Skocz do zawartości
bbh_blocked_dnftl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 317
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

• Members
Napisano
r4z3r sprawdź spam na swojej skrzynce bo właśnie tam trafiła odpowiedź Mara co do mojego zabiegu, podejrzewam że też Ci odpowiedział

Nic nie ma, a pisałem mu już z dwóch różnych maili.

Poza tym przed zabiegiem też kontaktowałem się z nim przez maila i zawsze wszystko dochodziło.

Napiszę im może jutro na whatsapp.

A co do twojego postępu matias, jest super! Napewno długość też robi swoje, ale wygląda na więcej.

3500 FUE (Dr. Maral) - 2016.08.19 - http://pokonajlysienie.com/forum/viewtopic.php?f=23&t=2490

Avodart - 1x co 2 dni od HT

Minoxidil 5% - 2x dziennie od 10.2016

• 5 weeks later...
  • Members
Napisano

minęło 9 miesięcy więc czas na update choć chyba jest tak samo jak było. W marcu polece do Marala zrobie na koronę jakieś 1500 graftów, 300 wsadzę na linie aby była lepsza, a resztę czyli jakieś 700-800 na środek łba i to by było na tyle co myślicie o takim planie ?

20161218_181413.thumb.jpg.771b872aa644c5389b67b5c6b48c0e92.jpg

• Members
Napisano

Fajnie, ale ja bym raczej postawił tylko i wyłącznie na bht z ciała bo wlosow zacznie brakować w donorze a potrzebujesz jeszcze ok 5.000 graftow, podobnie zreszta jak ja. W listopadzie 2017 lecę ale jeszcze nie wiem gdzie bo z tym bht nie prosta sprawa. Getfue najtańsze ale sami siebie nie sa pewni, odrosty słabe, proponują na jednej sesji 1000-1500 graftow a to dla mnie za mało. Indie i Bruksela maja ceny bht z kosmosu odrealnione na zarobki polskie. Zostaje Turcja

i dr Donogay czy jak mu tam

40 lat

4 zabiegi HT

Łącznie przeszczepione już 11235 graftów.

Zoxin Med, Babydream Shampoo

Biotyna

Zielona herbata

Napisano
Fajnie, ale ja bym raczej postawił tylko i wyłącznie na bht z ciała bo wlosow zacznie brakować w donorze a potrzebujesz jeszcze ok 5.000 graftow, podobnie zreszta jak ja. W listopadzie 2017 lecę ale jeszcze nie wiem gdzie bo z tym bht nie prosta sprawa. Getfue najtańsze ale sami siebie nie sa pewni, odrosty słabe, proponują na jednej sesji 1000-1500 graftow a to dla mnie za mało. Indie i Bruksela maja ceny bht z kosmosu odrealnione na zarobki polskie. Zostaje Turcja

Kurde na chacie ostatnio podawali klinike co bht robi za 2.5$. Nie pamietam gdzie to bylo , ale cena dobra. Jak ktos przeczyta ten temat co dodawal tam linka to niech wklei tutaj przyda sie ludziom, ktorzy chca to zrobic i po dobrych pieniadzach

Dut 0.5 mg E4D

CB-03-01 2% 1ml ED

Witaminy:Biotyna,Cynk,Żelazo,Wapń,Magnez,D3

Zoxin Med

• Members
Napisano

ja bht napewno narazie odpuszczam w donorze mam jeszcze te 3 tys graftów to je wykorzystam i później zostawie jak jest, nie ukrywam, że rozważałem getfue, ale oglądając twoje wyniki to niestety doopy nie urywa ich bht no i niestety to są przeważnie grafty jednowłosowe, które słabo kryją. Przemo u ciebie coś się dzieje w ogóle czy jeszcze nic ?

Kurde na chacie ostatnio podawali klinike co bht robi za 2.5$. Nie pamietam gdzie to bylo , ale cena dobra. Jak ktos przeczyta ten temat co dodawal tam linka to niech wklei tutaj przyda sie ludziom, ktorzy chca to zrobic i po dobrych pieniadzach

doganay ma taką cenę.

• Members
Napisano

U mnie nic poki co sie nie dzieje, ale ja to jestem specyficzny przypadek i jeden z najtrudniejszych przypadków z tego forum. Mega łysienie i donor raczej do dupy. Wiec cudów bez bht nie zdziałam. Poki co jestem po dwóch przeszczepach i nikt nie zauważył żadnej różnicy ze znajomych. Maral powiedział ze jeszcze 1500 moze wyjąc z donoru ale nuz widze ze mam tam mega prześwity teraz a co dopiero po wyjęciu kolejnych 1500. Ratuje mnie tylko przeszczep 5000 graftow bht w dwóch zabiegach.

40 lat

4 zabiegi HT

Biotyna

Zielona herbata

• Members
Napisano

Indie sa mega mega drogie w porównaniu z Turcja. Taki zabieg to przynajmniej z 50tys złotych. U mnie dopiero 2,5 miesiąca po zabiegu wiec jeszcze tez czas na jakies efekty z przodu bo na koronie łysy placek nadal bedzie

40 lat

4 zabiegi HT

Biotyna

Zielona herbata

• Members
Napisano

Nie róbcie u Doganay'a. Przestał być polecany po kilku spapranych zabiegach.

-- 18 gru 2016, 22:10 --

Jak dolar był po 2zł, to Indie to była opcja.

Fin

• Members
Napisano

Powiem Ci Matias, że gdybym ja miał taki efekt jak Ty w tej chwili to już nic bym dalej nie robił, ale obawiam się, patrząc co się dzieje po 3 miesiącach, nie będę go miał.

• Members
Napisano
Powiem Ci Matias, że gdybym ja miał taki efekt jak Ty w tej chwili to już nic bym dalej nie robił, ale obawiam się, patrząc co się dzieje po 3 miesiącach, nie będę go miał.

nie chce całe życie latać z nanogenem na głowie tzn i tak będę latał, ale wolę go sypać dwa razy mniej. A kiedy i gdzie ty robiłeś ?

-- 18 gru 2016, 22:07 --

nie chce całe życie latać z nanogenem na głowie tzn i tak będę latał, ale wolę go sypać dwa razy mniej. Po 3 miesiącach to u mnie nie było też prawie nic, 4 miesiac to najwięcej urosło

• Members
Napisano

Robiłem u Marala 20. września. Przód ładnie rośnie, ale korona słabo, jest tam mniej włosów niż było przed zabiegiem. A u Ciebie w 3 miesiącu mocno kiełkowało jak widziałem na zdjęciach. A teraz jest naprawdę fajnie. Ja mając taki stan jak Ty nie stosowałbym nanogenu, ale też dla każdego włosy mają inne znaczenie;) Ja po prostu nie chciałbym być łysy, a rzadkie włosy są już do przełknięcia;)

• Members
Napisano

rzadkie włosy mogłyby być ale boki i tył mam bardzo gęste i jednak dziwnie to wygląda, pamiętaj, że ja po zabiegu stosowałem minoxa 15% oraz dutasteryd więc to mogło przyspieszyć trochę wzrost.

• Members
Napisano

Tak, mam to na uwadze. Na mnie dutasteryd i wcześniej finasteryd źle działał nim zdecydowałem się na zabieg, a minox chyba przestał działać. Teraz łykam, silice, może dorzucę do tego też biotebal.

• 3 months later...
  • Members
Napisano

minął rok czasu od zabiegu więc postanowiłem wstawić chyba ostatnią fotkę z pierwszego etapu, efekt może i dupy nie urywa, ale byłem praktycznie łysy jak kolano, a teraz z lekką pomocą zagęszczacza jestem w stanie zrobić z tego coś co można nazwać fryzurą Na pewno w przyszłości będę jeszcze raz robił HT, być może w tym roku i na 90% u Marala.

1765507158_Zdjcie0277.thumb.jpg.188373a4029fa0eee7f26facfce5c76a.jpg

20170320_195308.thumb.jpg.57bd58937eb371831733228648075922.jpg

• Members
Napisano

Nowa bluza?

Efekt zajebisty, jeszcze zrobisz sobie koronę i górę razem ok 4000-5000 graftów i sprawa załatwiona, ja też będę podążać Twoim śladem

40 lat

4 zabiegi HT

Biotyna

Zielona herbata

• Members
Napisano

chyba tyle z donoru nie wyciągnę raczej max 3000 czyli będę miał rzadkie włosy na całej głowie na BHT mnie zwyczajnie nie stać tzn. musiałbym prawie rok odkładać, a to nie dla mnie , a u ciebie jak Przemo?

• Members
Napisano

U mnie coraz lepiej, wszyscy widzą pozytywną różnicę, ale to jeszcze stanowczo nie jest to, czekam do Października i kolejny zabieg bht

40 lat

4 zabiegi HT

Biotyna

Zielona herbata