościa co się De-Ha-Te nazywa, Zemszczę się słodko, znasz kolegę Nezyra?Wers 5Wers 6Wers 7Wers 8 Refren x2 Hey! hey! hey! hey! Take dut. everyday!!!Add too CPA !!! Wers 3Wers 4 Zwrotka 2 Wers 1Wers 2Wers 3Wers 4Wers 5Wers 6Wers 7Wers 8 Refren x2 Hey! hey! hey! hey! Take dut. everyday!!!Add too CPA !!! Wers 3Wers 4 Czekamy na brakujące elementy. Oddaj nam swój jeden wers Cytuj
Members Radek Napisano 25 Września 2015 Members Napisano 25 Września 2015 5. Lecz na nic on się zda, gdyż fajka przez niego miękką staje się. Cytuj Fin
Members matejko Napisano 25 Września 2015 Members Napisano 25 Września 2015 Z niebieską tabletką Radku wcale nie jest tak źle Cytuj
Members Marcin1609 Napisano 9 Października 2015 Members Napisano 9 Października 2015 jak dzięki niej możesz na głowie więcej włosów mieć i na sercu będzie lżej, że hej! Cytuj
Gość Napisano 13 Października 2015 Napisano 13 Października 2015 Widzę, że słabo to idzie. Możliwość kreacji twórczej nie jest dla was wystarczającą zachętą? Dobra oszalałem - dla każdego twórcy wersu - 2% rabatu na moją rewelacyjną wcierkę - nie wierzę że to napisałem. Cytuj
Members Hysy Luj Napisano 13 Października 2015 Members Napisano 13 Października 2015 Ja już pisałem ale dopiszę jeszcze jeden skoro tak słabo idzie Nezyra poznałem około miesiąca temu jeszcze nie działa - nie wiedzieć czemu Szukam na forum, przeglądam, wertuje - nie chcę tak szybko być łysym chujem Cytuj
Members jack_carver Napisano 13 Października 2015 Members Napisano 13 Października 2015 Łysy Chuju nie jest źle, zrobisz zaczaeske, kobiety na twoj widok mokre stana sieJeśli jednak kapitał włosów na powziecie tego kroku nie pozwala, zrob u Kolasa przeszczep i grzywe odzyskasz zaraz Cytuj .
AngelOnTheEarth Napisano 13 Października 2015 Napisano 13 Października 2015 Jezeli po Kolasie lysina wciaz posunie sie,mozesz posciagac grafty z pach,brody i jaj-na ich widok rzeznik ucieszy sie. -- 14 paź 2015, 12:51 -- Chociaz zapłacisz za zabieg jak u profesjonala, rzeznik wyciągnie swój sprzęt i zabawi sie z Toba jakby byl u kowala Cytuj Dut 0.5 mg E4D CB-03-01 2% 1ml ED Witaminy:Biotyna,Cynk,Żelazo,Wapń,Magnez,D3 Zoxin Med
Gość Napisano 14 Października 2015 Napisano 14 Października 2015 (edytowane) Trzeba troszkę uporządkować - bo każdy ma inną wrażliwość poetycką - a to piosenka - więc rytm też istotny:Wybaczcie lekkie przycięcia, zmianę formy i kolejności.Narazie leci to tak - kolejne zmiany beda uzaleznione od muzyki Zapraszamy - są jeszcze wolne miejsca!!!!!!! Zwrotka 1: Oczami wyobraźni ujrzałem gęstych włosów las;I ze smutkiem pomyślałem - nie wróci nigdy już ten czas;Wszystko przez gościa co się De-Ha-Te nazywa, Zemszczę się słodko, znasz kolegę Nezyra?Dzięki niej możesz na głowie więcej włosów mieć i na sercu będzie lżej, że hejLecz na nic on się zda, gdyż fajka przez niego miękką staje się.Nezyra poznałem około miesiąca temu - jeszcze nie działa - nie wiedzieć czemu Szukam na forum, przeglądam, wertuje - nie chcę być łysym chujem Refren x2 Hey! hey! hey! hey! Take dut. everyday!!!Add too CPA !!! Jeśli nie masz za dużej pensyji - jedź na przeszczep do Turcyji !A jak w portfelu masz małą kase - zrób se mikropigmentacje. Zwrotka 2 Łysy Chuju nie jest źle, zrobisz zaczaeske, kobiety na twoj widok mokre stana sieJeśli jednak kapitał włosów na powziecie tego kroku nie pozwalaZrob u Kolasa przeszczep i grzywe odzyskasz zarazJezeli po Kolasie lysina wciaz posunie sie,mozesz posciagac grafty z pach,brody i jaj-na ich widok rzeznik ucieszy sie.Chociaz zapłacisz za zabieg jak u profesjonala, rzeznik wyciągnie swój sprzęt i zabawi sie z Toba jakby byl u kowalaWers 6Wers 7Wers 8 Refren x2 Hey! hey! hey! hey! Take dut. everyday!!!Add too CPA !!! Jeśli nie masz za dużej pensyji - jedź na przeszczep do Turcyji !A jak w portfelu masz małą kase - zrób se mikropigmentacje. Edytowane 14 Października 2015 przez Gość Cytuj
Members Radek Napisano 14 Października 2015 Members Napisano 14 Października 2015 Ref 3. Jeśli nie masz za dużej pensyji - jedź na przeszczep do Turcyji ! 4. A jak w portfelu masz małą kase - zrób se mikropigmentacje. Cytuj Fin
Members lalalalala Napisano 14 Października 2015 Members Napisano 14 Października 2015 jak już kasy wcale nie ma, gól na zero, to nie ściema, nie dość że wygodniej, ładniej, to Ci z głowy włos nie spadnie! Cytuj CB 2% 1ml ED + stemoxDut E7DNizoral E4DBiotyna 5mg/dMagnez 400mg/dMSM 5g/dwit C 10g/d
Members Radek Napisano 15 Października 2015 Members Napisano 15 Października 2015 To już koniec opowieści, o tym jak włosy wypadły bez wieści. Cytuj Fin
Gość Napisano 15 Października 2015 Napisano 15 Października 2015 No i mamy arcydzieło. Wchodzę do studia - oprogramowanie dj-skie i do przechwytywania dzwieku kupione za gruby hajs -będzie hit. Zwrotka 1: Oczami wyobraźni ujrzałem gęstych włosów las;I ze smutkiem pomyślałem - nie wróci nigdy już ten czas;Wszystko przez gościa co się De-Ha-Te nazywa, Zemszczę się słodko, znasz kolegę Nezyra?Dzięki niej możesz na głowie więcej włosów mieć i na sercu będzie lżej, że hejLecz na nic on się zda, gdyż fajka przez niego miękką staje się.Nezyra poznałem około miesiąca temu - jeszcze nie działa - nie wiedzieć czemu Szukam na forum, przeglądam, wertuje - nie chcę być łysym chujem Refren x2 Hey! hey! hey! hey! Take dut. everyday!!!Add too CPA !!! Jeśli nie masz za dużej pensyji - jedź na przeszczep do Turcyji !A jak w portfelu masz małą kase - zrób se mikropigmentacje. Zwrotka 2 Łysy Chuju nie jest źle, zrobisz zaczaeske, kobiety na twoj widok mokre stana sieJeśli jednak kapitał włosów na powziecie tego kroku nie pozwalaZrob u Kolasa przeszczep i grzywe odzyskasz zarazJezeli po Kolasie lysina wciaz posunie sie,mozesz posciagac grafty z pach,brody i jaj-na ich widok rzeznik ucieszy sie.Chociaz zapłacisz za zabieg jak u profesjonala, rzeznik wyciągnie swój sprzęt i zabawi sie z Toba jakby byl u kowalajak już kasy wcale nie ma, gól na zero, to nie ściema, nie dość że wygodniej, ładniej, to Ci z głowy włos nie spadnie!To już koniec opowieści, o tym jak włosy wypadły bez wieści. Refren x2 Hey! hey! hey! hey! Take dut. everyday!!!Add too CPA !!! Jeśli nie masz za dużej pensyji - jedź na przeszczep do Turcyji !A jak w portfelu masz małą kase - zrób se mikropigmentacje. Cytuj
Members Radek Napisano 15 Października 2015 Members Napisano 15 Października 2015 Do ustalenia jeszcze wysokość wynagrodzenia dla poszczególnych userów ze sprzedaży płyt. Cytuj Fin
Members Hysy Luj Napisano 15 Października 2015 Members Napisano 15 Października 2015 w jakim klimacie to planujesz zgrać ?może kilka opcji muzycznych ale chyba najlepiej będzie pasowało Disco Polo bo to o takiej wielkiej miłości Cytuj
Members Radek Napisano 15 Października 2015 Members Napisano 15 Października 2015 Popieram propozycję Luja. Cytuj Fin
Gość Napisano 16 Października 2015 Napisano 16 Października 2015 Jest problem ze spiewająca Ivoną. Chyba pojde w odczyt poezji z muzyką w tle. Coś w ten deseń Kasą dzielimy się sprawiedliwie - pisało 7-8 osób - proponuję po 50% dla każdego. Cytuj
Members Radek Napisano 16 Października 2015 Members Napisano 16 Października 2015 Nie ma jakiś śpiewających syntezatorów ? btw to co wysłałeś, strasznie smutne. Cytuj Fin
Gość Napisano 16 Października 2015 Napisano 16 Października 2015 No własnie nie ma:( Nasze też planuję zrobić na smutno - bo jesień idzie Cytuj
Members Radek Napisano 16 Października 2015 Members Napisano 16 Października 2015 Zrób to na wesoło - w stylu disco w rytmie polo. Cytuj Fin
Members Hysy Luj Napisano 16 Października 2015 Members Napisano 16 Października 2015 dokładnie na Disco Polo dawaj ! albo jebnij jedą wersję mega smutną - a drugą na relaksie , ps może coś z melodii Akcenta ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi