Skocz do zawartości
bbh_blocked_dnftl

Rekomendowane odpowiedzi

• Members
Napisano
W dniu 3.04.2023 o 21:35, AlexSad napisał:

339462918_789792902076298_9200565592301556770_n.thumb.jpg.1ce65747a2cd562e2c5d928f304230f6.jpg

Co nie podoba mi się w tym rezultacie, to włosy w linii są grube, co wygląda nienaturalnie. Ale jest to charakterystyczne dla tanich turków, że się nie zwraca uwagę na grubość włosów w linii i wszczepia na pałę. Nie zdziwiłbym się, gdyby były też grafty wielowłosowe w linii. 

• 1 year later...
  • 1 month later...
  • Members
Napisano

Cześć, nie wrzucałem dalszych aktualizacji, bo już wtedy widziałem że wszystko będzie super. Minęły dwa lata, więc wrzucam parę zdjęć, które zrobiła mi ostatnio narzeczona podczas różnych okazji :)
Jestem zdecydowanie zadowolony z przeszczepu po tych dwóch latach - były to najlepiej wydane pieniądze, jakie wydałem na siebie. Przód wygląda już teraz bardzo naturalnie moim zdaniem i nikt nie podejrzewa mnie nawet o przeszczep - zwłaszcza, kiedy już minął ten rok i zapuściłem bardziej włosy.

Zdjęcia zrobione z różnych okazji w ciągu ostatniego roku. U mnie już po 6 miesiącach wyglądało to 100x lepiej niż zakola, a po 9 miesiącach już było praktycznie 100% oczekiwanego rezultatu. Teraz już jestem lekko ponad dwa lata po przeszczepie - wszystko super, włosy się świetnie układają i praktycznie nie widać, że coś było tam majstrowane. Donoru zdjęć nie mam, ale możecie mi uwierzyć na słowo, że bez grzebienia i wprawnego oka, to nie da się kompletnie nic tam dostrzec, aczkolwiek ja akurat miałem gęstą strefę dawczą, więc jeszcze sporo mi tam zostało ; )

Jak macie jakieś pytania, to piszcie śmiało - będę starał się zaglądać tutaj w tym miesiącu, a później pewnie znowu ucieknę na dłużej. Jeżeli ktokolwiek się waha i zastanawia - serio, nie ma nad czym. Mam teraz 27 lat, czuję się o wiele lepiej niż czułem wcześniej, bo wyglądam w końcu bardziej na swój wiek. Najlepsza decyzja, jaką podjąłem dotycząca swojego wyglądu - to na pewno. Zdecydowanie polecam Aestepool i Dr Altana :)

DSCF3212-2.jpg

DSCF4223-2.jpg

DSCF4214-2.jpg

• Like 1
  • Members
Napisano
W dniu 20.05.2023 o 00:06, looksmatters napisał:

Co nie podoba mi się w tym rezultacie, to włosy w linii są grube, co wygląda nienaturalnie. Ale jest to charakterystyczne dla tanich turków, że się nie zwraca uwagę na grubość włosów w linii i wszczepia na pałę. Nie zdziwiłbym się, gdyby były też grafty wielowłosowe w linii. 

No, być może mogło tak wyglądać, aczkolwiek tamto zdjęcie było po 5 miesiącach (!), co i tak było dla mnie szokiem, że już w tak krótkim okresie, wyglądało to sto razy lepiej niż zakola. Myślę, że taki 100% efekt był po 9-12 miesiącach. I nawet nie chodzi o fakt ilości włosów, ale bardziej...hmmm... o fakturę włosów. Po roku stały się bardziej naturalne, lepiej się układały i w ogóle.

Udało mi się znaleźć jeszcze jedno zdjęcie - zazwyczaj jestem po drugiej stronie obiektywu, więc macie jeszcze jedną okazję, aby zobaczyć jak to wygląda.

DSCF3445.jpg

• Like 1
  • Members
Napisano

Efekt super. Szczerze zazdroszczę. A powiedz mi jak z koroną? Tzn ile było posadzone i jak było z odrostem bo jak wiadomo na koronie bywa gorzej. Może daj fotkę obecnego stanu?

Z góry dziekuje