Members alopecia82 Napisano 7 Listopada 2023 Members Napisano 7 Listopada 2023 Jestem absolwentem BHR Academy w Atenach (czerwiec 2023). Po kolejnej wizycie szkoleniowej w BHR u dr Bisangi w Belgii miesiąc temu dowiedziałem IMG_9652.heicsię o przeprowadzanej przez dra, mezoterapii dutasterydem. Preparat z Hiszpanii miesza się z solą fizjologiczną i środkiem znieczulającym. Przy zdecydowaniu się na taki zabieg u mnie, wystawiam też receptę na minixidil 5mg doustnie. Szczegóły pod nr tel kliniki. A. Przybylski IMG_1221.heic Cytuj
Members przemek89k Napisano 7 Listopada 2023 Members Napisano 7 Listopada 2023 Godzinę temu, alopecia82 napisał: Pzy zdecydowaniu się na taki zabieg u mnie, wystawiam też receptę na minixidil 5mg doustnie. Coś więcej o tym na ile czasu wystarcza taki zabieg, jak często trzeba go powtarzać i jaka jest cena? Cytuj
Members alopecia82 Napisano 8 Listopada 2023 Autor Members Napisano 8 Listopada 2023 4 sesje co 6-8 tyg. potem 1x co 6 miesięcy. Informacje odnośnie ceny podaję telefonicznie. Cytuj
Members tommek86 Napisano 12 Listopada 2023 Members Napisano 12 Listopada 2023 Odnośnie tego tematu, trochę więcej informacji można zasięgnąć z poniższej strony https://centrumkierach.pl/zastosowanie-dutasterydu-w-mezoterapii/ Cytuj
Members Jumpeeer7 Napisano 3 Marca 2024 Members Napisano 3 Marca 2024 W dniu 8.11.2023 o 18:40, alopecia82 napisał: 4 sesje co 6-8 tyg. potem 1x co 6 miesięcy. Informacje odnośnie ceny podaję telefonicznie. Można się skontaktować jakoś poza forum? Cytuj
Members dhttrash Napisano 3 Marca 2024 Members Napisano 3 Marca 2024 (edytowane) Godzinę temu, Jumpeeer7 napisał: Można się skontaktować jakoś poza forum? . do usunięcia Edytowane 3 Marca 2024 przez dhttrash Cytuj
Members Razor17111 Napisano 4 Marca 2024 Members Napisano 4 Marca 2024 I co taki zabieg daje oprócz zahamowania łysienia jak w formie stosowania duta doustnego? Cytuj
Members alopecia82 Napisano 5 Marca 2024 Autor Members Napisano 5 Marca 2024 Mniej efektów ubocznych bo działasz miejscowo. Brak konieczności codziennego przyjmowania leku. Cytuj
Members alopecia82 Napisano 5 Marca 2024 Autor Members Napisano 5 Marca 2024 W dniu 3.03.2024 o 23:28, Jumpeeer7 napisał: Można się skontaktować jakoś poza forum? Klinika Przybylski Kalisz - BHR Poland Cytuj
Members antydhtor Napisano 2 Kwietnia 2024 Members Napisano 2 Kwietnia 2024 @alopecia82 Panie dohtorze, a jakie jest stężenie dutasterydu oraz jakie ilości są wstrzykiwane ? Bo może bym też skorzystał z usługi, póki jestem w Polsce, a mnie to wsio ra wno komu dam zarobić. Tylko nie wiem czy będę się znowu do tego kwalifikował... bo mnie interesuje mezoterapia ale na zaznaczonym obszarze oraz na czole poniżej linii (obszar microbalding), którą zresztą sam sobie już wykonywałem, tylko innymi preparatami. I interesuje mnie recepta na minoxidil ale co najmniej 10 mg czy to możliwe ? Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Members wiktorxakax Napisano 2 Kwietnia 2024 Members Napisano 2 Kwietnia 2024 29 minut temu, antydhtor napisał: @alopecia82 Panie dohtorze, a jakie jest stężenie dutasterydu oraz jakie ilości są wstrzykiwane ? Bo może bym też skorzystał z usługi, póki jestem w Polsce, a mnie to wsio ra wno komu dam zarobić. Tylko nie wiem czy będę się znowu do tego kwalifikował... bo mnie interesuje mezoterapia ale na zaznaczonym obszarze oraz na czole poniżej linii (obszar microbalding), którą zresztą sam sobie już wykonywałem, tylko innymi preparatami. I interesuje mnie recepta na minoxidil ale co najmniej 10 mg czy to możliwe ? Cześć, jest szansa żebyś wstawił swoje zdjęcie ale z większej odległości, jestem mega ciekawy jak to wygląda z dalszej perspektywy Dzięki Cytuj
Members antydhtor Napisano 2 Kwietnia 2024 Members Napisano 2 Kwietnia 2024 Godzinę temu, wiktorxakax napisał: Cześć, jest szansa żebyś wstawił swoje zdjęcie ale z większej odległości, jestem mega ciekawy jak to wygląda z dalszej perspektywy Dzięki Nie jest to właściwy temat, ale proszę. Mam takie jedno z dalszej perspektywy, co kiedyś wstawiałem też na forum. Jest trochę rozmazane, ale tak wtedy miało być celowo bo to była cała gęba. Z resztą teraz już znacznie inaczej wyglądam, to co mi tam. Poza tym wyjeżdżam z PL na stałe, a przynajmniej na bardzo długo, a nawet jakby mi ktoś wytknął tę kurację, to powiem gdzie tam, to procerin, witamina D, i naświetlanie diodami LED od lampki rowerowej, zatem może być tu ta fotka. Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Members agrimon2 Napisano 15 Kwietnia 2024 Members Napisano 15 Kwietnia 2024 Mogę załatwić dutasteryd i finasteryd Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi