Members lysyniezbrazzers Napisano 18 Lipca 2023 Members Napisano 18 Lipca 2023 Hej, Mam dosyć niski poziom DHT przed wejściem na fina 370 ng/l (norma to 250-990 ng/l), więc myślę że branie doustnie może zbić mój poziom poniżej normy. Zastanawiam się w tym momencie czy po prostu brać mniejszą dawkę niż 1mg dziennie doustnie, czy zacząć od topicala 0,25%, który obniży mi DHT we krwi o jakieś 25%? Cytuj
Members chcialbymwlosy Napisano 18 Lipca 2023 Members Napisano 18 Lipca 2023 Nikt Ci nie powie jak Twój organizm zareaguje (nawet lekarz), natomiast jest część ludzi którym skutki uboczne nie ustępują nawet po odstawieniu środków obniżających poziom DHT (zgoogluj post finasteride syndrome) i borykają się z zaburzeniami libido, erekcji czy też depresją co ma podłoże w tym wypadku właśnie hormonalne. Mając na start niskie DHT na pewno jesteś w grupie podwyższonego ryzyka i biorąc to pod uwagę, rozsądnym zdaje się zacząć od jak najniższych dawek topical i co miesiąc albo dwa badać hormony i też empirycznie obserwować jak organizm reaguje. Cytuj
Members Patryk668 Napisano 18 Lipca 2023 Members Napisano 18 Lipca 2023 Jeżeli byłbyś zainteresowany topicalem mam dostępny Cytuj Mam dostępne RU58841/ FIN topical t.me/haircarepatryk
Members Caraos Napisano 19 Lipca 2023 Members Napisano 19 Lipca 2023 idz w topical, inazej narobisz sobie klopotu Cytuj
Members lysyniezbrazzers Napisano 25 Lipca 2023 Autor Members Napisano 25 Lipca 2023 Ostatnio widziałem jakiś komentarz na yt, że topical rzekomo obniża dht we krwi o 25%, a w skalpie o jakieś 50% z tymże badania były robione po tygodniu używania. Zastanawiam się tutaj czy na dłuższa metę taki topical - koniec końców po dłuższym stosowaniu nie obniża dht we krwi jak doustny czyli o jakieś 70%? Cytuj
Members Caraos Napisano 25 Lipca 2023 Members Napisano 25 Lipca 2023 na swoim przykladzie moge powiedziec ze nie, we krwi spada ale nie jakos znacznie Cytuj
Members lysyniezbrazzers Napisano 25 Lipca 2023 Autor Members Napisano 25 Lipca 2023 A długo jesteś na topicalu? Cytuj
Members Razor17111 Napisano 26 Lipca 2023 Members Napisano 26 Lipca 2023 A która wersja będzie bardziej skuteczna? Cytuj
Members lysyniezbrazzers Napisano 26 Lipca 2023 Autor Members Napisano 26 Lipca 2023 Luz. Skoro po kilku latach nie zbija Ci jakoś mega DHT to chyba jednak spróbuję tego topicala. Robisz go sam czy kupujesz gotowy? Cytuj
Members Caraos Napisano 26 Lipca 2023 Members Napisano 26 Lipca 2023 wg mnie topical skutezniejszy ale to moja opinia, kupuje gotowy. Cytuj
Members DiegoRomani Napisano 27 Lipca 2023 Members Napisano 27 Lipca 2023 Dasz namiary odnośnie dostawcy, dawki, ceny? Cytuj
Members Hair-Czwa Napisano 27 Lipca 2023 Members Napisano 27 Lipca 2023 20 godzin temu, Caraos napisał: wg mnie topical skutezniejszy ale to moja opinia, kupuje gotowy. Witaj , z tego co pamiętam to używałeś topical'a w żelu liposomalny ? - używałeś może innej wersji z trichosolem ? Cytuj
Members Caraos Napisano 28 Lipca 2023 Members Napisano 28 Lipca 2023 hej, bez trichosolu, to fin robiony aptecznie na zamowienie, nie sprzedawany jako gotowy specyfik przez jakas marke. Cytuj
Members lysyniezbrazzers Napisano 4 Sierpnia 2023 Autor Members Napisano 4 Sierpnia 2023 Ile wychodzi Ci kuracja na 1msc i jak możesz podrzucisz namiar na ta apteke gdzie Ci to robia? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi