Gość Napisano 18 Czerwca 2012 Napisano 18 Czerwca 2012 Temat kontynuujemy w dziel zamówień. Wszystkie osoby zamawiające mają tam wgląd. Cytuj
Members JayBravura Napisano 20 Kwietnia 2017 Members Napisano 20 Kwietnia 2017 Gdzie teraz kupujecie spironolakton? Dalej kupujecie wspólnie, czy czasy sie zmienily i kazdy sciaga z chin sam? Cytuj
Gość Napisano 20 Kwietnia 2017 Napisano 20 Kwietnia 2017 Raczej w ogóle wyszedł z użycia. Z resztą spiro miał sens tylko dla ludzi, którzy równocześnie jadą na finie lub ducie. Cytuj
Members JayBravura Napisano 28 Kwietnia 2017 Members Napisano 28 Kwietnia 2017 Ok, dzieki. Zależy mi na czymś co będzie działało miejscowo i nie dostanie sie do krwiobiegu, dlatego myślałem własnie nad spironolaktonem. Czyli co w byłoby dobrym rozwiązaniem RU czy może ten CB-03-01? Do tej pory jechałem na samych ekstraktach roślinnych,..jesli nie liczyć nizoralu i minoxa 5%. Cytuj
Members JayBravura Napisano 26 Lipca 2017 Members Napisano 26 Lipca 2017 Czy ktoś miałby gdzieś jeszcze spironolakton i chciałby się go pozbyć? Chce go jednak przetestować Cytuj
Moderators Nerd Napisano 20 Sierpnia 2017 Moderators Napisano 20 Sierpnia 2017 Jest jakiś konkretny temat o tym spiro - jak dobrze to działa? Żebym np. następnym razem dorzucił sobie do kuracji z nezyr? Cytuj -------------------------------Mój temat:Klik Kuracja:Nezyr: 0,5mg/dz (start 05.08.2016) zwiększone do 1mg1 HT: 2407 graftów (front i zakola,2-3.06.2016, dwa dni zabiegu)2 HT: 1002 grafty (12.01.2018 - poprawa lini prawego zakola i dogęszczenie przodu)
Gość Napisano 20 Sierpnia 2017 Napisano 20 Sierpnia 2017 Jest jakiś konkretny temat o tym spiro - jak dobrze to działa? O połowę słabiej niż RU lub fin.Jego zaletą jest zero efektów ubocznych i niska cena. Wadą natomiast jest to, że nie jest łatwo dostępny. Łatwo dostępne są co prawda tabletki, ale one zawierają 3/4 wypełniaczy, które się nie rozpuszczają w alkoholu tworząc "piach". Trzeba by zamówić czysty spiro z Chin, albo gotowe mieszanki bez "piachu" z wypełniaczy. Kiedyś takie mieszanki sprzedawano w GenHair i Regroth, ale nie ma już obu sklepów. Cytuj
Members antydhtor Napisano 20 Sierpnia 2017 Members Napisano 20 Sierpnia 2017 Lion, wiesz może albo przypuszczasz dlaczego zlikwidowali sklepy ? Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Gość Napisano 20 Sierpnia 2017 Napisano 20 Sierpnia 2017 Co do Regrowth to było głośno, bo FDA przyjebało się niemal do wszystkiego (do spiro, do minoxa):http://www.hairlosshelp.com/forums/messageview.cfm?catid=10&threadid=93607 A GenHair wysyłał bodaj z Indii, więc raczej nie mieli takich problemów. Ale dlaczego zamknęli biznes to nie wiem. Być może przestał im się on opłacać.W każdym razie mieli dobre produkty - m.in. minox, spiro, flut, fin - zewnętrznie.Jeśli ktoś nie lubił przygotowywać mieszanek samemu (tym bardziej, że w tabletkach jak pisałem, są wypełniacze), to była to dobra alternatywa. Cytuj
Members ball.grrr Napisano 7 Maja 2018 Members Napisano 7 Maja 2018 Witam, Czy ktoś wie, gdzie można kupić spironolakton? Z góry dzięki zapomoc Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi