Members looksmatters Napisano 19 Maja 2023 Members Napisano 19 Maja 2023 W dniu 3.04.2023 o 21:35, AlexSad napisał: Co nie podoba mi się w tym rezultacie, to włosy w linii są grube, co wygląda nienaturalnie. Ale jest to charakterystyczne dla tanich turków, że się nie zwraca uwagę na grubość włosów w linii i wszczepia na pałę. Nie zdziwiłbym się, gdyby były też grafty wielowłosowe w linii. Cytuj Mój przeszczep włosów w Indiach : https://pokonajlysienie.com/topic/4251-klinika-eugenix-3514-graftów-w-tym-720-na-skronie-3052022r/
Members Rafal77 Napisano 16 Września 2024 Members Napisano 16 Września 2024 Jak efekt końcowy? Nie wrzucałeś dalszych aktualizacji... Cytuj
Members AlexSad Napisano 16 Listopada 2024 Autor Members Napisano 16 Listopada 2024 Cześć, nie wrzucałem dalszych aktualizacji, bo już wtedy widziałem że wszystko będzie super. Minęły dwa lata, więc wrzucam parę zdjęć, które zrobiła mi ostatnio narzeczona podczas różnych okazji Jestem zdecydowanie zadowolony z przeszczepu po tych dwóch latach - były to najlepiej wydane pieniądze, jakie wydałem na siebie. Przód wygląda już teraz bardzo naturalnie moim zdaniem i nikt nie podejrzewa mnie nawet o przeszczep - zwłaszcza, kiedy już minął ten rok i zapuściłem bardziej włosy. Zdjęcia zrobione z różnych okazji w ciągu ostatniego roku. U mnie już po 6 miesiącach wyglądało to 100x lepiej niż zakola, a po 9 miesiącach już było praktycznie 100% oczekiwanego rezultatu. Teraz już jestem lekko ponad dwa lata po przeszczepie - wszystko super, włosy się świetnie układają i praktycznie nie widać, że coś było tam majstrowane. Donoru zdjęć nie mam, ale możecie mi uwierzyć na słowo, że bez grzebienia i wprawnego oka, to nie da się kompletnie nic tam dostrzec, aczkolwiek ja akurat miałem gęstą strefę dawczą, więc jeszcze sporo mi tam zostało ; ) Jak macie jakieś pytania, to piszcie śmiało - będę starał się zaglądać tutaj w tym miesiącu, a później pewnie znowu ucieknę na dłużej. Jeżeli ktokolwiek się waha i zastanawia - serio, nie ma nad czym. Mam teraz 27 lat, czuję się o wiele lepiej niż czułem wcześniej, bo wyglądam w końcu bardziej na swój wiek. Najlepsza decyzja, jaką podjąłem dotycząca swojego wyglądu - to na pewno. Zdecydowanie polecam Aestepool i Dr Altana 1 Cytuj
Members AlexSad Napisano 16 Listopada 2024 Autor Members Napisano 16 Listopada 2024 W dniu 20.05.2023 o 00:06, looksmatters napisał: Co nie podoba mi się w tym rezultacie, to włosy w linii są grube, co wygląda nienaturalnie. Ale jest to charakterystyczne dla tanich turków, że się nie zwraca uwagę na grubość włosów w linii i wszczepia na pałę. Nie zdziwiłbym się, gdyby były też grafty wielowłosowe w linii. No, być może mogło tak wyglądać, aczkolwiek tamto zdjęcie było po 5 miesiącach (!), co i tak było dla mnie szokiem, że już w tak krótkim okresie, wyglądało to sto razy lepiej niż zakola. Myślę, że taki 100% efekt był po 9-12 miesiącach. I nawet nie chodzi o fakt ilości włosów, ale bardziej...hmmm... o fakturę włosów. Po roku stały się bardziej naturalne, lepiej się układały i w ogóle. Udało mi się znaleźć jeszcze jedno zdjęcie - zazwyczaj jestem po drugiej stronie obiektywu, więc macie jeszcze jedną okazję, aby zobaczyć jak to wygląda. 1 Cytuj
Members Rafal77 Napisano 16 Listopada 2024 Members Napisano 16 Listopada 2024 Efekt super. Szczerze zazdroszczę. A powiedz mi jak z koroną? Tzn ile było posadzone i jak było z odrostem bo jak wiadomo na koronie bywa gorzej. Może daj fotkę obecnego stanu? Z góry dziekuje Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi