Members kamska Napisano 11 Lutego 2024 Members Napisano 11 Lutego 2024 Ładnie, ładnie. Na pewno jeszcze Ci się zagęści, pełen efekt po 12stu miesiącach. Co do Twojego donoru, to nie masz w papierach gęstości? ja mam w swojej karcie zabiegowej podany donor, w moim przypadku chyba 77/1cm2 ( dokładnie nie pamiętam). Mam też wyszczególnione co do graftu z podziałem na 1 2 3 4 włosowe. pozdrawiam Cytuj
Members m123456 Napisano 11 Lutego 2024 Members Napisano 11 Lutego 2024 Bardzo fajnie to już wygląda zwłaszcza patrząc na zdjęcia z jakiego etapu startowałeś Cytuj Kuracja : Proscar 1/4 tabletki dziennie Zabieg : Aestepool 4500 graftów 3.10.2023
Members bmargeriti Napisano 11 Lutego 2024 Autor Members Napisano 11 Lutego 2024 Nie wiem jaka była dokładnie gęstość donoru, także nie odpowiem na to pytanie 😕 Cytuj
Members ad7 Napisano 13 Lutego 2024 Members Napisano 13 Lutego 2024 Gratuluje efektu. 7. miesiąc robi niezłe wrażenie w porównaniu do tego co miałeś pierwotnie. Mam pytanie - ile czasu trzymało ci się po zabiegowe zaczerwienie na skórze głowy? Cytuj
Members bmargeriti Napisano 13 Lutego 2024 Autor Members Napisano 13 Lutego 2024 Dokładnie nie pamiętam, ale jak spotkałem się z Doktorem w Warszawie miesiąc po zabiegu to jeszcze się utrzymywało, także mogłyby to być jakieś 2 miesiące zanim zeszło, ale ręki nie dam uciąć. 1 Cytuj
Members Boldi Napisano 8 Marca 2024 Members Napisano 8 Marca 2024 Progres mega, super efekt gratulacje. Lecę w niedzielę na zabieg jezeli będę miał taki efekt jak to będę w 7 niebie😉👍 Cytuj
Members bmargeriti Napisano 17 Marca 2024 Autor Members Napisano 17 Marca 2024 Stan na dziś czyli 8 miesięcy i jakieś 10 dni. Jeżeli chodzi o przód, linię - moim zdaniem jest super, jest gęsto, mam problem z czesaniem przodu grzebieniem bo się zatrzymuje na włosach. Bliżej korony nie jest już tak rewelacyjnie, ale miałem świadomość, że mój ubytek był bardzo duży + nie biorę leków i tam nie było posadzone tak gęsto jak na przodzie. Moje oczekiwania już zostały spełnione, chciałbym tylko trochę zagęszczenia góry i korony. Na całej głowie wyczuwam pod palcami dużo małych klujących włosków, więc może coś jeszcze wyrośnie, a w linii widzę jeszcze takie kilkumilimetrowe igiełki. W każdym razie nie mam już problemu z włosami, nie wstydzę się wychodzić do ludzi ani oglądania zdjęć na których jestem tak jak to było w przeszłości. Do roku od zabiegu jeszcze trochę czasu więc liczę, że coś tam się jeszcze poprawi. Decyzja o przeszczepie włosów była jedną z najlepszych jakie podjąłem w życiu. 2 Cytuj
Members bmargeriti Napisano 30 Kwietnia 2024 Autor Members Napisano 30 Kwietnia 2024 Za tydzień mija 10 miesiąc od zabiegu, linia podoba mi się bardzo. I w sumie przód mógłby zostać taki jaki jest. Fajnie byłoby gdyby dogęściła się jeszcze góra. Takie ostateczne podsumowanie zrobię w lipcu. 2 Cytuj
Members Rafal77 Napisano 13 Lipca 2024 Members Napisano 13 Lipca 2024 Na korone możesz smiało sypnąć mikrowłókna. Dla mnie efekt mega. Gratuluje decyzji 1 Cytuj
Members bmargeriti Napisano 10 Sierpnia 2024 Autor Members Napisano 10 Sierpnia 2024 Stan na rok i miesiąc po zabiegu. Cóż mogę powiedzieć - decyzja o zabiegu była jedną z najlepszych w życiu i nie żałuję ani jednej wydanej złotówki. Przód wygląda świetnie, jest bardzo gęsto. Można zobaczyć jak to wyglądało na początku - ubytek był bardzo duży, więc siłą rzeczy nie można było ogarnąć naraz całej głowy. Stąd korona jest dużo rzadsza, są prześwity, ale z tym się liczyłem, muszę zaznaczyć że od początku Damian i dr Altan mówili mi, że potrzebne będą dwa zabiegi żeby pokryć całą głowę. Ale nie przeszkadza mi to narazie, jestem wysoki, także zdecydowanie bardziej liczy się u mnie przód, a o koronie pomyślę w perspektywie kilku lat. Było dla mnie ważne decydując się na zabieg, abym w dniu swojego ślubu w lipcu tego roku miał znowu włosy, i tak rzeczywiście było - trochę mikrowłókien, i na zdjęciach nie ma ani jednego prześwitu, włosy wyglądają tak jak u nastolatka, a nawet lepiej bo nawet w wieku 16 lat miałem zakola :) Podsumowując, jeżeli ktoś ma problemy z zaakceptowaniem siebie z utratą włosów, niech się nie zastanawia tylko leci na przeszczep. Cała załoga Aestepool spisała się na 6+, zdecydowanie ich polecam. Nie mam już problemów z robieniem zdjęć czy patrzeniem na siebie w lustrze - a chyba chodziło o to, żebym sam czuł się ze sobą dobrze. Patrząc na stan wyjściowy - efekt przerósł moje oczekiwania. 3 Cytuj
Members ad7 Napisano 10 Sierpnia 2024 Members Napisano 10 Sierpnia 2024 Gratuluje metamorfozy Stan sprzed roku a obecny to jakiś kosmos. Boki eleganckie. Obecny prześwit na górze masz praktycznie nie zauważalny. I doskonale rozumiem też twoje słowa o fotkach czy patrzeniu na siebie w lustrze... Podpisuje się też pod opinią o Aestepool Twój obszerny i szczegółowy post z listopada miał też pośredni wpływ na moją decyzję o wyborze kliniki 1 Cytuj
Members Rafal77 Napisano 11 Sierpnia 2024 Members Napisano 11 Sierpnia 2024 Super efekt. Jeszcze raz gratuluje. Tak jak wspomniał kolega wyżej korona praktycznie niezauważalna a w razie potrzeby mikrowłókna załatwią temat. Pamiętaj jednak o jednym - łysiejemy całe życie. Pomyśl o blokerze DHT i odpowiedniej suplementacji. Astepool współpracuje z gabinetami trychologicznymi. Warto tam sie zgłosić celem ustawienia odpowiedniej suplementacji... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi