Members antydhtor Napisano 10 Listopada 2019 Members Napisano 10 Listopada 2019 Czynnik ludzki odgrywa tutaj kolosalną rolę - umiejętności, ambicja, motywacja, chęć zadowolenia klienta, koncentracja i wiele innych - rzeczy, które robią różnicę w końcowym efekcie. Dokładnie tak! Dlatego ja pytam nawet o to lekarzy czy jest jakaś dyskryminacja albo rasizm w klinice itp. rzeczy. I czy moja płeć jest jakimś problemem do takich wymagań i oczekiwań jakie mam co do HT, itd. I oprócz ogólnego rozeznania co do efektów w danej klinice, po upewnieniu się do co szczegółów, itd. dla mnie kluczowe są także zapewnienia jakie otrzymałem np. od Armaniego czy z BHR-u wobec powyższego. Bo wiadomo, że jak ktoś cię nienawidzi i nie toleruje, to nie będzie chętny ani skłonny do pomocy, i do dania (nawet sprzedania) tego zadowolenia nawet jeśli przyjmie do zabiegu. Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Members Danny7 Napisano 11 Listopada 2019 Members Napisano 11 Listopada 2019 @antydhtor Czyli jest decyzja? Smigasz do Armaniego? Wycenili dość porządnie jak na U-szejpa...25.000 USD... Ładnie Cytuj
Members antydhtor Napisano 11 Listopada 2019 Members Napisano 11 Listopada 2019 To nie jest cena za to że chcę juszejpa, tylko standardowa cena dla każdego klienta tam, bo cena jest tam 10 USD za graft ''executive FUE''. Zrozumcie to. I nie za 25.000 USD bo za 22.500 gdyż rabatu mi udzielono jako biednemu Polakowi z Polski i dlatego, że polska waluta jest gówno warta. Oraz zaproponowano PRP w gratisie, za które normalnie w tej klinice życzą sobie 2.500 USD. Nie śmigam tam, bo zdecydowałem się jednak na STRIP'a - pisałem wiele razy w swoim wątku, czy nawet we wątkach, oraz na czacie. Nie chcę żadnego FUE nawet najlepszego i takiego bez golenia donoru, a dlaczego, to też tłumaczyłem to w swoim wątku. Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Members marcinekk Napisano 11 Listopada 2019 Members Napisano 11 Listopada 2019 2.5 k za PRP?? Chyba ich poje... Cytuj
Members antydhtor Napisano 11 Listopada 2019 Members Napisano 11 Listopada 2019 Beverly Hills... Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Members Zakolinho Napisano 12 Listopada 2019 Autor Members Napisano 12 Listopada 2019 (edytowane) Plusy też jakie widze w razie nieudanego, niezadowalajacego, cokolwiek przeszczepu są takie, że jeśli mial robiony przód głowy to przy krótkiej fryzurze linia będzie widoczna i są przypadki, że ludziom to pasuje niż glowa jak kolano Edytowane 12 Listopada 2019 przez Gość Cytuj
Members jan_kasprzak_1989 Napisano 12 Listopada 2019 Members Napisano 12 Listopada 2019 Dlatego cały czas uważam że jeżeli już robić to porządnie przód z normalną linią nie na połowie głowy i później na Zidana - nawet na łyso ale masz zarys linii. Cytuj
Members wrobel Napisano 12 Listopada 2019 Members Napisano 12 Listopada 2019 Bierzcie pod uwagę to że czy to FUT czy FUE to jak się będziecie golić na łyso to będzie widać blizny czy to kropki czy poziomą kreche. Moim zdaniem jeśli po przeszczepie rozmawiamy o naturalnym wyglądzie nie powodujący m miliona pytań z serii "a co masz z tyłu na glowie" to poprostu taka fryzura odpada. Cytuj 3500 graftMinoxidil 5%Avodart 0,5mg eodZoxin-med
Members Rafi77 Napisano 12 Listopada 2019 Members Napisano 12 Listopada 2019 Wtrące sie bo niewiem czy dobrze to sobie planuje w przyszlosci, chciałbym zacząć przygode z HT od przodu głowy (Język i delikatnie pomniejszyć zakole (Tak, mam tylko jedno zakole, nie pytajcie) A potem gdy donoru wystarczy machnąć jako tako środek głowy, oczywiscie cały czas biorę DUTa i całą reszte chemii Myślicie że przy czarnych, grubych włosach 3k Graftów wystarczy na jako tako przód? Przyjmując że jeszcze kompletnie nie wyliniałem. Cytuj
Members antydhtor Napisano 12 Listopada 2019 Members Napisano 12 Listopada 2019 oczywiscie cały czas biorę DUTa i całą reszte chemii To zależy jaka to reszta. Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Members Zakolinho Napisano 12 Listopada 2019 Autor Members Napisano 12 Listopada 2019 Bierzcie pod uwagę to że czy to FUT czy FUE to jak się będziecie golić na łyso to będzie widać blizny czy to kropki czy poziomą kreche. Moim zdaniem jeśli po przeszczepie rozmawiamy o naturalnym wyglądzie nie powodujący m miliona pytań z serii "a co masz z tyłu na glowie" to poprostu taka fryzura odpada. Zależy jak były pobierane grafty z tyłu. Takie jest.moje zdanie Cytuj
Members jan_kasprzak_1989 Napisano 12 Listopada 2019 Members Napisano 12 Listopada 2019 https://www.hairlossexperiences.com/thr ... sion.3359/ Donor po Feridunim, goląc to maszynką na zero jest świetnie, a goląc to razówką nie ma szans żeby ktoś zauważył Dodatkowo robisz tripo po https://www.carlottagiannoni.it/tricopi ... cicatrici/ i jest perfekt Cytuj
Members samuel666 Napisano 12 Listopada 2019 Members Napisano 12 Listopada 2019 przy blond wlosach blizn po fue ledwo co widac chyba ze ktos trafil na pijanego technika z turcji przy ciemnych oczywiste jest ze bedzie bardziej widac np na 3mm bo po prostu mamy kontrast z jasna skora i ciemnymi wlosami. Cytuj
AngelOnTheEarth Napisano 19 Lutego 2020 Napisano 19 Lutego 2020 Bierzcie pod uwagę to że czy to FUT czy FUE to jak się będziecie golić na łyso to będzie widać blizny czy to kropki czy poziomą kreche. Moim zdaniem jeśli po przeszczepie rozmawiamy o naturalnym wyglądzie nie powodujący m miliona pytań z serii "a co masz z tyłu na glowie" to poprostu taka fryzura odpada.Zawsze mozna w donor w kropki walnac mikropigmentacje i po problemie. W razie braku donoru kiedys i przymusu golenia na 0 to wlasnie takie rozwiazanie planuje. Ale to ostatecznosc, oby nie musiala wchodzic w gre, ale zawsze jakies ciekawe wyjscie jest Cytuj Dut 0.5 mg E4D CB-03-01 2% 1ml ED Witaminy:Biotyna,Cynk,Żelazo,Wapń,Magnez,D3 Zoxin Med
Members dar3ko Napisano 19 Lutego 2020 Members Napisano 19 Lutego 2020 Boki tyl sciete zupelnie do lysej glowy, jak widac, blizny sa widoczne przy dobrym swietle. Jak wlosy podrosna do 3-5mm to nic nie widac zupelnie Osobiscie mi to nie przeszkadza i nikt nie zwrocil na to uwagi Cytuj
AngelOnTheEarth Napisano 20 Lutego 2020 Napisano 20 Lutego 2020 Ingerencja w skore glowy musi zostac jakos widoczna. Ladnie jest zrobione. Az tak krotko nie musisz sie scinac a jak chcesz to i tak nikt 1m za Toba nie bedzie stal i ogladal Twojej glowy a z dalsza nie widac. Ogolnie tez zauwazylem,ze te white dots z czasem troche objetosci nabieraja, skora sie regeneruje, rozciaga i stad tak. Cytuj Dut 0.5 mg E4D CB-03-01 2% 1ml ED Witaminy:Biotyna,Cynk,Żelazo,Wapń,Magnez,D3 Zoxin Med
Rekomendowane odpowiedzi