Members feegloo Napisano 20 Marca 2022 Members Napisano 20 Marca 2022 (edytowane) @bodzix1809 dzięki, oczywiście https://www.farmaciaenandorra.com/ ja zamówiłem 2 rzeczy za 94.30€ i miałem wysyłkę za 20€ Ogólnie najpierw zamówienie było na 114.30€ (napisałem żeby wysłali mniejszą ilość) i też wysyłka za 20€, więc tu chyba chodzi o ilość produktów > 1 17 α-estradiol 0.05% Latanoprost 0.005% Dutasterida 0.025% Ginkgo biloba 3% Tretinoína 0.02% TrichoXidil 2.5% trichosol csp 60ml x 59.90€ Minoxidil 7% trichosol 200ml 34.40€ + shipping 20€ Total 114.30€ @Hr_Junior Edytowane 20 Marca 2022 przez feegloo Cytuj
Members marcinn12 Napisano 20 Marca 2022 Autor Members Napisano 20 Marca 2022 Mam jeszcze pytanie, czy mozna czyms sie wspomagac przy finasterydzie zewnetrznie zeby zniwelowac skutki uboczne? W tym momencie mam okropny problem i doswiadczam przedwczesnego wytrysku o ile mozna to tak nazwac i sperma jest jak woda. Narazie nie mam scisku jader jaki byl przy wersji oralnej ale moze to kwestia czasu i jeszcze jako tako palka stoi ale nie jest jakos zbytnio twarda. Jestem rozdarty wewnetrznie - z jednej strony chce miec wlosy a z drugiej pozbywam sie zycia seksualnego. Zastanawiam sie czy mozna by jakos zablokowac systemowo finasteryd? Wszakze chodzi tylko o to zeby pozbyc sie tego dht z skalpu? Cytuj
Members bodzix1809 Napisano 21 Marca 2022 Members Napisano 21 Marca 2022 18 godzin temu, feegloo napisał: 17 α-estradiol 0.05% Latanoprost 0.005% Dutasterida 0.025% Ginkgo biloba 3% Tretinoína 0.02% TrichoXidil 2.5% trichosol csp 60ml x 59.90€ @feegloo co to za skład? Warto dodać te rzeczy? Ogólnie orientujesz się czy trzeba te wcierki trzymać w lodówce? Cytuj
Members feegloo Napisano 21 Marca 2022 Members Napisano 21 Marca 2022 (edytowane) @bodzix1809 musiałbym rozpisać detale na 10 zdań, w skrócie 17 α-estradiol = Alfatrafiol znany jako Pantostin, łagodny bloker DHT (inhibitor 5-a-r) z zerową absorpcją systemową Latanoprost 0,005% - stymulator (niskie stężenie na próbę, powinno być 0,1%) Tretynoina - opcjonalny "aktywator" minoxa jak masz słabe efekty (poprawia aktywność enzymatyczną skóry i minox konwertuje do aktywnej formy) Nie wiem czy w lodówce, raczej nie, dowiem się jak dostanę Edytowane 21 Marca 2022 przez feegloo Cytuj
Members feegloo Napisano 21 Marca 2022 Members Napisano 21 Marca 2022 (edytowane) *Alfatradiol PS ja te leki najpierw testowałem osobo i wiem że mają u mnie sens nie ma co w ciemno kupować takiego combo bo potem nie wiadomo który lek daje efekty Edytowane 21 Marca 2022 przez feegloo Cytuj
Members bodzix1809 Napisano 21 Marca 2022 Members Napisano 21 Marca 2022 2 godziny temu, feegloo napisał: @bodzix1809 musiałbym rozpisać detale na 10 zdań, w skrócie 17 α-estradiol = Alfatrafiol znany jako Pantostin, łagodny bloker DHT (inhibitor 5-a-r) z zerową absorpcją systemową Latanoprost 0,005% - stymulator (niskie stężenie na próbę, powinno być 0,1%) Tretynoina - opcjonalny "aktywator" minoxa jak masz słabe efekty (poprawia aktywność enzymatyczną skóry i minox konwertuje do aktywnej formy) Nie wiem czy w lodówce, raczej nie, dowiem się jak dostanę Dzięki. U mnie działa nawet finasteryd 0,025% (baby hair), więc nie będę kombinować na razie. Minoxa nawet nie biorę pod uwagę, bo trzeba go stosować cały czas, a bloker zawsze można zmienić. Cytuj
Members gurney Napisano 2 Kwietnia 2022 Members Napisano 2 Kwietnia 2022 W dniu 20.03.2022 o 18:15, marcinn12 napisał: Mam jeszcze pytanie, czy mozna czyms sie wspomagac przy finasterydzie zewnetrznie zeby zniwelowac skutki uboczne? W tym momencie mam okropny problem i doswiadczam przedwczesnego wytrysku o ile mozna to tak nazwac i sperma jest jak woda. Narazie nie mam scisku jader jaki byl przy wersji oralnej ale moze to kwestia czasu i jeszcze jako tako palka stoi ale nie jest jakos zbytnio twarda. Jestem rozdarty wewnetrznie - z jednej strony chce miec wlosy a z drugiej pozbywam sie zycia seksualnego. Zastanawiam sie czy mozna by jakos zablokowac systemowo finasteryd? Wszakze chodzi tylko o to zeby pozbyc sie tego dht z skalpu? To co piszesz to typowy skutek uboczny finasterydu - oligospermia. Jak dawno odstawiłeś finasteryd wewnętrznie? Może RU lepiej będzie na Ciebie działać. Jeśli się nie boisz igły to są też peptydy TB-500 i Epithalon - poczytaj o nich. Mk-677 jak i HGH też pomogą w jakości i grubości włosa. Do tego można dorzucić oczywiste i mniej oczywiste rzeczy tj. MSM, Cynk, D3, Biotynę itd... Cytuj
Members marcinn12 Napisano 5 Kwietnia 2022 Autor Members Napisano 5 Kwietnia 2022 (edytowane) W dniu 2.04.2022 o 21:11, gurney napisał: To co piszesz to typowy skutek uboczny finasterydu - oligospermia. Jak dawno odstawiłeś finasteryd wewnętrznie? Może RU lepiej będzie na Ciebie działać. Jeśli się nie boisz igły to są też peptydy TB-500 i Epithalon - poczytaj o nich. Mk-677 jak i HGH też pomogą w jakości i grubości włosa. Do tego można dorzucić oczywiste i mniej oczywiste rzeczy tj. MSM, Cynk, D3, Biotynę itd... Obecnie stosuje ru i fina jednocześnie i coś mi tqm chyba pomaga bo mam stabilizacje wlosow ale nie wiem co... bo w sumie zacząłem ru od poczatku roku a fina dołożyłem miesiac pozniej. Cynk biotyne i d3 oczywiscie brałem w dużych ilościach prze okolo 10 miesiwcy ale teraz odstawiłem i zostałem tylko przy d3 ze względu na zbyt duża ilość farmakologii która przyjmuje po za tymi lekami. A co do tych peptydów to slyszalem tyko o tym epithalon ale nie przemawia to do mnie. A igly się nie boję kułem sie tyle lat kilka razy tygodniowo ze mam większe doswiadczenie niz nie jedna pielęgniarka xdd ale tez już w sumie mam dosyc tej walki z wlosami tyle lat ... jestem zmęczony i chyba zaczynam się godzić z tym że taki moj los... Fina wewnetrznie odstawiłem około 2 lat temu po 4 miesiącach stosowania ponieważ osiągnęłam totalny stan impotencji. Powrót do jako takiej sprawności seksualnej zajął mi z rok czasu. Edytowane 5 Kwietnia 2022 przez marcinn12 Cytuj
Members Plkk123 Napisano 24 Września 2022 Members Napisano 24 Września 2022 (edytowane) W dniu 9.03.2022 o 19:56, marcinn12 napisał: Witam Panowie, Jestem okolo 3 tygodnie na finie w stemoxie o stezeniu 0,025% i no ku### nie wierze. Znowu mam problem z zwodem i dojsciem... a sperma to jak woda. Na wersji oralnej przez 3 miesiace brania to bylo nie do opisania pelna impotencja z ktorej sie leczylem na pewno ponad rok czasu ale efekty w wlosach byly...szybki odrost. Postanowilem obecnie sprobowac raz jeszcze ale tym razem zewnetrznie w mega niskim stezeniu jak podaje literatura i jest to samo co w wersji oralnej. Czy tylko ja jestem taki wybrany czy wy rowniez doswiadczacie takich ubokow w wersji topical? Rozmawialem z lekarzem i oni twierdzi ze skutki uboczne w postaci zaburzen potencji to margines rzedu 1-3% co tez mozna znalezc w necie na temat takich dziwnych zanizonych statystyk. Ja po poprostu w to nie wierze albo tak drastycznie reaguje na ta substancje. Czy zastapienie tego dutasterydem cos zmieni? Macie doświadczenia praktyczne? Dodatkowo stosuje 5% ru tez w stemoxie od poczatku stycznia ale nie widze znaczacej poprawy. Pozdrawiam A jak Twoja dieta i sen? Edytowane 24 Września 2022 przez Plkk123 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi