Members marekl91 Napisano 24 Lutego 2013 Members Napisano 24 Lutego 2013 u mnie też bardzo duże, jak na złość w miejscach gdzie już było rzadko. Jest kiepsko ale teoretycznie im większe linienie tym większy odrost. Pociesza mnie, że minox wewnętrznie to zaje**iście mocny stymulator i odrost może być jak u ludzi, którzy to brali i swego czasu też mieli duże linienie. Cytuj
Members eryk Napisano 25 Lutego 2013 Members Napisano 25 Lutego 2013 Dodam jeszcze, że w ogóle nie widzę nowych włosków... Ale poczekajmy. Cytuj
Members marekl91 Napisano 25 Lutego 2013 Members Napisano 25 Lutego 2013 też nie widze oprócz tych w niechcianych miejscach ale to jeszcze chyba za szybko Cytuj
Members eryk Napisano 25 Lutego 2013 Members Napisano 25 Lutego 2013 A bierzesz jakiegoś blokera? Cytuj
Members marekl91 Napisano 26 Lutego 2013 Members Napisano 26 Lutego 2013 propecie, z reszty już zrezygnowałem Cytuj
Members Johnyy Napisano 26 Lutego 2013 Members Napisano 26 Lutego 2013 gemanapaza lub blashqa_11 możecie wrzucić jakąs fotke dobrej jakości, przed i po ? Poczytalem dziś troche o minoxie wew i w sumie konkretnych dowod brak ( jesli byly, to po dluzszym stosowaniu pojawialy sie uboki, a po odstawieniu wlosy lecialy hurtem ). blashqa_11 Ty stosujesz juz ta kuracje 2 raz - widzialem na lysienie.info, wiec pewnie masz kawał wiedzy na ten temat (fotki rowniez). Interesuje mnie stan Twoich wlosow, bo gdy zaczynales, miales sytuacje podobną do mojej.Pozdrawiam Cytuj Aktualna kuracja: zew:RU58841+ Loxon 5%, Polaris 11, Zoxin wew: Biotyna, Witamina D + B12
Members marekl91 Napisano 26 Lutego 2013 Members Napisano 26 Lutego 2013 http://lysienie.info/forum/viewtopic.php?f=1&t=6480tutaj kilka osób stosowało ^^ poczytaj Cytuj
Members Johnyy Napisano 26 Lutego 2013 Members Napisano 26 Lutego 2013 http://lysienie.info/forum/viewtopic.php?f=1&t=6480tutaj kilka osób stosowało ^^ poczytajTak jak napisałem, czytałem to już. Znam sytuacje blashqi_11, dlatego pytam o new fotki Cytuj Aktualna kuracja: zew:RU58841+ Loxon 5%, Polaris 11, Zoxin wew: Biotyna, Witamina D + B12
Members blashqa_11 Napisano 28 Lutego 2013 Members Napisano 28 Lutego 2013 narazie nie wrzucam zdjec ale ci co stosuja minoxa wewnetrznie niech go dalej biora wieksze linienie to wiekszy odrost , gwarantuje wam ze w ciagu 2-3miesiecy zobaczycie jak z dnia na dien wasze wlosy ciemnieja i rosna:) ale wiadomo nie tylko na glowie z tym tez sie trzeba liczyc chociaz nie ma tragedii, trzymajcie sie dawki 5mg i uzywajcie blokera a sukcesy napewno beda w postaci nowych grubych wlosow. pozdrawiam i zycze powodzenia !! P.S. Na zakola nie pomaga sprawdzone . Cytuj
Members eryk Napisano 28 Lutego 2013 Members Napisano 28 Lutego 2013 Nic a nic na zakola Ci nie pomógł? Nawet ich nie zagęścił tam gdzie jeszcze są? Mi najbardziej zależy na lini i zakolach, bo nie jest dobrze. Ciężko mi ułożyć przez nie jakąkolwiek fryzurę Cytuj
Members blashqa_11 Napisano 28 Lutego 2013 Members Napisano 28 Lutego 2013 moze delikatnie ci poprawic ael nie spodziewaj sie cudow na zakolach, spodziewaj sie cudow na calje glowie zwlaszcza donor 2 razy gęstszy:) Cytuj
Members hariel1441 Napisano 9 Marca 2013 Members Napisano 9 Marca 2013 to pytania do ja_1922, nie stosowałem miejscowo , tak na marginesie, do branie minoxa wewnętrznie, polecam jeszcze jakis sport uprawiać Cytuj
Members marekl91 Napisano 9 Marca 2013 Members Napisano 9 Marca 2013 Do stosujacych: jak efekty u Was? U mnie po miesiacu ograniczenie linienia Cytuj
Members eryk Napisano 9 Marca 2013 Members Napisano 9 Marca 2013 Ja ściąłem się jakieś 10 dni temu na łyso więc się wstrzymam z opinią. Ale jestem dobrej nadziei. I od kilku dni zacząłem stosować nie raz a dwa razy dziennie 5mg i mam tak zamiar stosować go przez powiedzmy 3 miesiące. Jak zauważę poprawę to zejdę na 5mg raz dziennie. Cytuj
Members gemanapaza Napisano 9 Marca 2013 Autor Members Napisano 9 Marca 2013 panowie czy fakt, że przyjmuje nikotyne do organizmu (nie fajki a tabletki - rzucam) ma jakiś wpływ na działanie minoxa, albo inaczej, czy to, że nikotyna zwęża naczynia krwionośne ma jakieś znaczenie w kwestii włosów? ponadto chciałbym się spytać, czy tzw. pompy vide tlenek azotu, które z kolei rozszerzają naczynia krwionośne i zwiększają przepływ krwi (suplement dla sportowców, zupełnie nieszkodliwy) mogą odbić się korzystnie na kondycji mieszków włosowych? Cytuj
Members blashqa_11 Napisano 10 Marca 2013 Members Napisano 10 Marca 2013 panowie czy fakt, że przyjmuje nikotyne do organizmu (nie fajki a tabletki - rzucam) ma jakiś wpływ na działanie minoxa, albo inaczej, czy to, że nikotyna zwęża naczynia krwionośne ma jakieś znaczenie w kwestii włosów? ponadto chciałbym się spytać, czy tzw. pompy vide tlenek azotu, które z kolei rozszerzają naczynia krwionośne i zwiększają przepływ krwi (suplement dla sportowców, zupełnie nieszkodliwy) mogą odbić się korzystnie na kondycji mieszków włosowych? ja bralem kreatyne ostatnio ale nie sadze zeby taka dawka minoxa dawala duza ilosc NO na tyle zeby cos tam wplynelo, minoxa wewnetrzny to napewno najlepszy stymulator to bez dwoch zdan , niebawem wrzuce swoje foty Cytuj
Members Luksok Napisano 11 Marca 2013 Members Napisano 11 Marca 2013 panowie czy fakt, że przyjmuje nikotyne do organizmu (nie fajki a tabletki - rzucam) ma jakiś wpływ na działanie minoxa, albo inaczej, czy to, że nikotyna zwęża naczynia krwionośne ma jakieś znaczenie w kwestii włosów? ponadto chciałbym się spytać, czy tzw. pompy vide tlenek azotu, które z kolei rozszerzają naczynia krwionośne i zwiększają przepływ krwi (suplement dla sportowców, zupełnie nieszkodliwy) mogą odbić się korzystnie na kondycji mieszków włosowych? Kolego jak tam twoje zakola czy nadal zarastają?Byłbym wdzięczny za odpowiedź. Cytuj
Members gemanapaza Napisano 12 Marca 2013 Autor Members Napisano 12 Marca 2013 panowie czy fakt, że przyjmuje nikotyne do organizmu (nie fajki a tabletki - rzucam) ma jakiś wpływ na działanie minoxa, albo inaczej, czy to, że nikotyna zwęża naczynia krwionośne ma jakieś znaczenie w kwestii włosów? ponadto chciałbym się spytać, czy tzw. pompy vide tlenek azotu, które z kolei rozszerzają naczynia krwionośne i zwiększają przepływ krwi (suplement dla sportowców, zupełnie nieszkodliwy) mogą odbić się korzystnie na kondycji mieszków włosowych? Kolego jak tam twoje zakola czy nadal zarastają?Byłbym wdzięczny za odpowiedź. tak, efekty znakomite, kuracja in progres. Obecnie czekam na wzmocnienie odrostów w stosunku do reszty włosów. Cytuj
Members Luksok Napisano 17 Marca 2013 Members Napisano 17 Marca 2013 Panowie mam problem otóż biorę wewnętrznie minoxidil już 2 tygodnie i nie wiem czy to wina mioxidilu ale wolę spytać.Otóż dzienna dawka jaką przyjmuję to 2x5ml i niestety ale kiedy budzę się i wypijam minoxidilową herbatę po godzinie mam strasznie suche oczy przez co mnie pieką oprócz tego cały czas mam bardzo sucho w ustach.Czy to może być wina minoxidilu stosowanego wewnętrznie? Cytuj
Members ziom1990 Napisano 17 Marca 2013 Members Napisano 17 Marca 2013 5ml? Oszalałeś to jest dawka 250mg minoksidilu!!! Cytuj
Members Luksok Napisano 17 Marca 2013 Members Napisano 17 Marca 2013 5ml? Oszalałeś to jest dawka 250mg minoksidilu!!!Przepraszam pomyłka biorę 0,1ml dwa razy dziennie:)miało być mg. Cytuj
Members gemanapaza Napisano 17 Marca 2013 Autor Members Napisano 17 Marca 2013 suche oczy przez co mnie pieką oprócz tego cały czas mam bardzo sucho w ustach.Czy to może być wina minoxidilu stosowanego wewnętrznie?Może być kolego, że tak. Pare razy na początku kuracji obudziłem się z suchotą w ustach i podpuchniętymi oczami. Pij dużo wody i pamiętaj o porannej rozgrzewce! Cytuj
Members eryk Napisano 18 Marca 2013 Members Napisano 18 Marca 2013 U mnie narazie bez rewelacji. Zarost pociemniał, ale na głowie nie widzę poprawy, poza gęstym meszkiem. No i miałem już depilację kilku włosków z pod oczu i czoła Cytuj
Members romek1 Napisano 18 Marca 2013 Members Napisano 18 Marca 2013 Ja tez wlasnie zauwazylem malutkie wloski nak okiem , podejzewam minoxa ale nie jestem pewien. Stosowany zew. Cytuj
Members blashqa_11 Napisano 18 Marca 2013 Members Napisano 18 Marca 2013 spokojnie czekajcie na efekty , beda napewnoe lepsze niz po minoxie zewnetrznym Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi