Gość Napisano 13 Października 2015 Napisano 13 Października 2015 Ktoś wie po ilu msc. następuje maksymalna blokada dht po zażyciu avodartu? Na forach zagranicznych czytałem że po 3 msc. czyli ok. 90% natomiast finasteryd działa odrazu po 3 godzinach osiąga maksymalne stężenie i blokouje 70% dht. Poprawcie mnie jeśli się mylę Cytuj
Members mic33 Napisano 13 Października 2015 Members Napisano 13 Października 2015 Parę wątków wyżej masz taki wątek: "Porównanie finasterydu oraz dutasterydu - wykresy, badania". Odpowiedzi na Twoje pytania znajdują się w pierwszym poście. Z własnego doświadczenia mogę Ci powiedzieć, że to co jest na tych obrazkach, jest mniej więcej zgodne z prawdą. Cytuj
Members wylysialek Napisano 13 Października 2015 Members Napisano 13 Października 2015 Też mogę potwierdzić, na dutasteryd trzeba trochę poczekać, ale na włosy działa rewelacyjnie. Cytuj
Members ZWIERZOLUB Napisano 24 Października 2015 Members Napisano 24 Października 2015 Też mogę potwierdzić, na dutasteryd trzeba trochę poczekać, ale na włosy działa rewelacyjnie.[/quotedzisiaj trafiłam na te ciekawe forum,mam łysienie androgenowe, moje pytanie: dutasteryd jest na receptę? domyślam się, że tak Cytuj
Members wylysialek Napisano 24 Października 2015 Members Napisano 24 Października 2015 Jest na receptę, ale jak się postarasz, to kupisz bez Z drugiej strony nie wiem, czy przyjmowanie go przez kobietę jest bezpieczne. Raczej nie za bardzo, ale ja nie jestem specem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi