Members Behaviorakles Napisano 28 Stycznia 2018 Members Napisano 28 Stycznia 2018 (edytowane) Podczas nocnych ekspertyz doznałem odkrycia który mnie zszokował, mianowicie na jednym z filmów OSTEAMEDU w Krakowie zobaczyłem klatkę która ukazała takie "selekcjonowanie" włosów bez cebulek. Ktoś chce się podjąć racjonalnego wytłumaczenia? Przywyknęliśmy raczej do takich "pobrań" w normalnych klinikach zajmujących się przeszczepianiem włosów. Edytowane 28 Stycznia 2018 przez Gość Cytuj
Gość Napisano 28 Stycznia 2018 Napisano 28 Stycznia 2018 Ktoś chce się podjąć racjonalnego wytłumaczenia? Nowsza technologia.Niedługo będą pobierać same tylko końcówki włosów. Cytuj
Members Behaviorakles Napisano 28 Stycznia 2018 Autor Members Napisano 28 Stycznia 2018 Tutaj macie filmik: Dokładnie widać, że te włosy obcięte maszynką czy chuj wie czym są wszczepiane Cytuj
Members matias21 Napisano 28 Stycznia 2018 Members Napisano 28 Stycznia 2018 W sumie nie wiem dlaczego, ale to jest śmieszne prawie popłakałem się ze śmiechu. Cytuj
Members boliusz Napisano 28 Stycznia 2018 Members Napisano 28 Stycznia 2018 Brak słów po prostu. I pomyslec, że ktoś za to płaci. Cytuj
Members marcinekk Napisano 28 Stycznia 2018 Members Napisano 28 Stycznia 2018 W obliczu ostatnich gróźb piotra z HDC i obaw o istnienie tego forum to właśnie takie filmiki i zdjęcia udowadniają że to forum jest baardzo pomocne i wręcz niezbędne dla ludzi którzy walczą z łysieniem. Wracając do osteomed: za takie treści powinni iść do pierdla bo nie pracują z ziemniakami tylko z ludźmi i skoro tak robią "zabiegi" to nie bardzo nawet umiem to skomentować Cytuj
Gość Napisano 28 Stycznia 2018 Napisano 28 Stycznia 2018 Wracając do osteomed: za takie treści powinni iść do pierdla bo nie pracują z ziemniakami tylko z ludźmi i skoro tak robią "zabiegi" to nie bardzo nawet umiem to skomentować Czemu ? To bardzo dobra technologia. Z tego filmiku wynika, że możesz pozamiatać włosy z podłogi u fryzjera, zanieść im, a oni ci je wszczepią. Cytuj
Members marcinekk Napisano 28 Stycznia 2018 Members Napisano 28 Stycznia 2018 To ja zapraszam z zamiecionymi włosami do siebie. Nawet lepsza mam technologię bo robię zabieg bezkrwawo- "co kropelka sklei, sklei żadna siła nie rozklei.." Cytuj
Members wrobel Napisano 28 Stycznia 2018 Members Napisano 28 Stycznia 2018 Film może ma kategorie PG-13, żadnej krwi. Cytuj 3500 graftMinoxidil 5%Avodart 0,5mg eodZoxin-med
Members folder Napisano 28 Stycznia 2018 Members Napisano 28 Stycznia 2018 pewnie zwróciliście uwagę ze te włosy są dość drugie, pewnie wbijają je dość głęboko i przez rok masz super jeżyka, największą korzyścią tego zabiegu jest nienaruszony donor i fakt że można sobie wszczepić nawet 700000 graftow Cytuj
Members antydhtor Napisano 28 Stycznia 2018 Members Napisano 28 Stycznia 2018 To ja zapraszam z zamiecionymi włosami do siebie. Nawet lepsza mam technologię bo robię zabieg bezkrwawo- "co kropelka sklei, sklei żadna siła nie rozklei.." Zdołasz jakoś te wszystkie moje włosy co nazbierałem wkleić mi na czoło z maksymalną możliwą gęstością ? Jaka cena za graft tzn. za sztukę włosa? Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Members marcinekk Napisano 28 Stycznia 2018 Members Napisano 28 Stycznia 2018 Czy zdołam?? Oczywiście... Co do cennika wkrótce go opublikuję ale nie wiem czy wtedy Piotr z HDC się nie zapieni że są równi i równiejsi Cytuj
Members antydhtor Napisano 28 Stycznia 2018 Members Napisano 28 Stycznia 2018 To bardzo dobra technologia. Z tego filmiku wynika, że możesz pozamiatać włosy z podłogi u fryzjera, zanieść im, a oni ci je wszczepią. A ludzie mieli mnie już za debila bo zbieram obcięte i wypadnięte swoje włosy.... Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Members przemox78 Napisano 28 Stycznia 2018 Members Napisano 28 Stycznia 2018 Plus taki, ze przynajmniej donor bedzie w idealnym stanie Cytuj 40 lat4 zabiegi HTŁącznie przeszczepione już 11235 graftów.Zoxin Med, Babydream ShampooBiotynaZielona herbata
Members Behaviorakles Napisano 28 Stycznia 2018 Autor Members Napisano 28 Stycznia 2018 Wracając do osteomed: za takie treści powinni iść do pierdla bo nie pracują z ziemniakami tylko z ludźmi i skoro tak robią "zabiegi" to nie bardzo nawet umiem to skomentować Popieram i zakaz wykonywania zawodu lekarza bo to się w pale nie mieści takie coś robić, ja pierdole polandia nie przestaje mnie zadziwiać. Cytuj
Members wrobel Napisano 28 Stycznia 2018 Members Napisano 28 Stycznia 2018 Mi się wydaje, że poprostu na filmiku wpadli na pomysł, że skuszą więcej klientów jeśli nie będą pokazywać tego rozpierdalu na łbie i graftów powytargiwanych z mięsem, krwi. Efekt odwrotny od zamierzonego a pozatym nie wyobrażam sobie sytuacji kiedy ktoś totalnie zielony by pojechał na zabieg i myślał, że to będzie tak wyglądać a tu nagle robią mu co robią. Krew sie leje jakieś wytargiwanie, łeb po zabiegu jak balon, nie jeden by pomyślał że coś idzie nie tak albo go zarzynają. Pozatym nie myślą, że są ludzie wrażliwi, którzy rezygnują z zabiegu bo nie chcą mieć takiego czegoś robionego a tutaj ktoś wprowadza ich jawnie w błąd co do przebiegu zabiegu. Taki ktoś spokojnie mógłby im narobić smrodu w sądzie. Cytuj 3500 graftMinoxidil 5%Avodart 0,5mg eodZoxin-med
Members Behaviorakles Napisano 28 Stycznia 2018 Autor Members Napisano 28 Stycznia 2018 Tak mogło być na potrzeby telewizji, tak czy siak jest to oszustwo.Na kolejnym filmiku pobierają już mechanicznie z "mięskiem" Cytuj
Gość Napisano 28 Stycznia 2018 Napisano 28 Stycznia 2018 ... nie jeden by pomyślał że coś idzie nie tak albo go zarzynają. Raaatunku..... chciałem na zabieg, a oni mnie zarzynają! Poooliiiicja! Tak mogło być na potrzeby telewizji, tak czy siak jest to oszustwo. To chyba oczywiste, że to aktorstwo. Ja mając zakola byłem ujebany we krwi, a tam siedzi gostek z NW5.Poza tym, że przy NW5 taki zabieg i tak jest bez sensu, a jeśli już to na ogromną skalę (w cholerę graftów, dziur i krwi) i w ratach. A czy oszustwo ? Zobacz sobie reklamy proszków do prania, szampony DX2, itp. Też masz animacje komputerowe i inne tricki nie mające nic wspólnego z rzeczywistym działaniem.Albo syrop na kaszel, który zamiast do żołądka, po połknięciu, na animacji w reklamie wpływa wprost do płuc. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi