Members maciekk Napisano 15 Października 2024 Members Napisano 15 Października 2024 Chcę zrobić przeszczep, ale nie wiem gdzie. Ilość klinik mnie przytłacza (ale wiem które są renomowane, a które nie, Turcja raczej odpada) każda mówi coś innego, byłem już chyba na 10 możliwych konsultacjach, w tym w klinikach polskich. Mam wrażenie że im więcej chodzę na te konsultacje tym mniej mam ochotę zrobić ten zabieg bo jestem skonfundowany i nie wiem w co wierzyć a w co nie. W jednej mi mówią że wystarczy mi przeszczepić 1800 graftow, w innej że 5000. W jednej mi mówią że potrzebuje dwóch przeszczepów, w drugiej, że nie. Na Feriduniego i Bisangę raczej mnie nie stać, poza tym wyczułem jednoznaczne wyciąganie kasy w jednej z tych klinik, chciałbym coś poniżej 50k, tak 30-40 powiedzmy. Czy macie coś do polecenia? Cytuj
Members kiriku3 Napisano 15 Października 2024 Members Napisano 15 Października 2024 W takim wypadku zdecydowanie polecilbym Aestepool. Odbadz konsultacje i zrob jak najszybciej, po cena od nowego roku najpewniej znowu wzrosnie. Aestepool z mojego researchu jaki zrobilem zdecydowanie najlepszy stosunek jakosc/cena i nic nie jest nawet bliskie. Cytuj
Members Rafal77 Napisano 15 Października 2024 Members Napisano 15 Października 2024 Też poleciłbym Aestepool. Zobacz wątki na forum. Jest tego sporo. Efekty genialne...z przelotem w 20K się zmieścisz. Cytuj
Members Tekken43 Napisano 15 Października 2024 Members Napisano 15 Października 2024 Gdybym nie wybrał jackstrong to wybrałbym aestepool i czytając wszystkie ostatnie wątki to raczej z budżetowych klinik oni są najlepsi Cytuj
Members kiriku3 Napisano 15 Października 2024 Members Napisano 15 Października 2024 22 minuty temu, Rafal77 napisał: Też poleciłbym Aestepool. Zobacz wątki na forum. Jest tego sporo. Efekty genialne...z przelotem w 20K się zmieścisz. Jesli zrobi do konca tego roku to z odpowiednimi biletami wyjdzie okolo 14k Cytuj
Members m123456 Napisano 15 Października 2024 Members Napisano 15 Października 2024 Również z całego serca polecam Ci Aestepool jestem bardzo zadowolony z efektów Cytuj Kuracja : Proscar 1/4 tabletki dziennie Zabieg : Aestepool 4500 graftów 3.10.2023
Members ad7 Napisano 24 Października 2024 Members Napisano 24 Października 2024 W dniu 15.10.2024 o 11:28, maciekk napisał: Chcę zrobić przeszczep, ale nie wiem gdzie. Ilość klinik mnie przytłacza (ale wiem które są renomowane, a które nie, Turcja raczej odpada) każda mówi coś innego, byłem już chyba na 10 możliwych konsultacjach, w tym w klinikach polskich. Mam wrażenie że im więcej chodzę na te konsultacje tym mniej mam ochotę zrobić ten zabieg bo jestem skonfundowany i nie wiem w co wierzyć a w co nie. W jednej mi mówią że wystarczy mi przeszczepić 1800 graftow, w innej że 5000. W jednej mi mówią że potrzebuje dwóch przeszczepów, w drugiej, że nie. Na Feriduniego i Bisangę raczej mnie nie stać, poza tym wyczułem jednoznaczne wyciąganie kasy w jednej z tych klinik, chciałbym coś poniżej 50k, tak 30-40 powiedzmy. Czy macie coś do polecenia? Wyglądasz na jednopostowca, który raczej tu nie wróci, ale w przypadku jak wrócisz... robisz duży błąd skreślając Turcję na starcie. A jeśli szukasz klinik w Polsce to szczerze polecam ci zaprzestać takich poszukiwań. 1 Cytuj
Members kiriku3 Napisano 25 Października 2024 Members Napisano 25 Października 2024 11 godzin temu, ad7 napisał: Wyglądasz na jednopostowca, który raczej tu nie wróci, ale w przypadku jak wrócisz... robisz duży błąd skreślając Turcję na starcie. A jeśli szukasz klinik w Polsce to szczerze polecam ci zaprzestać takich poszukiwań. Też na początku swoich rozmyślań o przeszczepie skreśliłem Turcję i naprawdę dziękuję sobie że się jednak nawróciłem. Turcja po prostu miażdży Polskę współczynnikiem jakość - cena zwłaszcza, jeśli masz do przeszczepienia dużo graftow Cytuj
Members Rafal77 Napisano 26 Października 2024 Members Napisano 26 Października 2024 Pokaż kolego jaki masz problem na głowie może będzie łatwiej coś doradzić. Cytuj
Members dandinho Napisano 11 Listopada 2024 Members Napisano 11 Listopada 2024 Cytat poza tym wyczułem jednoznaczne wyciąganie kasy w jednej z tych klinik O ktora klinike chodzi ? Cytuj
Members maciekk Napisano 23 Listopada 2024 Autor Members Napisano 23 Listopada 2024 Wróciłem, nie jestem jednopostowcem. Dzięki za rady, odpuszczam zatem szukanie kliniki w Polsce i daję drugą szansę Turcji. Przez chwilę byłem zdecydowany na Sharley hair clinic, ale zniechęciło mnie zbyt natrętne wciskanie przeszczepu u nich, a poza tym nie ma o nich opinii na tym forum. Cytuj
Members Rafal77 Napisano 23 Listopada 2024 Members Napisano 23 Listopada 2024 Pokaż jaki masz etap łysienia? Cytuj
Members maciekk Napisano 23 Listopada 2024 Autor Members Napisano 23 Listopada 2024 Norwood 4 + tzw baby face. Nie komponuje się to zbyt dobrze Cytuj
Members bartoszzakole Napisano 29 Listopada 2024 Members Napisano 29 Listopada 2024 Witaj. Generalnie warto spojrzeć na tematykę Twojego łysienie szerzej. Polskie kliniki sieją dezinformacje i propagandę: krytykują Turcję, kupują lajki i opinie a przede wszystkim pierdolą swoją robotę. Turcja w cenie 3500 euro+ bilety prawie zawsze będzie lepszym wyborem niż oddanie się w ręce Polskich magików. Pomijam fakt, że Polskie kliniki kasują 40 tyś w górę... Teraz druga sprawa: Twój stan łysienia jest zaawansowany i bez względu na okoliczności potrzebujesz redukcji DHT- finasterydem bądz dutasterydem. Skutki uboczne wsród młodych ludzi bez nadwagi to max 2 procent i rosną do 10% przy otyłych staruszkach. Propaganda demonizuje finasteryd ale tylko dlatego, że jest tani i jest solą w oku dla cwaników któzy sprzedają cuda za wiele tysięcy PLN. Moja rada: wskakuj na fina i rób przeszczep w Turcji. Ewentualnie jeśli chcesz mieć włosy jeszcze max 5 lat to wskakuj na fina i dodaj minoxidil 2 Cytuj
Members antydhtor Napisano 29 Listopada 2024 Members Napisano 29 Listopada 2024 (edytowane) 55 minut temu, bartoszzakole napisał: Propaganda demonizuje finasteryd ale tylko dlatego, że jest tani i jest solą w oku dla cwaników któzy sprzedają cuda za wiele tysięcy PLN. Tak jest! Propaganda przeciw temu lekowi jak i każdemu innemu jest do usrania i aż do bólu mózgu w internetach, w tym na forach o łysieniu... Gnidy parszywe chciałyby nawet aby ostatni i jedyny lek zatwierdzony do leczenia łysienia najlepiej zdelegalizować. I wymyślają nawet coraz to gorsze uboki z dupy wzięte - jakieś specjalne choroby PFS itd.... i sieją propagandę na całego. Cieszy mnie, że to zauważyłeś, i że w końcu ktoś też zauważył i powiedział wyraźnie o propagandzie nazywając po imieniu. Edytowane 29 Listopada 2024 przez antydhtor Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Members Rafal77 Napisano 29 Listopada 2024 Members Napisano 29 Listopada 2024 W połowie grudnia będzie w Polsce dr Altan z Aestepool. Wybierz się do Warszawy na konsultacjie. I zerknij na efekty ich pracy na grupie. Był też cinajmniej kadencji taki przypadek. Wygląda teraz super...I Nawet nie myśl o zabiegu w PL. 1 Cytuj
Members maciekk Napisano 29 Listopada 2024 Autor Members Napisano 29 Listopada 2024 Dzięki za odpowiedzi Cytuj
Members przemox78 Napisano 3 Grudnia 2024 Members Napisano 3 Grudnia 2024 Mnie Aestepool odrzucił i nie wykona mi zabiegu. Cytuj 40 lat4 zabiegi HTŁącznie przeszczepione już 11235 graftów.Zoxin Med, Babydream ShampooBiotynaZielona herbata
Members Rafal77 Napisano 3 Grudnia 2024 Members Napisano 3 Grudnia 2024 Czym argumentowali swoją decyzję? Pokazałeś tylko 1 zdjecie bez donoru także nam ciężko do tego się odnkeść Cytuj
Members maciekk Napisano 8 Grudnia 2024 Autor Members Napisano 8 Grudnia 2024 To nie ja napisałem, że mnie odrzucił. W sobotę idę na konsultację z doktorem Altanem Cytuj
Members maciekk Napisano 5 Stycznia Autor Members Napisano 5 Stycznia Cześć, byłem na konsultacji z dr Altanem w grudniu w Warszawie i nikt z kliniki do tej pory się do mnie nie odezwał - miałem dostać wiecej info na maila. Czy jest tu ktoś kto był tez na konsultacji? Był jakiś odzew? Cytuj
Members Rafal77 Napisano 5 Stycznia Members Napisano 5 Stycznia Ja byłem we wrześniu I chyba w ciągu ok 2tyg dostałem informację. Wez pod uwagę, że były święta i w związku z tym może mają jakiś poślizg. A dr Altan zakwalifikował Cię do zabiegu na konsultacji? Jak ocenił sytuację? Cytuj
Members maciekk Napisano 5 Stycznia Autor Members Napisano 5 Stycznia Tak, zakwalifikował. Ale nie zapamiętalem ile graftow, chyba ok 3500-4000 - czekam na to info mailowe Cytuj
Members Rafal77 Napisano 5 Stycznia Members Napisano 5 Stycznia Ewentualnie przypomnij się Dominice lub Damianowi. Terminy chyba są teraz na marzec/kwiecień... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi