Skocz do zawartości
bbh_blocked_dnftl

Rekomendowane odpowiedzi

• Members
Napisano

Ładnie, ładnie. Na pewno jeszcze Ci się zagęści, pełen efekt po 12stu miesiącach. 

Co do Twojego donoru, to nie masz w papierach gęstości? ja mam w swojej karcie zabiegowej podany donor, w moim przypadku chyba 77/1cm2 ( dokładnie nie pamiętam). Mam też wyszczególnione co do graftu z podziałem na 1 2 3 4 włosowe.

pozdrawiam 

• Members
Napisano

Bardzo fajnie to już wygląda zwłaszcza patrząc na zdjęcia z jakiego etapu startowałeś

Kuracja : Proscar 1/4 tabletki dziennie

Zabieg : Aestepool 4500 graftów 3.10.2023

• Members
Napisano

Gratuluje efektu. 7. miesiąc robi niezłe wrażenie w porównaniu do tego co miałeś pierwotnie. 

Mam pytanie - ile czasu trzymało ci się po zabiegowe zaczerwienie na skórze głowy?

• Members
Napisano

Dokładnie nie pamiętam, ale jak spotkałem się z Doktorem w Warszawie miesiąc po zabiegu to jeszcze się utrzymywało, także mogłyby to być jakieś 2 miesiące zanim zeszło, ale ręki nie dam uciąć. 

• Like 1
  • 4 weeks later...
  • Members
Napisano

Progres mega, super efekt gratulacje. Lecę w niedzielę na zabieg jezeli będę miał taki efekt jak to będę w 7 niebie😉👍

• 2 weeks later...
  • Members
Napisano

Stan na dziś czyli 8 miesięcy i jakieś 10 dni. Jeżeli chodzi o przód, linię - moim zdaniem jest super, jest gęsto, mam problem z czesaniem przodu grzebieniem bo się zatrzymuje na włosach. Bliżej korony nie jest już tak rewelacyjnie, ale miałem świadomość, że mój ubytek był bardzo duży + nie biorę leków i tam nie było posadzone tak gęsto jak na przodzie. Moje oczekiwania już zostały spełnione, chciałbym tylko trochę zagęszczenia góry i korony. Na całej głowie wyczuwam pod palcami dużo małych klujących włosków, więc może coś jeszcze wyrośnie, a w linii widzę jeszcze takie kilkumilimetrowe igiełki. W każdym razie nie mam już problemu z włosami, nie wstydzę się wychodzić do ludzi ani oglądania zdjęć na których jestem tak jak to było w przeszłości. Do roku od zabiegu jeszcze trochę czasu więc liczę, że coś tam się jeszcze poprawi. Decyzja o przeszczepie włosów była jedną z najlepszych jakie podjąłem w życiu. 

IMG_4463.jpeg

IMG_4464.jpeg

IMG_4469.jpeg

• Like 2
  • 1 month later...
  • Members
Napisano

Za tydzień mija 10 miesiąc od zabiegu, linia podoba mi się bardzo. I w sumie przód mógłby zostać taki jaki jest. Fajnie byłoby gdyby dogęściła się jeszcze góra. Takie ostateczne podsumowanie zrobię w lipcu. 

IMG_4610.jpeg

IMG_4611.jpeg

IMG_4612.jpeg

IMG_4613.jpeg

IMG_4614.jpeg

IMG_4621.jpeg

IMG_4622.jpeg

• Like 2
  • 2 months later...
  • 4 weeks later...
  • Members
Napisano

Stan na rok i miesiąc po zabiegu. Cóż mogę powiedzieć - decyzja o zabiegu była jedną z najlepszych w życiu i nie żałuję ani jednej wydanej złotówki. Przód wygląda świetnie, jest bardzo gęsto. Można zobaczyć jak to wyglądało na początku - ubytek był bardzo duży, więc siłą rzeczy nie można było ogarnąć naraz całej głowy. Stąd korona jest dużo rzadsza, są prześwity, ale z tym się liczyłem, muszę zaznaczyć że od początku Damian i dr Altan mówili mi, że potrzebne będą dwa zabiegi żeby pokryć całą głowę. Ale nie przeszkadza mi to narazie, jestem wysoki, także zdecydowanie bardziej liczy się u mnie przód, a o koronie pomyślę w perspektywie kilku lat. Było dla mnie ważne decydując się na zabieg, abym w dniu swojego ślubu w lipcu tego roku miał znowu włosy, i tak rzeczywiście było - trochę mikrowłókien, i na zdjęciach nie ma ani jednego prześwitu, włosy wyglądają tak jak u nastolatka, a nawet lepiej bo nawet w wieku 16 lat miałem zakola :) Podsumowując, jeżeli ktoś ma problemy z zaakceptowaniem siebie z utratą włosów, niech się nie zastanawia tylko leci na przeszczep. Cała załoga Aestepool spisała się na 6+, zdecydowanie ich polecam. Nie mam już problemów z robieniem zdjęć czy patrzeniem na siebie w lustrze - a chyba chodziło o to, żebym sam czuł się ze sobą dobrze. Patrząc na stan wyjściowy - efekt przerósł moje oczekiwania. 

IMG_5029.jpeg

IMG_5030.jpeg

IMG_5031.jpeg

IMG_5033.jpeg

IMG_5034.jpeg

IMG_5036.jpeg

• Like 3
  • Members
Napisano

Gratuluje metamorfozy :) Stan sprzed roku a obecny to jakiś kosmos. Boki eleganckie. Obecny prześwit na górze masz praktycznie nie zauważalny. I doskonale rozumiem też twoje słowa o fotkach czy patrzeniu na siebie w lustrze...

Podpisuje się też pod opinią o Aestepool :) Twój obszerny i szczegółowy post z listopada miał też pośredni wpływ na moją decyzję o wyborze kliniki :) 

• Like 1
  • Members
Napisano

Super efekt. Jeszcze raz gratuluje. Tak jak wspomniał kolega wyżej korona praktycznie niezauważalna a w razie potrzeby mikrowłókna załatwią temat.

Pamiętaj jednak o jednym - łysiejemy całe życie. Pomyśl o blokerze DHT i odpowiedniej suplementacji. Astepool  współpracuje z gabinetami trychologicznymi. Warto tam sie zgłosić celem ustawienia odpowiedniej suplementacji...