Members Alion Napisano 7 Grudnia 2017 Members Napisano 7 Grudnia 2017 http://zdrowie.gazeta.pl/Zdrowie/7,1015 ... losow.html Ktoś coś wie o tym specyfiku? Cytuj
Gość Napisano 7 Grudnia 2017 Napisano 7 Grudnia 2017 Ty tak na poważnie z tymi gównami z wyborczej ? Cytuj
Members Alion Napisano 8 Grudnia 2017 Autor Members Napisano 8 Grudnia 2017 http://www.businesskorea.co.kr/english/ ... ntial-drug Ale problemy. Cytuj
Members qwert Napisano 17 Grudnia 2017 Members Napisano 17 Grudnia 2017 Generalnie spoko, fajnie że coś się dzieje. Tym niemniej osoby które są na forum i w temacie dłużej (mam na myśli 5 lat +) podchodzą z dystansem do takich nowinek, bo pojawiało się ich mnóstwo, a problem ciągle nierozwiązany Cytuj
Members SzymonM Napisano 24 Marca 2018 Members Napisano 24 Marca 2018 Efekty wyglądają na więcej niż dobre. Problem jest tylko taki, że od odkrycia do wprowadzenia na rynek mijają długie lata. Cytuj
Members boliusz Napisano 24 Marca 2018 Members Napisano 24 Marca 2018 Na myszach zawsze jest dobry odrost. Cytuj
Members jan_kasprzak_1989 Napisano 25 Marca 2018 Members Napisano 25 Marca 2018 http://laboratoria.net/artykul/18271.html Tak żeby się za bardzo nie podniecać, przy nowych lekach. Fazy testów klinicznych trwają długo w załączniku wyżej jest opisane ile każda z faz trwa Cytuj
Members jan_kasprzak_1989 Napisano 29 Maja 2018 Members Napisano 29 Maja 2018 Kolejna rzecz to to że nie jest to włos tylko sierść. Wiem że w trochę podcinam skrzydła, ale trzeba podchodzić do tego zdrowo rozsądkowo. Cytuj
Members krzysieksr Napisano 10 Sierpnia 2018 Members Napisano 10 Sierpnia 2018 Hej,Zorientowałem się jak wygląda sprawa syntezy PTD-DBM u nas w kraju. Polskie laboratorium jest w stanie wyprodukować peptyd o czystości 95% w cenie 1700 USD za 1 gram (ewentualne kolejne zamówienia byłyby tańsze). Przy potrzebnych 20mg peptydu miesięczny koszt leczenia wynosiłby nie więcej niż 130zł. - Trwałość peptydu w formie proszku to ok. 2-3 lata.- Po rozpuszczeniu peptydu w roztworze etanolu, wody i glikolu należałoby go przetrzymywać w zamrażarce, ze względu na to, że nie wiadomo, czy byłby stabilny w tej formie. Można by więc przygotowywać sobie porcje lekarstwa co np. tydzień na każdy dzień i pakować je do zamrażarki.- Czas jaki laboratorium potrzebowałoby na syntezę peptydu to ok. 2 tygodnie.Zakup 1 grama dla pojedynczej osoby byłby dużym kosztem, jednak przy zakupie grupowy (np. co najmniej 10 osób) cena wydaje się w zasięgu. Byłby ktoś zainteresowany takim rozwiązaniem? Cytuj
Members lala Napisano 26 Sierpnia 2018 Members Napisano 26 Sierpnia 2018 Cześć, ja byłbym chętny. Cytuj
Members SzymonM Napisano 3 Lutego 2019 Members Napisano 3 Lutego 2019 Ponieważ wysyłka ma już do mnie dotrzeć, a ja nie mam dermastampu to mam pytanie jaki kupić? Bo zupełnie nie wiem na jakie parametry patrzeć i jak to sie używa Cytuj
Members jan_kasprzak_1989 Napisano 4 Lutego 2019 Members Napisano 4 Lutego 2019 A ja mam inne pytanie, czy ktoś chce moje PTD kupić, jednak nie będę się bawił.Byłem chwile napalony, ale mi przeszło Cena taka sama ja w novozyrze jak ktoś chętny to priv. Cytuj
Members gorgiew Napisano 26 Lutego 2019 Members Napisano 26 Lutego 2019 Zamiast dermastampa polecam dermapen - zdaje się bardziej higieniczny. Mam dermapen marki Dr. Pen, ciekawe urządzenie, nakłuwanie lekko dyskomfortowe, ale nic specjalnego - wyrwanie włoska z nosa jest 1000x bardziej bolesne Urządzenie dorwiesz na Allegro. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi