Members eryk Napisano 18 Sierpnia 2013 Members Napisano 18 Sierpnia 2013 Może warto pomyśleć nad zamówieniem grupowym, skoro tylu chętnych? Cytuj
Members enigma Napisano 18 Sierpnia 2013 Members Napisano 18 Sierpnia 2013 Gdzie właściwie kupujecie ten olej?W podanych linkach wcześniej:http://www.timetravelproducts.com/100-P ... A6BIQ.aspxnie wysyłają poz UKTo nie ten. Obczaj to:http://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_sb_nos ... 0oil%20AEA No i ebay, ja kupiłem ten olej z UK, przesyłka idzie właśnie (kupowałem przez ebay) Cytuj
Members ziom1990 Napisano 18 Sierpnia 2013 Members Napisano 18 Sierpnia 2013 ten jest dobry, ale bardzo drogi Cytuj
Members czekan Napisano 18 Sierpnia 2013 Members Napisano 18 Sierpnia 2013 Widzę że to jest ok 3/4 litra. Może ktoś chce na pół?BTW na ebay da rade zapłacić zwykłym przelewem bankowym? Cytuj
Members marekl91 Napisano 18 Sierpnia 2013 Members Napisano 18 Sierpnia 2013 no właśnie jeśli jest szansa to chętnie się podłącze pod zamówienie grupowe albo wezmę z kimś bo przydałby mi się dobry emu Cytuj
Members czekan Napisano 20 Sierpnia 2013 Members Napisano 20 Sierpnia 2013 http://www.amazon.co.uk/Emu-Gold-Certif ... mu+oil+AEAEmu Gold Emu Oil Certified Pure Grade A Extra Strength, 1 Oz, 750 Mg Ktoś się orientuje ile togo jest w butelce. Początkowo myślałem że 750mg... Cytuj
Members elmo Napisano 20 Sierpnia 2013 Members Napisano 20 Sierpnia 2013 Masz napisane. 1 oz - to jest jednostka objętości i wynosi prawie 30 ml. Cytuj
Members enigma Napisano 21 Sierpnia 2013 Members Napisano 21 Sierpnia 2013 przez amazona z UK nie kupisz (po sensownych kosztach wysylki)przez ebay - tak Cytuj
Members ellipsis Napisano 21 Sierpnia 2013 Members Napisano 21 Sierpnia 2013 a co byście powiedzieli o tym Emu Oil?http://szampony.sklep.pl/produkt/Emu_Oil_z_Saw_Palmetto może być czy lepiej od razu zamówić np przez ebay porządny Emu Oil który tak jak pisał ziom ma wypisany AEA certyfikat Cytuj
Members marekl91 Napisano 21 Sierpnia 2013 Members Napisano 21 Sierpnia 2013 (edytowane) ^^ drogi i bez aea, więc pewnie kiepski Edytowane 21 Sierpnia 2013 przez Gość Cytuj
Members marekl91 Napisano 21 Sierpnia 2013 Members Napisano 21 Sierpnia 2013 Naprawdę cięzko jest dostać dobre emu... W PL wogóle takiego nie ma, na amazonie najczęsciej nie wysyłają do Pl a na ebayu emu jest dość drogie, zresztą dochodzą jeszcze koszty wysyłki.Natomiast ja znałazłem bardzo dobre emu,w dobrej cenie, z certyfikatem aea http://lbemuoil.com/aea-certified-emu-oil.html. Jeśli zebrałbym chętnych na litrową butelkę, to za 100 ml wychodziło by jakieś 55zł-60zł, z całkiem szybką wysyłką do PL, więc myśle, że cena przystępna. Sklep jest polecany na stronce aea, więc nie jest to żaden fake. Ja wstępnie chciałbym wziąć 200ml, więc do oddania mam 800... Znajdą się chętni?? bo założyłbym temat zamówienia grupowego.. Cytuj
Members enigma Napisano 21 Sierpnia 2013 Members Napisano 21 Sierpnia 2013 Naprawdę cięzko jest dostać dobre emu... W PL wogóle takiego nie ma, na amazonie najczęsciej nie wysyłają do Pl a na ebayu emu jest dość drogie, zresztą dochodzą jeszcze koszty wysyłki.Natomiast ja znałazłem bardzo dobre emu,w dobrej cenie, z certyfikatem aea http://lbemuoil.com/aea-certified-emu-oil.html. Jeśli zebrałbym chętnych na litrową butelkę, to za 100 ml wychodziło by jakieś 55zł-60zł, z całkiem szybką wysyłką do PL, więc myśle, że cena przystępna. Sklep jest polecany na stronce aea, więc nie jest to żaden fake. Ja wstępnie chciałbym wziąć 200ml, więc do oddania mam 800... Znajdą się chętni?? bo założyłbym temat zamówienia grupowego..Cenowo wygląda to bardzo fajnie ja za swój 4 fl oz (~236 ml) dałem ~210zł (z przesyłką). Załóż może osobny temat, na pewno część innych osób się podłączy do zamówienia z czasem.No i jeszcze pozostaje problem jak to rozlejesz, inni ludzie też będą chcieli fajne flakoniki z którym można wygodnie dobrać 2-3 krople na głowę. Cytuj
Members marekl91 Napisano 21 Sierpnia 2013 Members Napisano 21 Sierpnia 2013 Naprawdę cięzko jest dostać dobre emu... W PL wogóle takiego nie ma, na amazonie najczęsciej nie wysyłają do Pl a na ebayu emu jest dość drogie, zresztą dochodzą jeszcze koszty wysyłki.Natomiast ja znałazłem bardzo dobre emu,w dobrej cenie, z certyfikatem aea http://lbemuoil.com/aea-certified-emu-oil.html. Jeśli zebrałbym chętnych na litrową butelkę, to za 100 ml wychodziło by jakieś 55zł-60zł, z całkiem szybką wysyłką do PL, więc myśle, że cena przystępna. Sklep jest polecany na stronce aea, więc nie jest to żaden fake. Ja wstępnie chciałbym wziąć 200ml, więc do oddania mam 800... Znajdą się chętni?? bo założyłbym temat zamówienia grupowego..Cenowo wygląda to bardzo fajnie ja za swój 4 fl oz (~236 ml) dałem ~210zł (z przesyłką). Załóż może osobny temat, na pewno część innych osób się podłączy do zamówienia z czasem.No i jeszcze pozostaje problem jak to rozlejesz, inni ludzie też będą chcieli fajne flakoniki z którym można wygodnie dobrać 2-3 krople na głowę. wiadomo, jak przy każdym zamówieniu trzeba kupić jeszcze pojemniki. Ale nie ma z tym problemu, na mazidla.com są niezłe butelki z dozownikiem, koło złotówki za sztukę. Cytuj
Members marekl91 Napisano 21 Sierpnia 2013 Members Napisano 21 Sierpnia 2013 link do tematu zamówienia grupowego viewtopic.php?f=5&t=903 Cytuj
Members robson15 Napisano 22 Sierpnia 2013 Members Napisano 22 Sierpnia 2013 Szkoda,że Emu nie można stosować codziennie,bo okazuje się,że poza właściwościami nawilżajacymi/przeciwzapalnymi ma dosyć silne działanie blokujące działanie androgenów: http://www.hairlosshelp.com/forums/mess ... adid=96765 Cytuj
fighter Napisano 22 Sierpnia 2013 Napisano 22 Sierpnia 2013 Szkoda,że Emu nie można stosować codziennie,bo okazuje się,że poza właściwościami nawilżajacymi/przeciwzapalnymi ma dosyć silne działanie blokujące działanie androgenów:a czemu emu nie można stosować codziennie? Ja stosuję. Cytuj Aktualna Kuracja (data rozpoczęcia) RU 5% w KB 2 ml dziennie ( 9.08.12) Biotyna 10 mg (22.01.14)MSM 1.5g (15.01.18)
Members robson15 Napisano 22 Sierpnia 2013 Members Napisano 22 Sierpnia 2013 jeśli ktoś stosuje Saba z Betha,hydro itp to może powodować,że zwiększy prawdopodobieństwo skutków ubocznych.Ogólnie nawet jeśli by było można to jak stosować jak Emu to olejek i nie wysycha do tego Saba jak ktoś ma w żelu też lipa Studies Gamma Linolenic Acid, Alpha Linolenic Acid, and Linoleic Acid In the following studies, Gamma Linolenic Acid (GLA), Alpha Linolenic Acid (ALA), and Linoleic Acid were shown to be the most potent known inhibitors of type 1 and 2 forms of 5-alpha reductase and highly effective in decreasing the levels of dihydrotestosterone (DHT). More importantly this is accomplished without affecting any systemic effects. The study further suggests that these fatty acids can be useful in the treatment of disorders related to dihydrotestosterone including male pattern baldness, acne, and excessive female body hair (hirsuitism). Cytuj
Members tard Napisano 22 Sierpnia 2013 Members Napisano 22 Sierpnia 2013 To zależy wszystko od kuracji. Wiadomo, że olejek ogromnie zwiększa wchłanianie innych leków stosowanych w tych samych miejsca, dlatego nie powinno się stosować jednocześnie SABA i emu oil na te same obszary. Ale gdyby ktoś stosował tylko emu oil to może stosować nawet częściej niż codziennie Np. jeśli ktoś stosuje SABA z beta 2x w tygodniu to spokojnie we wszystkie pozostałe dni może stosować sobie emu. Cytuj
Members enigma Napisano 22 Sierpnia 2013 Members Napisano 22 Sierpnia 2013 Hmm ten gościu z tej stronyhttp://www.hairlosshelp.com/forums/mess ... TMP=Linear Poleca kombo Emu oil + Castor oilczyli emu oil + olejek rycynowy Stosował ktoś takie połączenie? Cytuj
Members robson15 Napisano 22 Sierpnia 2013 Members Napisano 22 Sierpnia 2013 Spróbuję tego mixu Emu + Saba z Hydro na noc,ciekawe czy Emu nakładany po Saba żelu będzie normalnie przenikał w głąb skóry.Zależy mi też na Retina,bo ma właściwości wzmacniające działania antyandrogenów i oczyszcza gruczoły łojowe a Emu ma m.in dosyć dobrą skuteczność w blokowaniu DHT Cytuj
Members robson15 Napisano 27 Sierpnia 2013 Members Napisano 27 Sierpnia 2013 niestety,ale stosowanie Emu 2-3 razy w tygodniu nie wiele pomoże.. już lepiej retinę dawać codziennie,na łojotok jako dodatek zwiększający przenikliwość Minoxa i też antyandrogen.Emu żeby zadziałało musi być stosowanie codziennie,inaczej efektu prawie nie będzie.. Dla odrastania włosów u myszy Holick dr Emu Oil stosowanych trzy razy dziennie. I jak wielu innych doświadczyło rozmyty odrost w linii włosów na raz aplikacja dni, które robię przed snem, szamponu w AM. Cytuj
Members ziom1990 Napisano 27 Sierpnia 2013 Members Napisano 27 Sierpnia 2013 nie nakładaj EMU po SABA bo wtedy przenikanie będzie ogromne. Ci co stosują EMU w dni, w które nie aplikują SABA robią to raczej jako środek nawilżający tzn. emolient Cytuj
Members enigma Napisano 30 Sierpnia 2013 Members Napisano 30 Sierpnia 2013 Jaki jest okres ważności EMU? skoro to nie daje własności anty-androgenowych to może taniej by było stosować olejek rycynowy? tez nawilża Cytuj
Members robson15 Napisano 30 Sierpnia 2013 Members Napisano 30 Sierpnia 2013 właściwości antyandrogenowe jakieś tam ma ale stosowanie 2-3 x w tygodniu nie wiele pomoże.Ogólnie jeden koleś stosował EMU + Olejek rycynowy i miał po tym odrosty a nie walił minoxa Duta itp.Jeśli ktoś chce to może spróbować jak ma kase Emu+Olejek rycynowy + Olejek Kokosowy Virgin Cytuj
Members ziom1990 Napisano 30 Sierpnia 2013 Members Napisano 30 Sierpnia 2013 ja to probowałem ale przy MPB raczej dużo to nie pomoże. Myszy w przeciwieństwie do ludzi mają całkowicie inne właściwości skóry (np. dużą ilość fgf9) i być moze dlatego u dr. Hollica efekty stosowanie 3x dziennie EMU były tak spektakularne. Duża ilość fgf9 (->wnt2a) + pozbycie się stanu zapalnego (przywrócenie normalnego funkcjonowania skórze) mogło spowodować odrost włosów Co do osoby która wspominasz z HLH (też zachwycony jgo fektami próbowałem ten protokół), zwróć uwagę ze jego łysienie było bardzo bardzo delikatne, szczerze to nawet nie powiązałbym go z typowym łysieniem androgenowym lecz tworzeniem się tzw. mature hairline Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi