Members harrybobo Napisano 31 Października 2024 Members Napisano 31 Października 2024 W dniu 29.10.2024 o 23:36, przemox78 napisał: Z powyższych klinik liczba zawęziła się do potencjalnych trzech: ... 42 minuty temu, przemox78 napisał: Pozostały już tylko 2 kliniki: Uchylisz rabka tajemnicy? Czy Ty dokonałeś odrzucenia? Czy to kliniki nie chciały sie podjąć? Cytuj
Members przemox78 Napisano 1 Listopada 2024 Autor Members Napisano 1 Listopada 2024 11 godzin temu, harrybobo napisał: ... Uchylisz rabka tajemnicy? Czy Ty dokonałeś odrzucenia? Czy to kliniki nie chciały sie podjąć? Kliniki mnie odrzuciły. „Pański ubytek jest zbyt duży względem donoru, co oznacza, że ma Pan niewystarczającą liczbę włosów do estetycznego pokrycia ubytku.” Zostsky tylko te dwie kliniki. Dziś dostałem odpowiedź od Esthetic hair turkey napisali: According to your photos the doctor estimated that your donor area back of head will provide around 2000+ grafts We will extract around 400-700 from your beard chin area And we will extract around 400-700 from your chest also We will increase the density all over your head. Cytuj 40 lat4 zabiegi HTŁącznie przeszczepione już 11235 graftów.Zoxin Med, Babydream ShampooBiotynaZielona herbata
Members DzikusDzik Napisano 1 Listopada 2024 Members Napisano 1 Listopada 2024 Ciekawe, Tutaj chcą Ci z trzech miejsc pobrać grafty - jak byłem u dr. Bicer, to mówili, że mogą maksymalnie z dwóch obszarów pobrać na jednym zabiegu - więcej grozi zatruciem organizmu przez zbyt dużą ilość znieczulenia (chemii). Cytuj
Members przemox78 Napisano 1 Listopada 2024 Autor Members Napisano 1 Listopada 2024 6 godzin temu, DzikusDzik napisał: Ciekawe, Tutaj chcą Ci z trzech miejsc pobrać grafty - jak byłem u dr. Bicer, to mówili, że mogą maksymalnie z dwóch obszarów pobrać na jednym zabiegu - więcej grozi zatruciem organizmu przez zbyt dużą ilość znieczulenia (chemii). Polecasz dr Bicer? Może też do niej napisze. Cytuj 40 lat4 zabiegi HTŁącznie przeszczepione już 11235 graftów.Zoxin Med, Babydream ShampooBiotynaZielona herbata
Members Tekken43 Napisano 3 Listopada 2024 Members Napisano 3 Listopada 2024 W dniu 1.11.2024 o 11:34, DzikusDzik napisał: Ciekawe, Tutaj chcą Ci z trzech miejsc pobrać grafty - jak byłem u dr. Bicer, to mówili, że mogą maksymalnie z dwóch obszarów pobrać na jednym zabiegu - więcej grozi zatruciem organizmu przez zbyt dużą ilość znieczulenia (chemii). Miałem z trzech u Serkana i żyje, aczkolwiek nie jestem zadowolony Cytuj
Members DzikusDzik Napisano 9 Listopada 2024 Members Napisano 9 Listopada 2024 W dniu 1.11.2024 o 18:00, przemox78 napisał: Polecasz dr Bicer? Może też do niej napisze. Jeszcze nie mogę polecić, czekam na efekty, puki co średnio to wygląda ... Ale fakt, że z miesiąca na miesiąc jest lepiej. Cytuj
Members przemox78 Napisano 20 Listopada 2024 Autor Members Napisano 20 Listopada 2024 W dniu 9.11.2024 o 17:02, DzikusDzik napisał: Jeszcze nie mogę polecić, czekam na efekty, puki co średnio to wygląda ... Ale fakt, że z miesiąca na miesiąc jest lepiej. Napisałem i dr Bicer odpisała ze w moim przypadku z głowy juz nie bardzo a jedynie z brody. Raczej się nie zdecyduje na taka opcje. Wogole dojrzałem ze w moim przypadku w grę powinien wejść jedynie światowej sławy chirurg który osobiście dokonuje zabiegu i ma wyśmienite rezultaty. I tak droga selekcji i dedukcji odrzucili mnie Aestepool, Cinik, Flymedica Serkan, a zakwalifikowali mnie Meditravel Clinicana i mogą zrobić 4000 grafów z głowy za 3000 euro przy czym tylko w Promed lekarz zajmuje się przeszczepem a w pozostałych klinikach Clinicany robią to juz technicy. Opinie mają przeciętne. Kolejni którzy mnie zakwalifikowali to Esthetic Air Turkey i mogą mi zrobić metoda wyciągania DHI i sadzenia Choi Pen 2000 gratów z głowy, 400-600 z podbródka oraz około 400 z klatki. Cena 2200 euro za pakiet. Biorę pod uwagę HDC Cypr Dr Maras Dr Bruno Ferreira w Portugali terminy 1-2 lata Felipe Pitella w Brazylii terminy 1-2 lata W moim przypadku juz chyba nie warto ryzykować tanimi tureckimi klinikami tylko robić porządnie. Zreszta otworze nowy watek z zapytaniem Pitella, Ferreira czy HDC. Cytuj 40 lat4 zabiegi HTŁącznie przeszczepione już 11235 graftów.Zoxin Med, Babydream ShampooBiotynaZielona herbata
Members harrybobo Napisano 20 Listopada 2024 Members Napisano 20 Listopada 2024 11 minut temu, przemox78 napisał: I tak droga selekcji i dedukcji odrzucili mnie Aestepool, Cinik, Flymedica Serkan Nie zrozum mnie źle - ale nie dziwie sie im. Duzo do stracenia -a mało do wygrania. 12 minut temu, przemox78 napisał: a zakwalifikowali mnie Meditravel Clinicana i mogą zrobić 4000 grafów z głowy za 3000 euro Juz to widzę Jakis ichniejszy student robiąc 87ma "wycenę" tego dnia wpisał 4k z defaulta ..... (Tureckie hairmille kazemu proponuja losowa wartosc z przedziało 3,5k-4,3k) zapominajc chyba, że już ci 11k pobrali Niemnie jednak jak by sie to udało .. to chapeau bas 15 minut temu, przemox78 napisał: Biorę pod uwagę HDC Cypr Dr Maras Dr Bruno Ferreira w Portugali terminy 1-2 lata Felipe Pitella w Brazylii terminy 1-2 lata I znowu rodzi sie pytanie => czy się zgodzą. Osobiście cos czuję, że byc może Pitella by mógł się zgodzić i sam sobie challenge zrobić. Wpisz sobie w google "dr pittella impossible case hair transplant" to zoabzysz o czym mówię Tak czy owak, niezmiennie, trzymam kcuki i powodzenia !!! Cytuj
Members przemox78 Napisano 20 Listopada 2024 Autor Members Napisano 20 Listopada 2024 7 minut temu, harrybobo napisał: Nie zrozum mnie źle - ale nie dziwie sie im. Duzo do stracenia -a mało do wygrania. Juz to widzę Jakis ichniejszy student robiąc 87ma "wycenę" tego dnia wpisał 4k z defaulta ..... (Tureckie hairmille kazemu proponuja losowa wartosc z przedziało 3,5k-4,3k) zapominajc chyba, że już ci 11k pobrali Niemnie jednak jak by sie to udało .. to chapeau bas I znowu rodzi sie pytanie => czy się zgodzą. Osobiście cos czuję, że byc może Pitella by mógł się zgodzić i sam sobie challenge zrobić. Wpisz sobie w google "dr pittella impossible case hair transplant" to zoabzysz o czym mówię Tak czy owak, niezmiennie, trzymam kcuki i powodzenia !!! Tak zgadzam się z powyższym dlatego Tureckich juz nie biorę pod uwagę. Posiedziałem trochę na zagranicznym forum Hair Restoration Network i Pitella oraz Ferreira odwala magiczna robotę i maja niesamowite opinie oraz efekty. dużo gorsze przypadki mieli ale wiadomo cena to 5 usd graft i terminy 1-2 lata. Cytuj 40 lat4 zabiegi HTŁącznie przeszczepione już 11235 graftów.Zoxin Med, Babydream ShampooBiotynaZielona herbata
Members harrybobo Napisano 20 Listopada 2024 Members Napisano 20 Listopada 2024 2 minuty temu, przemox78 napisał: Pitella oraz Ferreira odwala magiczna robotę i maja niesamowite opinie oraz efekty. dużo gorsze przypadki mieli Ja nie spotkałem jeszcze przypadku by "Fereira" (Dr Bruno Fereira z Portugalii) kiedyś robił "poważne przypadki". Pokaz mi chociaż 1 taki, gdzie on zrobił więcej nż 3,5-4k graftów. Może chodziło o Zereva? (Bułgaria / Sofia)? Jesli tak to w Twoim przypadku cena to 15 USD za graft + 4 lata czekania Cytuj
Members przemox78 Napisano 21 Listopada 2024 Autor Members Napisano 21 Listopada 2024 14 minut temu, harrybobo napisał: Ja nie spotkałem jeszcze przypadku by "Fereira" (Dr Bruno Fereira z Portugalii) kiedyś robił "poważne przypadki". Pokaz mi chociaż 1 taki, gdzie on zrobił więcej nż 3,5-4k graftów. Może chodziło o Zereva? (Bułgaria / Sofia)? Jesli tak to w Twoim przypadku cena to 15 USD za graft + 4 lata czekania Przyjrzę się jeszcze dokładniej wynikom prac Ferreiry a Zarev to już wogole pierwsza liga top topów Cytuj 40 lat4 zabiegi HTŁącznie przeszczepione już 11235 graftów.Zoxin Med, Babydream ShampooBiotynaZielona herbata
Rekomendowane odpowiedzi