Skocz do zawartości
bbh_blocked_dnftl

Rekomendowane odpowiedzi

• Members
Napisano

To nic innego jak marka/nazwa handlowa preparatu do użytku zewnętrznego zawierającego minoxidil jako substancję czynną (różne stężenia zależne od wersji), a litera F jak można się domyślić oznacza, że taka wersja zawiera też finsteryd w stężeniu 0,1%.

I w ogóle czy tak trudno jest przeczytać składniki, albo znaleźć info o tym produkcie ?

I wątpię, że w internecie nie ma pokazywanych efektów stosowania minoxidilu i finasterydu zarówno zewnętrznie jak i wewnętrznie.

Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów!

Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. 

Kokos & ''Łómnisz herlajn''

Smart Hair - 3D Hair & Beard System | Character Creator

• Members
Napisano
To nic innego jak marka/nazwa handlowa preparatu do użytku zewnętrznego zawierającego minoxidil jako substancję czynną (różne stężenia zależne od wersji), a litera F jak można się domyślić oznacza, że taka wersja zawiera też finsteryd w stężeniu 0,1%.

I w ogóle czy tak trudno jest przeczytać składniki, albo znaleźć info o tym produkcie ?

I wątpię, że w internecie nie ma pokazywanych efektów stosowania minoxidilu i finasterydu zarówno zewnętrznie jak i wewnętrznie.

Czaje czaję, no własnie myślę nad tym polaris 10, ale tam minox ma stężenie 15 czy tam 16% i to dużo, wolałbym zacząć od czego słabszego, takiego morr f 5% np.

A powiedzcie mi taką rzecz, jakie warto zorbić badania przed aplikowaniem zewnętrznie takiego polarisu czy tam morffa? kiedyś dermatolog mi powiedziała, że to łyienie androgenowe...., możliwe, bo w sumie wszyscy jakich pamiętyam, dziadkowie, ojciec etc to łysi, albo mocno przerzedzone włosy po 30 czy tam 40. U mnie to jest na takim etapie, że skórę już widać, ale myślę, że mógłbym dużo odzyskać, taki ostatni dzwonek.

• Members
Napisano

Po prostu zacznij uzywac fin minoxa czy tam polarisa i wtedy sie dowiedz , nie ma innego sposobu niz osobiste doswiadczenie. Badania zawsze warto zrobic zeby miec poglad na swoje hormony i czy z nimi wszystko ok i dopiero zabierac sie za chemie. Chociaz fin nie jest to jakis srodek ktore cie wykastruje bo jest to jeden ze slabszych ale u wiekszosci skuteczny , najwyzej spadnie ci libido i jak przez dluzszy czas bedzie takie cos mialo miejsce to odstawisz i tyle i wroci wszystko do normy.