Members Tituss Napisano 6 Lipca 2020 Members Napisano 6 Lipca 2020 Jakieś 9 lat temu odstawiłem fina, mimo to o dziwo włosy mi się nawet o trzymały, a nawet miałem poprawę (stosowałem jedynie ketokonazol i witaminy). Niestety ostatnio znowu androgenówka daje o sobie znać i poleciało co nieco na zakolach. Chętnie sięgnąłbym po sprawdzoną chemię, ale akurat staram się o dziecko i teraz pytanie:Skoro z finem ani z dutem nie ma sensu teraz zaczynać zabawy, to jaka jest w miarę skuteczna alternatywa? RU + Saba hydro będzie ok? Cytuj
Members antydhtor Napisano 11 Lipca 2020 Members Napisano 11 Lipca 2020 Teoretycznie żadna! A praktycznie to różni ludzie różnie to mówią i robią i postępują - czytaj forum, było wiele razy w różnych wątkach. Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
AngelOnTheEarth Napisano 11 Lipca 2020 Napisano 11 Lipca 2020 Niby fin ,dut, ru, cb nie wplywa na potomstwo. Pewnosci nikt Ci nie da ,bo badan pod tym wzgledem nie bylo a jezeli to jakies niekompletne. Nikt nie zapewni , ze mozna i bedzie wszystko okay ,ale tez nikt nie zaprzeczy ,ze biorac w/w leki bedzie zle. Ryzyko jakies tam jest na pewno , sam pewnie bym nie ryzykowal ,ale to samo moze byc bedac alkoholikiem czy nalogowym palaczem, niby ryzyko jest a ludzie sie decyduja i dzieci rodza sie zdrowe. Inni nic nie biora i od niczego nie sa uzaleznieni a dzieci rodza sie z wada genetyczna badz chorzy. Temat rzeka. Gdybac mozna, wiadomo najlepiej wszystkiego przestrzegac i sie zabezpieczyc,ale nikt Ci nic nie moze tu zapewnic. Cytuj Dut 0.5 mg E4D CB-03-01 2% 1ml ED Witaminy:Biotyna,Cynk,Żelazo,Wapń,Magnez,D3 Zoxin Med
Members Hr_Junior Napisano 11 Lipca 2020 Members Napisano 11 Lipca 2020 Yup. To samo z ćpunami. Walą dragi na potęge i robią dzieci. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi