Skocz do zawartości
bbh_blocked_dnftl

Rekomendowane odpowiedzi

• Members
Napisano

Hej, 

Dostałem na maila informację o promocji

Black Friday to idealny moment, aby zrealizować marzenia o gęstszych, zdrowych włosach! Tylko teraz możesz skorzystać z wyjątkowej promocji na przeszczep włosów i odkryć nowego siebie.

Co oferujemy?

Promocyjna cena: 9900 zł zamiast 13 000 zł!

Profesjonalna opieka i nowoczesne metody przeszczepu.

Pewność i naturalny efekt.

Nie czekaj – ta oferta jest ważna tylko od 15 listopada do 1 grudnia!

Przywitaj Nowy Rok z pewnością siebie i nową fryzurą. Zrób pierwszy krok już dziś!

Zarezerwuj darmową konsultację teraz i skorzystaj z promocyjnej ceny:

👉 Umów się na wizytę

Co o tym sądzicie? Ktoś już ma doświadczenie z tą kliniką?

• Members
Napisano

pomyśl  niby tyle zabiegów zrobili a promki dają........w reklame ładują kasę pomyśl dlaczego ???? bo zapewne nie ma chętnych gdyby było tak super to lotem błyskawicy ludzie walili i by tam oknami i drzwiami ...dlaczego tego nie ma? ja miałem negatywne doświadczenia ....i odbijają mi się oni czkawką.......

• Members
Napisano (edytowane)

Jestem ciekaw opinii. Moja barberka we Wro rzekomo miała kilku pacjentów od nich i ponoć są zadowoleni. Ale to informacje z drugiej ręki, więc z chęcią popatrzyłbym na bezpośrednie relacje.

Edytowane przez Sado
  • Members
Napisano (edytowane)

Moim skromnym zdaniem przeszczep włosów to naprawdę ostatnia rzecz która wybiera się na bazie tego że jest obecnie promocja i można go zrobić przez jakiś czas o 4000 złotych taniej 

Edytowane przez kiriku3
  • Members
Napisano
18 minut temu, mekka napisał:

Tak, masz rację. Aczkolwiek dla mnie ważniejsze od zaoszczędzeniu paru zł jest wygoda w postaci zabiegu na miejscu 🙂

A dla mnie, aby włosy były przeszczepione w odpowiedni poprawny sposób. To nie farba na samochodzie, którą będzie można przemalować u innego fachowca, jak coś pójdzie nie tak.

• Members
Napisano
2 godziny temu, Andrew3 napisał:

A dla mnie, aby włosy były przeszczepione w odpowiedni poprawny sposób. To nie farba na samochodzie, którą będzie można przemalować u innego fachowca, jak coś pójdzie nie tak.

Dlatego jest zapytanie o jakość usługi.