Members kuba197 Napisano 29 Marca 2016 Autor Members Napisano 29 Marca 2016 No ok to moze czegos nie zrozumialem a bardzo bym chcial. Od miesiaca stosujesz fina a wczesniej juz miales gino- to znaczy, ze fin tego nie spowodowal a od czego to gino miales???! Nie wiem czy wiesz, ale niektorzy pechowcy maja je z niczego. Bez stosowanie chemii. Cytuj
Members Jumper Napisano 30 Marca 2016 Members Napisano 30 Marca 2016 A zrobiłeś sobie badania hormonów???Ja jestem laikiem, ale z tego co wiem ginekomastia wynika z zaburzeń hormonów męskich i żeńskich w organiźmie.Jeżeli bez brania finasterydu, masz z nimi problemy, to nie boisz się co będzie po?? Cytuj
Members kuba197 Napisano 30 Marca 2016 Autor Members Napisano 30 Marca 2016 A zrobiłeś sobie badania hormonów???Ja jestem laikiem, ale z tego co wiem ginekomastia wynika z zaburzeń hormonów męskich i żeńskich w organiźmie.Jeżeli bez brania finasterydu, masz z nimi problemy, to nie boisz się co będzie po?? Dlatego z tego rezygnuje. Cytuj
Members kuba197 Napisano 6 Kwietnia 2016 Autor Members Napisano 6 Kwietnia 2016 Tydzien bez fina. Wszedzie wlosy! Wlosy na poduszce, wlosy w wannie i nawet do buzi wchodza nie polecam nikomu takich wydarzen Cytuj
Members Radek41 Napisano 25 Lipca 2016 Members Napisano 25 Lipca 2016 Wkleisz zdjęcia z pierwszego posta jeszcze raz? Cytuj Moje rady i opinie należy traktować, jako pierwszej przypadkowej osoby z internetu i nie podejmować na jej podstawie decyzji dot. leczenia.
Rekomendowane odpowiedzi