Skocz do zawartości
bbh_blocked_dnftl

BHR Dr Bisanga FUE ~1600-1700 grafów pare dni temu :) update

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Skąd Ci teraz wytrzasnę zdjęcia, jak ostatni zabieg miałem w 2013?

Piszę na podstawie własnych obserwacji i na podstawie tego co wskazali inni użytkownicy, których wymieniłem.

Z drugiej strony mogę ci jednak napisać, że o wiele trudniej dostrzec dogeszczenie niż odrost na łysej powierzchni.

Bo włosy trochę gęstsze trochę rzadsze, po prostu nie robią takiej różnicy by się rzucać w oczy.

Ja się zawsze przyglądałem pomiędzy wizytami u fryzjera.

• Odpowiedzi 65
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

• Members
Napisano
Skąd Ci teraz wytrzasnę zdjęcia, jak ostatni zabieg miałem w 2013?

Piszę na podstawie własnych obserwacji i na podstawie tego co wskazali inni użytkownicy, których wymieniłem.

Z drugiej strony mogę ci jednak napisać, że o wiele trudniej dostrzec dogeszczenie niż odrost na łysej powierzchni.

Bo włosy trochę gęstsze trochę rzadsze, po prostu nie robią takiej różnicy by się rzucać w oczy.

Ja się zawsze przyglądałem pomiędzy wizytami u fryzjera.

dziekuje za cenne uwagi:)

zgodnie z obietnicą wrzucm zdjecia zrobione 2 dni temu;

w domu przy swietle dziennym; okno jakies 2m od czaszki

zdjecia wrzucone w nastepujący sposob- np 1 i 1a,1b- czyli zdjecie bez powiekszenia to 1 i powiekszenie to 1a; bez powiekszenia 2, powiekszenie 2b itd

https://www.dropbox.com/sh/ywouiuqsgstn ... _VVza?dl=0

dla przypomnienia w dniu poprzedzajacym zabiego wyglądało to tak:

https://www.dropbox.com/sh/btqhjfjd0yy1 ... x4M7a?dl=0

dodatkowo porownanie stanu po 6 miesiacach ze stanem w dniu zabiegu

https://www.dropbox.com/sh/a71gejpsavps ... v3Kqa?dl=0

• Members
Napisano

Tak jak pisałeś zależne od oświetlenia. Jednak w świetle dziennym nie mówiąc o słońcu prawdopodobnie jest to bardziej widoczne.

Nie ma szału na pewno a raczej jest co najwyżej średnio. Czekaj do tego roku , ale tak jak koledzy tu wspominali ,że różnica często jest praktycznie kosmetyczna Może w twoim przypadku będzie inaczej.

• Members
Napisano
Tak jak pisałeś zależne od oświetlenia. Jednak w świetle dziennym nie mówiąc o słońcu prawdopodobnie jest to bardziej widoczne.

Nie ma szału na pewno a raczej jest co najwyżej średnio. Czekaj do tego roku , ale tak jak koledzy tu wspominali ,że różnica często jest praktycznie kosmetyczna Może w twoim przypadku będzie inaczej.

IMO z moich obserwacji najgorzej wyglada w sztucznym oświetleniu.

• 2 months later...
  • Members
Napisano

Widziałem parę efektów po Ferdunim, jest według mnie mega przereklamowany. Nie wiem dlaczego tak go tutaj polecają. Czasami myślałem że oglądam prace Kolasińskiego a nie legendarnego Ferduniego.

Do obniżenia linii to może Dr Rafael Freitas?? robi mega linie włosów i gęsto. Cena chyba 3.5 euro za 1000 graftów, następne grafty to 2.5 euro.

Sam mam podobny problem. I też rozważam parę opcji w tym właśnie Freitasa.

• Members
Napisano
Do obniżenia linii to może Dr Rafael Freitas

A czy ten Freitas robi juszejpy i czy oferuje FUE bez golenia donoru ?

Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów!

Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. 

Kokos & ''Łómnisz herlajn''

Smart Hair - 3D Hair & Beard System | Character Creator

• Members
Napisano

Koray to Turcja i też bez szału jeżeli chodzi o gęstość. BHR jak by nie patrzeć, ma kilka efektów z kobietami i robi ushejpy. Więc Belgia to nie jest taki też zły kierunek.

• Members
Napisano
Dlaczego ???

To słabo bo BHR i Bisanga źle , Lupazula też , Koray słaba gęstość , Ferduini i tak i nie ... niemal kończy się lista w Europie.... jak żyć ?? :(

pociesze cię Stambuł, a przynajmniej jego część leży w Europie

• Members
Napisano

Ania MM dlaczego odradzam Lupanzula "Medikemos" przeorany donor w dodatku nierownomiernie po tylko 1800 graftach, grafty wieloslosowe w blisko pierwszej linni co daje nienaturalny wyglad, slady w miejscy biorczym po wielu latach ktore nie znikaja i TOTALNA olewka ze strony klniki przy probie zglaszania problemu. Cos w stylu zrob, zaplac i wyper....j

• Members
Napisano

To bardzo smutne... jak byłem na pierwszym zabiegu w i mieszkałem w hotelu Catalonia to jadł że mną śniadanie Francuz z opatrunkiem na głowie. Myślałem że też od BHR ale okazało się że właśnie od Lupanzuli. Mówił że już ma drugi zabieg a z pierwszego jest bardzo zadowolony. Z lekarzami jak z każdym specjalista od wszelakich usług jest tak że tyle samo osób chwali co gani...

• Members
Napisano

Kwestia postawienia na swoim, zarówno Lupanzula jak i inni robią gęsto jak klient jest odpowiednio "ucharakteryzowany" do stawiania na swoje, tutaj np. przykład dense packingu Lupanzuli https://www.youtube.com/watch?v=aLknyZ4mA2k.

Z reguły jest to podejście konserwatyne czyli robimy tyle, żeby na przyszłość w razie W też coś zostało w przypadku postępowania łysienia.

Ja płacę ja wymagam, proste jak 2 + 2.

Natomiast jeżeli chce się mieć tzw. dense packing kosztem ew. później zbraknięcia graftów w donorze na EW. pokrycie łysienia z tyłu głowy jak ktoś idzie na NW5-7 to wiem, że można bez problemu chirurga na to namówić.

Ja konsultowałem się ze sporą ilością klinik zagranicznych i zawsze jasno pisałem o tym, że temat transplantacji interesuje mnie od kilku lat, mam taką wizję nie inną, chcę zrobić dense packing i ma być to gęstość wyższa od standardowej "konserwatywnej" i zdaje sobie sprawę z tego, że może zabraknąć mi graftów jak za np. 15 lat wyłysiałbym z tyłu głowy.

Możecie mi wierzyć czy też nie, 95 % tych klinik odpisało, że jeżeli mam tego świadomość, że łysienie może czy też będzie postępować i może zabraknąć graftów, ale zdaje sobie z tego sprawę i chcę mimo wszystko zrobić gęściej "lepiej" według swojej wizji to nie będzie z tym problemu.

No, ale też nie ma się co oszukiwać, że 95 % klientów to są niewydeukowane w tym zakresie osobniki, które po prostu zdają się na konserwatywność chirurgów, dlatego też wtedy wychodzą linie w stylu Lotniskowca, gęstość zapałek w gównie itp, itd.

Dlatego nie piszcie bzdur, że nikt w Europie nie chce robić gęsto bo to jak pisałem kwestia dania do zrozumienia chirurgowi, że jak on nie chce pieniędzy, to inny chętnie je weźmie i zrobi tak jak trzeba.

• Members
Napisano
Dlatego nie piszcie bzdur, że nikt w Europie nie chce robić gęsto bo to jak pisałem kwestia dania do zrozumienia chirurgowi, że jak on nie chce pieniędzy, to inny chętnie je weźmie i zrobi tak jak trzeba.

Dokładnie. To tak samo jak ze zrobieniem juszejpa - też mi ludzie pier..lili yebane bzdury że nikt mi nie zrobi, a tu okazuje się że jednak zrobi, i to nawet w Europie.

No, ale też nie ma się co oszukiwać, że 95 % klientów to są niewydeukowane w tym zakresie osobniki, które po prostu zdają się na konserwatywność chirurgów, dlatego też wtedy wychodzą linie w stylu Lotniskowca, gęstość zapałek w gównie itp, itd.

Dokładnie tak to wygląda wszystko.

Ja płacę ja wymagam, proste jak 2 + 2.

Nie inaczej.

95 % tych klinik odpisało, że jeżeli mam tego świadomość, że łysienie może czy też będzie postępować i może zabraknąć graftów, ale zdaje sobie z tego sprawę i chcę mimo wszystko zrobić gęściej "lepiej" według swojej wizji to nie będzie z tym problemu.

A czy możesz mi powiedzieć które to kliniki są terrorystyczne i należą to tych k*rewskich pięciu procent ?

Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów!

Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. 

Kokos & ''Łómnisz herlajn''

Smart Hair - 3D Hair & Beard System | Character Creator