Members Thorubus Napisano 10 Listopada 2019 Members Napisano 10 Listopada 2019 Tak jak w temacie. Czy są jakieś skutki uboczne picia alkoholu przy braniu fina ? Bo łączyć go chyba mozna, w ulotce nezyru nic o tym nie wspomniano. Cytuj
Members antydhtor Napisano 10 Listopada 2019 Members Napisano 10 Listopada 2019 Alkohol generalnie osłabia działanie leków. Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Members Thorubus Napisano 10 Listopada 2019 Autor Members Napisano 10 Listopada 2019 Pytanie tylko jak znacząco osłabia. Lubie sobię czasem na wieczór wypic ze dwa, trzy piwa.Jeśli jednak wpłynie to znacznie na dzialanie leku to trzeba to ograniczyc. Cytuj
Members antydhtor Napisano 10 Listopada 2019 Members Napisano 10 Listopada 2019 W Polsce mówią, że piwo to nie alkohol. Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Members Mg16 Napisano 10 Listopada 2019 Members Napisano 10 Listopada 2019 Zanim zacząłem brać Fina szukałem informacji na ten temat i doszukałem się tylko tego, ze alkohol tak jak napisał antydhtor - osłabia działanie Fina, ale bardziej na zasadzie tego, ze po prostu ogólnie osłabia działanie większości leków, a nie ze wchodzi w jakieś specjalne interakcje z finasterydem. Pytanie czy dla Ciebie ,,czasem” to raz na tydzień, czy praktycznie codziennie. Jak nie pijesz dzień w dzien to wątpię by jakoś mocno to wpłynęło na jego działanie, tymbardziej ze dwa piwa to nie jest jakaś niesamowita dawka alko Cytuj
Members lipton Napisano 12 Listopada 2019 Members Napisano 12 Listopada 2019 Jako ciekawostkę dodam, że w drugą stronę, to Fin może osłabiać działanie alkoholu i zmniejszać chęć na dalsze jego spożywanie. Tak więc może przy nim odechce Ci się już tych piw .https://www.nature.com/articles/1300688 Cytuj Obecna kuracja: Topical- Ru, Finasteryd, Minoxidil, Spectral-DNC, Microneedling(1,5mm), PRPDoustnie: suplementy, witaminkiByło: Finasteryd doustnie, Bimatoprost na zakola.
Members Greg64 Napisano 8 Grudnia 2019 Members Napisano 8 Grudnia 2019 Co to jest ten bitamoprost Cytuj Nezyr 1mg Nizoral szampon Revivogen Emolium szampon
Members Mix Napisano 12 Grudnia 2019 Members Napisano 12 Grudnia 2019 Jako ciekawostkę dodam, że w drugą stronę, to Fin może osłabiać działanie alkoholu i zmniejszać chęć na dalsze jego spożywanie. Tak więc może przy nim odechce Ci się już tych piw .https://www.nature.com/articles/1300688Potwierdzam, odkąd łykam duta i fina to nie mogę patrzeć na alkohol Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi