Members Hellfire Napisano 4 Lutego 2018 Members Napisano 4 Lutego 2018 Hmm ciekawa sprawa kolejne odkrycie ciekwe czy cos z tego będzie. https://www.o2.pl/artykul/chemia-we-fry ... 706347649a Cytuj AKTUALNA KURACJA:Zewnętrznie: Kirkland 5%, Ketoxin Forte, Nizoral 2%, Derma Roller 1,5mm, Peptydy Miedzi.Wewnętrznie: Wódka 40%.
Members antydhtor Napisano 4 Lutego 2018 Members Napisano 4 Lutego 2018 Zakładając nawet że to działa, trzeba zapytać czy owe myszy miały łysienie androgenowe i czy w skutek takiego łysienia wyłysiały, oraz czy na tym wyłysiałym obszarze odrosły im te pełnowartościowe włosy znaczy gęste miłe futerko? Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Members Behaviorakles Napisano 5 Lutego 2018 Members Napisano 5 Lutego 2018 Tak kurła jeszcze troche to pod McDonald będziecie chodzić po zużyty tłuszcz po 20 smażeniach frytek i wcierki robić Cytuj
Moderators Nerd Napisano 5 Lutego 2018 Moderators Napisano 5 Lutego 2018 Będzie to regularną pozycją w menu. Podjeżdżać będziesz pod McDrive:- Dwa cheesburgery, jeden wieśmak i 3 wcierki z tłuszczu porposzę- Razem to bedzie 29,90 zł Cytuj -------------------------------Mój temat:Klik Kuracja:Nezyr: 0,5mg/dz (start 05.08.2016) zwiększone do 1mg1 HT: 2407 graftów (front i zakola,2-3.06.2016, dwa dni zabiegu)2 HT: 1002 grafty (12.01.2018 - poprawa lini prawego zakola i dogęszczenie przodu)
Members SzymonM Napisano 25 Marca 2018 Members Napisano 25 Marca 2018 Zakładając nawet że to działa, trzeba zapytać czy owe myszy miały łysienie androgenowe i czy w skutek takiego łysienia wyłysiały To bez znaczenia, bo tutaj jest opisana metoda hodowli mieszków włosowych w próbówce Cytuj
Members antydhtor Napisano 25 Marca 2018 Members Napisano 25 Marca 2018 @SzymonM, to był sarkazm z mojej strony. Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Members SzymonM Napisano 25 Marca 2018 Members Napisano 25 Marca 2018 Dobry sarkazm ma to do siebie, że jeszcze na takowy wygląda ¯\_(ツ)\_/¯ Cytuj
Members antydhtor Napisano 25 Marca 2018 Members Napisano 25 Marca 2018 Wiesz, z natury nie jestem sarkastyczny to może mi to nie wychodzi. Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Rekomendowane odpowiedzi