Members buncol90 Napisano 1 Sierpnia 2019 Members Napisano 1 Sierpnia 2019 Już i tak po fakcie . Tez sie zastanawiam nad maralem. Ale ciężko mi zrobić ten pierwszy krok. Masz jakies foty przed? Cytuj
Members leolew Napisano 1 Sierpnia 2019 Autor Members Napisano 1 Sierpnia 2019 Tak, na 1 stronie tego wątku Cytuj 2019 Maral Klinik - 4 tys. 2022 HLC - 3,2 tys.
Members marcinekk Napisano 1 Sierpnia 2019 Members Napisano 1 Sierpnia 2019 4k w 6h... potęga mechaniki... Ja pierdole. Cytuj
Members leolew Napisano 1 Sierpnia 2019 Autor Members Napisano 1 Sierpnia 2019 Marcinekk, coś za coś.. tył głowy mówi sam za siebie. Pobieranie było mechaniczne, transplantowanie ręczne (nie wiem czy do tego też są jakieś motorki, więc nie hejtujcie z góry). Oby coś wyrosło reszta, sprawa drugorzędna. PS: pytanko do wtajemniczonych: W klinice powiedzieli mi, żeby pierwsze mycie i pantenol wykonać w 4 dzień. Myślicie, że jakbym sobie nałożył trochę pantenolu na donor to by pomogło, czy zbyt świeże rany? Minimalnie piecze ale bardzo minimalnie. Cytuj 2019 Maral Klinik - 4 tys. 2022 HLC - 3,2 tys.
Members Arnold Napisano 1 Sierpnia 2019 Members Napisano 1 Sierpnia 2019 Raczej nie nakładaj bo musi się to zastrupić. Panthenol od razu to rozmiękczy i będzie się paprać dłużej Cytuj
Members marcinekk Napisano 1 Sierpnia 2019 Members Napisano 1 Sierpnia 2019 Każda klinika ma inną filozofię po zabiegu. Jednak trzeba zauważyć że te droższe kliniki myją wszystko już w pierwszym dniu po zabiegu. Oczywiście odpowiednimi preparatami i odpowiednią techniką ale jednak. Cytuj
Members buncol90 Napisano 1 Sierpnia 2019 Members Napisano 1 Sierpnia 2019 Tak, na 1 stronie tego wątku Przeoczylem ciekawi mnie strasznie Twój przypadek bo mam podobny. Mam nadzieję ze bedziesz aktualizowal wątek i będziesz moim impulsem do zrobienia ht. Powodzenia! Cytuj
Members matt3045 Napisano 27 Sierpnia 2019 Members Napisano 27 Sierpnia 2019 Mialem bardzo podobna sytuacje, ht zrobilem u Demirsoya jakies 3 lata temu Cytuj
Members leolew Napisano 27 Sierpnia 2019 Autor Members Napisano 27 Sierpnia 2019 No i jak efekty, jak się czujesz ? Jest tu Twój wątek ? Cytuj 2019 Maral Klinik - 4 tys. 2022 HLC - 3,2 tys.
Members leolew Napisano 30 Sierpnia 2019 Autor Members Napisano 30 Sierpnia 2019 Minął miesiąc no to aktualizacja bez zdjęć bo i tak nie ma póki co pokazywać. Shedding zaczął się u mnie już w 3 tyg i poleciało mi już z 90% włosów, więc znów jestem łysy. Wciąż oczekuję, aż zniknie mi zaczerwienienie, które w niewielkim stopniu utrzymuje się w miejscu przeszczepu, ale jeszcze jest, natomiast porównując do youtuberów po FUE, u mnie jest ono już naprawdę niewielkie. Donor ładnie się goi, pod 1cm włosami niemal niewidoczne zaczerwienienie (kropeczki), liczę na to, że kwestia 2-3 tyg i nie powinno być już nic widać. Trochę swędzi mnie skóra, zwłaszcza na donorze. A teraz z innej beczki. Czy ktoś mógłby podpowiedzieć, jak mogę zmienić nazwę tego wątku by temat był aktualny, w sensie zawierał nazwę doktorka i liczbę graftów? Cytuj 2019 Maral Klinik - 4 tys. 2022 HLC - 3,2 tys.
Members antydhtor Napisano 31 Sierpnia 2019 Members Napisano 31 Sierpnia 2019 A teraz z innej beczki. Czy ktoś mógłby podpowiedzieć, jak mogę zmienić nazwę tego wątku by temat był aktualny, w sensie zawierał nazwę doktorka i liczbę graftów? Pisz do moderatora, albo załóż nowy wątek odnośnie HT i bez rozważań jaka klinika. Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Rekomendowane odpowiedzi