Skocz do zawartości
bbh_blocked_dnftl

Rekomendowane odpowiedzi

• Members
Napisano

Każdy zabieg wiąże się z jakimś ryzykiem, czasami nawet zgonu (chociaż nie słyszałem żeby ktoś zmarł przy zabiegu przeszczepu które jest w znieczuleniu miejscowym). 

Jest to naturalne że pacjent akceptuję cześć ryzyka, ale ryzyko wynika z czynników losowych lub faktów które nie są znane w momencie przeprowadzania zabiegu.

• Members
Napisano

Screenshot_20230421-154111_Chrome.thumb.jpg.71756e6880a390ff7ae5b1e809505942.jpg

Zwykle nie wchodzę na strony typu znany lekarz bo wiadomo jak z opiniami na tego typu portalach jest. Ocena 5.0 wszyscy zadowoleni i do przodu.

Postanowiłem jednak zerknąć i jak widać nie są to odosobnione przypadki. Ciekawe czy kolega już dostał pismo z "grzeczną" prośbą o usunięcie tej opinii.

Z mojej perspektywy obudziłem się pod koniec zabiegu i implantacji faktycznie dokonywały panie pielęgniarki. Czy doktor był obecny to nie wiem, ale napewno nie był obecny przez 100% czasu bo miał 2 zabiegi tego dnia. Na początku zabiegu napewno raz wszedł i zapytał pielegniarki czy wszystko jest ok.

Generalnie nia miałbym z tym dużego problemu bo znane klinki też czasami tak operują ale mają zespoły szkolone przez wiele lat i mają duże zaufanie do siebie. Niestety na filmikach marketingowych można odnieś wrażenie że to doktor wykonuję lwią część roboty. Co pewnie jest prawdą jak do kliniki przychodzi ktoś znany. W filmikach krytykujących Turcję doktor nie ma żądnych hamulców żeby krytykować brak indywidualnego podejścia a tu proszę. 

Chciałbym podkreślić że ja nie mam absolutnie żadnych pretensji do pielęgniarek. Za ich przygotowanie i pracę odpowiada lekarz a więc ostatecznie klinika.

• Members
Napisano

U mnie było dosyć specyficznie, bo ja pamiętam w zasadzie wszystko. Spałem tylko na czas podania znieczulenia w obszar dawczy. Jedna z młodszych pielęgniarek zapytała się osoby implantującej "a mogę ja zrobić teraz?". Wiek pań asystentek nie przekraczał typowej osoby studiującej.

• 3 weeks later...
  • Members
Napisano

No to ludzie , jeżeli was skrzywdził tak mocno ten doktor, to zachęcam wystawić mu negatywną opinie w intercie, na google maps i znanym lekarzu bo tam czyta bardzo dużo osób te opinie. W ten sposób pomożecie innym ustrzec się przed wielkim rozaczarowaniem

• Members
Napisano (edytowane)
16 godzin temu, Kebab napisał:

No to ludzie , jeżeli was skrzywdził tak mocno ten doktor, to zachęcam wystawić mu negatywną opinie w intercie, na google maps i znanym lekarzu bo tam czyta bardzo dużo osób te opinie. W ten sposób pomożecie innym ustrzec się przed wielkim rozaczarowaniem

Na googlu już ma. Na znany lekarz na spokojnie bo nie wiem czy tam można edytować swoją opinię a chcę jebnąć raz a porządnie. Choć tam i tak są jakieś negatywy o przeszczepach i to pod rząd :)

Edytowane przez pacjent0
  • Members
Napisano

To super, fajnie jak byś otworzył nowy temat zeby tam sie każdy wpisał kogo skrzywdził doktor turkowski, i raz a porządnie mu wszystko w intercie namieszać, ten człowiek widzi w nas tylko pieniądze.

• Like 1
  • Members
Napisano (edytowane)
49 minut temu, Kebab napisał:

To super, fajnie jak byś otworzył nowy temat zeby tam sie każdy wpisał kogo skrzywdził doktor turkowski, i raz a porządnie mu wszystko w intercie namieszać, ten człowiek widzi w nas tylko pieniądze.

sporo takich osób jest będą pojawiać się nowe wątki na forum niebawem ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Edytowane przez pacjent0