Members novyon Napisano 24 Listopada 2019 Members Napisano 24 Listopada 2019 cześć, macie jakieś doświadczenia z tym środkiem? widzieliście jakieś efekty stosowania? czy w nim też jest finasteryd? Cytuj
Members antydhtor Napisano 24 Listopada 2019 Members Napisano 24 Listopada 2019 To nic innego jak marka/nazwa handlowa preparatu do użytku zewnętrznego zawierającego minoxidil jako substancję czynną (różne stężenia zależne od wersji), a litera F jak można się domyślić oznacza, że taka wersja zawiera też finsteryd w stężeniu 0,1%. I w ogóle czy tak trudno jest przeczytać składniki, albo znaleźć info o tym produkcie ? I wątpię, że w internecie nie ma pokazywanych efektów stosowania minoxidilu i finasterydu zarówno zewnętrznie jak i wewnętrznie. Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Members novyon Napisano 24 Listopada 2019 Autor Members Napisano 24 Listopada 2019 To nic innego jak marka/nazwa handlowa preparatu do użytku zewnętrznego zawierającego minoxidil jako substancję czynną (różne stężenia zależne od wersji), a litera F jak można się domyślić oznacza, że taka wersja zawiera też finsteryd w stężeniu 0,1%. I w ogóle czy tak trudno jest przeczytać składniki, albo znaleźć info o tym produkcie ? I wątpię, że w internecie nie ma pokazywanych efektów stosowania minoxidilu i finasterydu zarówno zewnętrznie jak i wewnętrznie. Czaje czaję, no własnie myślę nad tym polaris 10, ale tam minox ma stężenie 15 czy tam 16% i to dużo, wolałbym zacząć od czego słabszego, takiego morr f 5% np. A powiedzcie mi taką rzecz, jakie warto zorbić badania przed aplikowaniem zewnętrznie takiego polarisu czy tam morffa? kiedyś dermatolog mi powiedziała, że to łyienie androgenowe...., możliwe, bo w sumie wszyscy jakich pamiętyam, dziadkowie, ojciec etc to łysi, albo mocno przerzedzone włosy po 30 czy tam 40. U mnie to jest na takim etapie, że skórę już widać, ale myślę, że mógłbym dużo odzyskać, taki ostatni dzwonek. Cytuj
Members samuel666 Napisano 24 Listopada 2019 Members Napisano 24 Listopada 2019 Po prostu zacznij uzywac fin minoxa czy tam polarisa i wtedy sie dowiedz , nie ma innego sposobu niz osobiste doswiadczenie. Badania zawsze warto zrobic zeby miec poglad na swoje hormony i czy z nimi wszystko ok i dopiero zabierac sie za chemie. Chociaz fin nie jest to jakis srodek ktore cie wykastruje bo jest to jeden ze slabszych ale u wiekszosci skuteczny , najwyzej spadnie ci libido i jak przez dluzszy czas bedzie takie cos mialo miejsce to odstawisz i tyle i wroci wszystko do normy. Cytuj
Members novyon Napisano 24 Listopada 2019 Autor Members Napisano 24 Listopada 2019 jakie badania, badania hormonów warto proobić przed wejściem na fina? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi