Members salvadorek Napisano 18 Lipca 2017 Members Napisano 18 Lipca 2017 Coś się zmieniło odnośnie łysienia czy nadal pozostaje to co jest na chwilę obecną? Jakieś badania, testy dobrze rokujące, cokolwiek? 2017 rok i wciąż problem nie jest rozwiązany (mimo że znany od wielu, wielu lat), ta dolegliwość to jest jakaś masakra ;p Cytuj
Members WitekWitekWitek Napisano 18 Lipca 2017 Members Napisano 18 Lipca 2017 Co sie zmienilo ... wlosow wszystkim ubylo ... chyba tylko tyle Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj
Members salvadorek Napisano 18 Lipca 2017 Autor Members Napisano 18 Lipca 2017 To nie brzmi optymistycznie na tą przypadłość chyba nigdy nie będzie nic konkretnego tylko same pół środki;) Cytuj
Members Kilki Napisano 19 Lipca 2017 Members Napisano 19 Lipca 2017 Chce miec wlosy na lbie ... czy tu az tak duzo? Ehh.. Cytuj
Gość Napisano 21 Lipca 2017 Napisano 21 Lipca 2017 Czekaj na Shiseido, ale to dopiero w 3 kwartale 2018 w Japoni bedzie Cytuj
Members Kilki Napisano 21 Lipca 2017 Members Napisano 21 Lipca 2017 Myslisz, ze to bedzie skuteczne? Cytuj
Members WitekWitekWitek Napisano 22 Lipca 2017 Members Napisano 22 Lipca 2017 Gdzie mozna o tym poczytac? Mam takie teraz zalozenie ze jak czytam o wlosach i terapiach i lekach to mi wlosy rosna Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj
Members Alion Napisano 30 Lipca 2017 Members Napisano 30 Lipca 2017 Wygugluj pod hasłem "RCH-01". Cytuj
Members salvadorek Napisano 30 Lipca 2017 Autor Members Napisano 30 Lipca 2017 Ciekawe jakie będą koszta Cytuj
Members Kilki Napisano 30 Lipca 2017 Members Napisano 30 Lipca 2017 Jak tylko bedzie faktycznie dzialac to i kredyt na to wezme taka desperacja.. Cytuj
Members antydhtor Napisano 6 Sierpnia 2017 Members Napisano 6 Sierpnia 2017 Jak tylko bedzie faktycznie dzialac to i kredyt na to wezme taka desperacja.. Jakaż to desperacja..... normalna rzecz, a pieniądze rzecz nabyta choć trudna do nabywania w tym kraju dla większości ludzi. Poczekamy 2 -3 lata, ale coś mi się wydaję że będzie jak zwykle - obym się mylił - ale mylę się rzadko. Swoją drogą to jestem ciekaw komu pierwszemu uda się wyleczyć łysienie czy rozmnożyć istniejące włosy, czy tym wszystkim badaczom czy antydhtorowi ? Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Members Piotrekk Napisano 7 Sierpnia 2017 Members Napisano 7 Sierpnia 2017 Myślę,że jedyna nadzieja w rozmnażaniu włosów.Miejmy nadzieję,że to już blisko...A czy to będzie Tsuji czy Antydhtor to czas pokaże Cytuj
Members antydhtor Napisano 7 Sierpnia 2017 Members Napisano 7 Sierpnia 2017 Myślę,że jedyna nadzieja w rozmnażaniu włosów.Miejmy nadzieję,że to już blisko...A czy to będzie Tsuji czy Antydhtor to czas pokaże No właśnie dlatego zastanawiam się czy warto teraz wydawać tyle hajsu na zwykłe HT w tej chwili (a cyfra spora w klinice w której zgodzili się zrobić mi linię) czy lepiej jednak poczekać nawet te parę lat (stan mam w sumie dość dobry i stabilny dzięki tym dragom) i tak zrobić jak kiedyś sobie planowałem że zrobię przeszczep koło 40-stki ? Nie wiem, albo zrobić HT w tańszej klinice za powiedzmy pół ceny, tutaj jeszcze rozważam redukcję czoła także w ogóle cyfra kosmos za wszystko byłaby. Wydać tyle hajsu teraz..., a może czasami hajs później byłby potrzebny jak by było klonowanie w ofercie, albo coś. Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Members Piotrekk Napisano 7 Sierpnia 2017 Members Napisano 7 Sierpnia 2017 Właśnie jest teraz taki czas,że coś może się "urodzić".Poczekajmy na październikowy kongres w Japoni coś może wtedy będziemy wiedzieć.Klonowanie to najlepsza opcja nieograniczony donor.Wtedy to by było wybawienie dla wszystkich. Cytuj
Members Alion Napisano 18 Sierpnia 2017 Members Napisano 18 Sierpnia 2017 Według informacji znalezionych w internecie - coś około 1000 dolarów ma to kosztować. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi