Skocz do zawartości
bbh_blocked_dnftl

Rekomendowane odpowiedzi

• Members
Napisano

ja1922 - nie wiem dokładnie, ale chyba ktoś patent odkupił i badania dalsze zaniechał, ale to mi się wydaje

Co do kuracji, to jak odrosną, to trzeba będzie kontynuować kurację(choć 100% pewny nie jestem jak jest po osh), jak odrosną sporej liczbie osób to kolejne większe partie pewnie będą pewnie tańsze, aż dojdziemy do normalnej przyzwoitej ceny.

Zresztą 200/300 pln za np. miesięczną kuracje to jest pikuś w stosunku do ceny za transplantację, to jakieś 2/3000 rocznie, przy transplantacji trzeba dodać kolejne zero

• Odpowiedzi 80
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

• Members
Napisano
Od 2008 roku nie ma oficjalnych wyników albo ja nie moge znalesc http://clinicaltrials.gov/ct2/show/NCT0 ... 101&rank=2 Wiesz cos ziom na ten temat? A jak to w farmakologii bywa ,z czasem po odstawieniu włosy bedą powracac do stanu przed kuracją ,2 miesiące i powraca do stanu przed?Dlatego dobrze byłoby bysmy mieli to w naszym labolatorium po jak najnizszej cenie i dobrze byłoby dodatkowo to sprawdzić w innym labolatorium jesli dostaniemy NEOSH.

Patent na OSH101 "dziwnym" trafem wykupiony został jak tylko wyszły wyniki ze jest lepszy od minoxa i nie ma skutków ubocznych i zaniechano dalszych badań...

Ogromnym plusem PSI jest to że po odstawieniu włosy nie sypią się od razu i w 2mies wracasz do stanu poprzedniego. Tylko zachodzi proces miniaturyzacji, czyli stopniowe pogarszanie się tych włosów. To wygląda tak jakbyś odwrócił proces łysienia, czyli wyrosły zdrowe, normalne włosy a po odstawieniu łysienie zaczęło postępować od tego momentu do którego doszedłeś używając tego środka. Mam nadzieje ze w miarę zrozumiale to wytłumaczyłem?

• Members
Napisano
Czyli trzeba powtarzać cykle, żeby zachować to co wyrosło z poprzedniego cyklu?

cykle trzeba powtarzać, żeby pozwolić dalej działać substancji.

• Members
Napisano

A powiedzcie, co to jest ten NEOSH? Czy jest to stymulator? ja nie mam androgenowego, jeste sens go kupować, chodzi mi o odrost.

Będą jeszcze jakieś zamówienia AHK-Cu i Latanoprostu?

• Members
Napisano

Na AHK pod koniec wakacji.

Na latanoprost ja nie planuję, nie wiem jak inni, ale mam 30mg w zamrażarce do odsprzedania

NEOSH jest stymulatorem. Wpisz w wyszukiwarce OSH101 i poczytaj

• Members
Napisano

Za NEOSH na razie dziekuję, jest mega drogi, zobaczę, jak Wam pójdzie chłopaki, może wtedy.

Co do latanoprostu, ja raczej potrzebuję taką dawkę, aby starczyła na 2-3msc, nie wiecej, bo moje włosy... uodparniają się wyjątkowow szybko i po kilkutygodniowym przyroscie koniec... Przestają orastać i w ogóle rosnąć. Ile musiałabym kupić od Ciebie tego latanoprostu, aby było na 2-3msc?

• Members
Napisano

Ziom co do Chińskiego laboratorium, to jak z przesyłką, bo kurcze z tego co wiem osh101 jest dość niestabilne, a drugie pytanie to Polskie laboratorium na 100% jest zdolne do wykonania osh101, czy jeszcze nie wiedzą

Super by było gdyby Polskie wypaliło, dodatkowo jakbyśmy poznali dobry pojazd dla CB, to CB + OSH mogłoby chyba praktycznie zdziałać cuda

• Members
Napisano

No ja się właśnie obawiam kontroli celnej w Polsce. Gdyby celnicy to otworzyli i wpuścili powietrze to po kilku dniach mielibyśmy <95%.

Polacy wiedzą ze dadzą radę osiągnąć 95%, czekam na odpowiedź czy są w stanie dojść do 98% i zapewnić nam gwarancję tej czystości.

• Members
Napisano

Ogromnym plusem PSI jest to że po odstawieniu włosy nie sypią się od razu i w 2mies wracasz do stanu poprzedniego. Tylko zachodzi proces miniaturyzacji, czyli stopniowe pogarszanie się tych włosów. To wygląda tak jakbyś odwrócił proces łysienia, czyli wyrosły zdrowe, normalne włosy a po odstawieniu łysienie zaczęło postępować od tego momentu do którego doszedłeś używając tego środka. Mam nadzieje ze w miarę zrozumiale to wytłumaczyłem?

Być może jak AHK wystarczy do podtrzymania odzyskanych włosów bo też odwraca proces miniaturyzacji....

• Members
Napisano

no dlatego to jest świetnym efektem. W teorii można odzyskać zdrowe włosy dzięki NEOSH i utrzymać je później stosując inne środki gdybyśmy stracili dostęp do dostawcy

• Members
Napisano

Taki mały offtop kiedy zamierzasz robić to zamówienie, ponieważ z tego co widzę/czytam ten środek naprawdę może się okazać jakimś przełomowym w kuracjach osób z agresywnym. Dlatego jestem ciekaw ale niestety finanse mi nie pomagają na obecną chwilę i jeżeli nie dorwę czegoś na wakacjach to nie bd mógł sobie pozwolić na zamówienie, dlatego napisz Ziom proszę kiedy mniej więcej zamierzasz finalizować to zamówienie?

• Members
Napisano

Ziom, a osh wystarczy trzymać w zamrażarce? Bo gdzieś czytałem że ma być ponad -20 stopni. Jest już jakieś info dotyczące czystości w polskim labie?

Na jakiej zasadzie to zamówienie będzie się odbywało, najpierw kasa do laboratorium, potem środek, czy jak już zrobią środek to wtedy przelew gotówki i odbiór?

Czy nie lepiej zamknąć listę około połowy sierpnia(kto miał się dopisać to się dopisał) i zamawiać środek (nie wiem jak Wy ale ja się doczekać nie mogę )

• Members
Napisano
400/500zł To nie jest cena za miesiąc kuracji tylko za jeden cykl. A jeden cykl trwa ok 9tyg

Wcześniej pisałeś , że jeden cykl to przynajmniej 100 mg NEOSH101, a więc nawet 1000 zł. 7- 9 tygodni można uśrednić jako 2 miesiące, więc cena za miesiąc w najgorszym wypadku to jakieś 500 zł , w najlepszym 200 + "koszty własne".

• Members
Napisano

Dostałem odpowiedź z laboratorium:

Panie Patryku,

Zrobimy tak: my tę syntezę sobie przeprowadzimy i w ciągu 2-3 tygodni damy

Panu odpowiedź, czy jesteśmy w stanie osiągnąć te 98% czystości, czy nie.

Tak więc proszę dać nam te 2-3 tygodnie.

Także musimy czekać. W tym czasie uzbiera się może większa grupa osób

• Members
Napisano

Witam wszystkich. Prosiłbym o dane laboratorium, w którym wykonywany będzie preparat - telefon, adres e-mail, strona internetowa, etc. Również byłbym zainteresowany zakupem tego środka- 300 mg. Jaki dokładnie polecany jest sposób dawkowania? Wewenetrzenie, zewnętrznie? Jakie dawki? Z góry dziękuję za pomoc.

• Members
Napisano

A dlaczegóżby nie miał? Musimy jakoś zweryfikować kwalifikacje, rzetelność i faktyczne istnienie laboratorium. Bo tak z kapelusza, to ja też mogę napisać, że jestem w kontakcie z Drugs & Pharmaceuticals Company w RPA, gdzie złożyłem zamówienie na nowatorski preparat PT-WN876, który powoduje gwałtowny wzrost owłosienia na całym ciele i zacząć zbierać od forumowiczów po 1000 zł na poczet transportu magicznego środka do Polski.

• Members
Napisano (edytowane)

Własnie dlatego nie zamawiam drogich rzeczy , bo nie ma opcji zweryfikowania ziom-a. Tutaj zaraz polecą pretensje i obrażanie się, że ziom załatwia dla nas i stara się, a my mu tak odpłacamy. Ale nie bądźmy dziećmi. W grę wchodzą duże pieniądze, dlatego transparentność- przy świadomości ograniczeń wynikających z rodzaju zamówień- jest czymś potrzebnym, i uważam, że należy się nad tym zastanowić.

Edytowane przez Gość