Skocz do zawartości
bbh_blocked_dnftl

Rekomendowane odpowiedzi

• Members
Napisano

witam, mam na imię Mateusz i jestem nowym użytkownikiem. interesuje mnie przeszczep włosów. wczoraj byłem na konsultacji u doktora Artura Kierach, zaproponował 1400 graftów w cenie 17900 zł. czy ktoś ma jakieś doświadczenia z tym doktorem ? pytam ponieważ trudno znaleźć jakieś pozytywn opinię o polskich klinikach/ lekarzach wykonujących zabieg przeszczepu włosów. dziekuje za odpowiedzi i pozdrawiam

• Moderators
Napisano

Coś drogo

-------------------------------

Mój temat:Klik

Kuracja:

Nezyr: 0,5mg/dz (start 05.08.2016) zwiększone do 1mg

1 HT: 2407 graftów (front i zakola,2-3.06.2016, dwa dni zabiegu)

2 HT: 1002 grafty (12.01.2018 - poprawa lini prawego zakola i dogęszczenie przodu)

Napisano

1400 gr to bedzie robil jedno zakole ? w Turcji za okolo 10 tys zl masz do 5000 graftow, roznica jest ?

Napisano
witam, mam na imię Mateusz i jestem nowym użytkownikiem. interesuje mnie przeszczep włosów. wczoraj byłem na konsultacji u doktora Artura Kierach, zaproponował 1400 graftów w cenie 17900 zł.

Wyślij go do psychiatry.

• Members
Napisano
witam, mam na imię Mateusz i jestem nowym użytkownikiem. interesuje mnie przeszczep włosów. wczoraj byłem na konsultacji u doktora Artura Kierach, zaproponował 1400 graftów w cenie 17900 zł.

Wyślij go do psychiatry.

hehehehehe

• Members
Napisano
witam, mam na imię Mateusz i jestem nowym użytkownikiem. interesuje mnie przeszczep włosów. wczoraj byłem na konsultacji u doktora Artura Kierach, zaproponował 1400 graftów w cenie 17900 zł. czy ktoś ma jakieś doświadczenia z tym doktorem ? pytam ponieważ trudno znaleźć jakieś pozytywn opinię o polskich klinikach/ lekarzach wykonujących zabieg przeszczepu włosów. dziekuje za odpowiedzi i pozdrawiam

Poczytaj forum koleżko. To bardzo wysoka cena, a doktor nie jest wybitnie znanym specjalistą (delikatnie mówiąc). Wstaw jakieś zdjęcia to oszacujemy mniej wiecej ile potrzebujesz graftów. Będziesz miał przynajmniej pojęcie czy nikt nie robi Cię w konia.

Napisano
To bardzo wysoka cena, a doktor nie jest wybitnie znanym specjalistą (delikatnie mówiąc).

Jak proponuje 1400 graftów, to już wiadomo, że to ciul.

No chyba że robi jedno zakole, ale kto idzie na zabieg z jednym zakolem do zrobienia?

• Moderators
Napisano
To bardzo wysoka cena, a doktor nie jest wybitnie znanym specjalistą (delikatnie mówiąc).

Jak proponuje 1400 graftów, to już wiadomo, że to ciul.

No chyba że robi jedno zakole, ale kto idzie na zabieg z jednym zakolem do zrobienia?

Ja

A co do tematu. Tak jak napisałem na początku - cena wygórowana mocno. Aż mi się nie chce wierzyć. Chyba o jedno zero się pomyliłeś

Kuracja:

2 HT: 1002 grafty (12.01.2018 - poprawa lini prawego zakola i dogęszczenie przodu)

• Moderators
Napisano

Nienormalne.

Kuracja:

Napisano
A co do tematu. Tak jak napisałem na początku - cena wygórowana mocno. Aż mi się nie chce wierzyć. Chyba o jedno zero się pomyliłeś

Albo coś przedawkował i mu się złotówki z groszami popierdoliły.

Taki Gojdź ma cenę dokładnie jak Feriduni, więc to nic przy tym.

Jaki kraj taki Feriduni.

• Members
Napisano
Dobrze że jest takie forum jak to bo by człowiek myślał że tak ma być jak w Polsce

No, bardzo dobrze że takie forum jest, bo tak jak mówisz ludzie (szczególnie ci którzy słabo znają albo w cale nie znają angielskiego i nie szukają niczego na zagranicznych forach/stronach) myśleli by że pod każdym względem musi być tak jak w Pl.

Nawet niektórzy myśleli by że linia musi być zrobiona tak jak to się polskiemu lekarzowi podoba...

-- 18 sty 2018, 19:30 --

Wyślij go do psychiatry.

Popieram! Wielu polskich lekarzy od HT należałoby z całą stanowczością wysłać do psychiatry.

Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów!

Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. 

Kokos & ''Łómnisz herlajn''

Smart Hair - 3D Hair & Beard System | Character Creator

• Members
Napisano

Dobrze, że trafiłeś na forum zanim poszedłeś zrobić zabieg bo z takim stanem 1400 graftów za 17000tys zł to rozbój i żart z pacjenta. Z takim stanem to żeby był dobry efekt to 3x tyle potrzebujesz.

3500 graft

Minoxidil 5%

Avodart 0,5mg eod

Zoxin-med

Napisano

Kolega chce przez to powiedzieć, że nawet jakby cię chirurg pobił i zabrał kasę, to i tak lepiej byś na tym wyszedł i lepiej wyglądał, niż po tym zabiegu.

• Moderators
Napisano

Zdecydowanie potrzebujesz więcej. Minimum 3-4k gaftów na front i przód. Zostawiając na razie koronę. To oczywiście szacunek. Nie znamy donoru, nie znamy wielkości głowy

Kuracja:

• Members
Napisano

To może podpowiem Maral 2100 Euro + bilety max 11000zł chyba, że stać cię na lepszą klinikę to policz sobie 4000grafts x3 EUR w zasadzie bez gwarancji lepszego rezultatu, ale bez blokera moim zdaniem coś w stylu dutasterydu(avodart lub zamienniki z Indii) raz na 3 dni całe HT nie ma sensu bo istnieje ryzyko, że wypadnie ci to co masz teraz i nie odrośnie także musisz się zastanowić, choć moim zdaniem warto.

Napisano
chyba, że stać cię na lepszą klinikę to policz sobie 4000grafts x3 EUR w zasadzie bez gwarancji lepszego rezultatu

oczywiscie ze bedzie lepszy rezultat - nie zciorany donor, technicy w tego tupu klinikach maja gdzies donor i jada motorynka jak leci, oczywiscie jesli gosc ma kase, mozna taniej niz 3 € za graft, jesli ograniczony budzet to Marale i inne gady beda najlepszym rozwiazaniem no i do tego koniecznie fin/dut