Members Maciek D Napisano 12 Sierpnia 2023 Members Napisano 12 Sierpnia 2023 Hej wszystkim! Jeśli ktoś jak ja - długo sie zastanawia i jeszcze przebiera w klinikach i nie wie gdzie zrobić swój przeszczep włosów to mega polecam ESTHETIC TRIP. I to polecam z czystym sumieniem i ręką na sercu. 👍👍👍 Po ponad roku odzyskałem wszystkie swoje włosy., rodzina mnie nie poznaje 😅 Firma jest mega. Wyjazd bez zarzutu, organizacja perfect, lekarze też bardzo mili. I właściciel się mną opiekuje do dzisiaj. Bardzo jestem zadowolony, choć wiadomo że wybór klinik mamy spory. Polecam jednak na spokojnie siąść ,wysłać do nich zdjęćia i tak jak w moim przypadku - porozmawiać z Panem Maciejem (właścicielem firmy, który mega mi pomógł) Zostawiam linka do analizy łysiny, z której korzystałem. Może sie komuś przyda https://esthetictrip.pl/darmowa-konsultacja/ I zdjęcia kliniki w Turcji, która też zrobiła na mnie wrażenie Hej! Cytuj
Members feegloo Napisano 13 Sierpnia 2023 Members Napisano 13 Sierpnia 2023 Weźcie się chociaż postarajcie, bo reklamą wali z kilometra 😂 2 Cytuj
Members smutny12 Napisano 13 Sierpnia 2023 Members Napisano 13 Sierpnia 2023 Zdjęcia kliniki zamiast zdjęć głowy. 🙄 Cytuj
Members Maciek D Napisano 15 Sierpnia 2023 Autor Members Napisano 15 Sierpnia 2023 W dniu 14.08.2023 o 00:51, smutny12 napisał: Zdjęcia kliniki zamiast zdjęć głowy. 🙄 Nie chce wrzucać tu swoich zdjęć, jak chcesz to napisz prywatnie. Chętnie podzielę się efektem 🙂 1 Cytuj
Members gottobestrong Napisano 15 Sierpnia 2023 Members Napisano 15 Sierpnia 2023 Godzinę temu, Maciek D napisał: Nie chce wrzucać tu swoich zdjęć, jak chcesz to napisz prywatnie. Chętnie podzielę się efektem 🙂 Chłopie… Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi