Members motylek Napisano 16 Stycznia 2018 Members Napisano 16 Stycznia 2018 Kobiety od razu patrza na zakola u facetow i w wyobrazni obliczaja ich pole powierzchni. *Niektóre kobiety. Co prawda mój chłopak nie ma zakoli ale nigdy mi to u innych nie przeszkadzało. Ważne za to jest jak sama osoba się z tym czuje i jeśli jej to przeszkadza to jak najbardziej trzeba z tym walczyć. Cytuj
Moderators Nerd Napisano 16 Stycznia 2018 Moderators Napisano 16 Stycznia 2018 Mam nadzieję, że to była ironia. Bo oczywistym jest, że nie każda kobieta na to patrzy. Znam sporo ładnych kobiet i są z łysymi facetami. Albo takimi co mają zakola. Jeśli pisane to było bez ironii to niestety, ale wychodzą tu kompleksy zbyt mocno Cytuj -------------------------------Mój temat:Klik Kuracja:Nezyr: 0,5mg/dz (start 05.08.2016) zwiększone do 1mg1 HT: 2407 graftów (front i zakola,2-3.06.2016, dwa dni zabiegu)2 HT: 1002 grafty (12.01.2018 - poprawa lini prawego zakola i dogęszczenie przodu)
Members darkman1238 Napisano 16 Stycznia 2018 Members Napisano 16 Stycznia 2018 Co innego nw2 z gęstymi włosami gdzie można ułożyć fajną fryzure a co innego zakola plus cienkie włosy na całym łbie to już nie jest fajne. Cytuj hair mogged baldcel
Members ninjaturtle Napisano 27 Stycznia 2018 Autor Members Napisano 27 Stycznia 2018 przerwę na moment Wasze arcy-ciekawe rozważania,- mały review - stan na 5miesiąc po zabiegu, myślę że tak z 50-60% efektu zaczyna się pojawiać: Uzwględniając że tym razem poszło wiele słabszyych graftów 1-2 , stan obecny oceniam dość zadowalająco,a który rokuje na dalsze Mod: Proszę bez wycieczek osobistych. Cytuj
Gość Napisano 28 Stycznia 2018 Napisano 28 Stycznia 2018 [wycięte z powodu braku kultury], ale spoko najwazneiejsze, ze Ty jestes zadowolony Cytuj
Members ninjaturtle Napisano 3 Lutego 2018 Autor Members Napisano 3 Lutego 2018 na szczęście nie jestem w twoim typie nie chce mi się wchodzić w dziecinne spory czy zapewne kebabowe-linie są obecnie najlepsze czy inne. Osiągam swoje cele które pozwalają mi się koncentrować na innych -ważniejszych sprawach i tyle, czynnik finansowy nie był dla mnie najważniejszy. Kolejna relacja jak się dogęści za parę miechów, pa Cytuj
Gość Napisano 3 Lutego 2018 Napisano 3 Lutego 2018 Spokojnie, Pan Annihilator będzie sobie urządzał swoje wycieczki osobiste już w innej piaskownicy. Dziękujemy za bezinteresowną relację i za dzielenie się doświadczeniami z innymi ludźmi w podobnej sytuacji. Cytuj
Moderators Nerd Napisano 3 Lutego 2018 Moderators Napisano 3 Lutego 2018 Haha. A dopiero parę minut temu zedytowałem jego posta niekulturalnego Czekamy na kolejne fotki. Cytuj -------------------------------Mój temat:Klik Kuracja:Nezyr: 0,5mg/dz (start 05.08.2016) zwiększone do 1mg1 HT: 2407 graftów (front i zakola,2-3.06.2016, dwa dni zabiegu)2 HT: 1002 grafty (12.01.2018 - poprawa lini prawego zakola i dogęszczenie przodu)
Members antydhtor Napisano 3 Lutego 2018 Members Napisano 3 Lutego 2018 Haha. A dopiero parę minut temu zedytowałem jego posta niekulturalnego No tak to jest że najwięcej kultury wymagają ci którzy jej nie mają.... Tak też to już jest, że najbardziej uczuleni na wszelaką upierdliwość, są ci najbardziej upierdliwi.... Czekamy na kolejne fotki. Ależ oczywiście że czekamy na kolejne fotki. Chętnie zobaczymy efekt końcowy. Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Rekomendowane odpowiedzi