Skocz do zawartości
bbh_blocked_dnftl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 85
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

• Members
Napisano

Marcinekk, coś za coś.. tył głowy mówi sam za siebie. Pobieranie było mechaniczne, transplantowanie ręczne (nie wiem czy do tego też są jakieś motorki, więc nie hejtujcie z góry). Oby coś wyrosło reszta, sprawa drugorzędna.

PS: pytanko do wtajemniczonych: W klinice powiedzieli mi, żeby pierwsze mycie i pantenol wykonać w 4 dzień. Myślicie, że jakbym sobie nałożył trochę pantenolu na donor to by pomogło, czy zbyt świeże rany? Minimalnie piecze ale bardzo minimalnie.

2019 Maral Klinik - 4 tys.

2022 HLC - 3,2 tys. 

• Members
Napisano

Każda klinika ma inną filozofię po zabiegu. Jednak trzeba zauważyć że te droższe kliniki myją wszystko już w pierwszym dniu po zabiegu. Oczywiście odpowiednimi preparatami i odpowiednią techniką ale jednak.

• Members
Napisano
Tak, na 1 stronie tego wątku

Przeoczylem ciekawi mnie strasznie Twój przypadek bo mam podobny. Mam nadzieję ze bedziesz aktualizowal wątek i będziesz moim impulsem do zrobienia ht. Powodzenia!

• 4 weeks later...
  • Members
Napisano

Minął miesiąc no to aktualizacja bez zdjęć bo i tak nie ma póki co pokazywać. Shedding zaczął się u mnie już w 3 tyg i poleciało mi już z 90% włosów, więc znów jestem łysy. Wciąż oczekuję, aż zniknie mi zaczerwienienie, które w niewielkim stopniu utrzymuje się w miejscu przeszczepu, ale jeszcze jest, natomiast porównując do youtuberów po FUE, u mnie jest ono już naprawdę niewielkie. Donor ładnie się goi, pod 1cm włosami niemal niewidoczne zaczerwienienie (kropeczki), liczę na to, że kwestia 2-3 tyg i nie powinno być już nic widać. Trochę swędzi mnie skóra, zwłaszcza na donorze.

A teraz z innej beczki. Czy ktoś mógłby podpowiedzieć, jak mogę zmienić nazwę tego wątku by temat był aktualny, w sensie zawierał nazwę doktorka i liczbę graftów?

2019 Maral Klinik - 4 tys.

2022 HLC - 3,2 tys. 

• Members
Napisano
A teraz z innej beczki. Czy ktoś mógłby podpowiedzieć, jak mogę zmienić nazwę tego wątku by temat był aktualny, w sensie zawierał nazwę doktorka i liczbę graftów?

Pisz do moderatora, albo załóż nowy wątek odnośnie HT i bez rozważań jaka klinika.

Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów!

Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. 

Kokos & ''Łómnisz herlajn''

Smart Hair - 3D Hair & Beard System | Character Creator