Members mekka Napisano 17 Listopada 2024 Members Napisano 17 Listopada 2024 Hej, Dostałem na maila informację o promocji Black Friday to idealny moment, aby zrealizować marzenia o gęstszych, zdrowych włosach! Tylko teraz możesz skorzystać z wyjątkowej promocji na przeszczep włosów i odkryć nowego siebie. Co oferujemy? ✨ Promocyjna cena: 9900 zł zamiast 13 000 zł! ✨ Profesjonalna opieka i nowoczesne metody przeszczepu. ✨ Pewność i naturalny efekt. Nie czekaj – ta oferta jest ważna tylko od 15 listopada do 1 grudnia! Przywitaj Nowy Rok z pewnością siebie i nową fryzurą. Zrób pierwszy krok już dziś! Zarezerwuj darmową konsultację teraz i skorzystaj z promocyjnej ceny: 👉 Umów się na wizytę Co o tym sądzicie? Ktoś już ma doświadczenie z tą kliniką? Cytuj
Members Koper Napisano 17 Listopada 2024 Members Napisano 17 Listopada 2024 pomyśl niby tyle zabiegów zrobili a promki dają........w reklame ładują kasę pomyśl dlaczego ???? bo zapewne nie ma chętnych gdyby było tak super to lotem błyskawicy ludzie walili i by tam oknami i drzwiami ...dlaczego tego nie ma? ja miałem negatywne doświadczenia ....i odbijają mi się oni czkawką....... Cytuj
Members mekka Napisano 17 Listopada 2024 Autor Members Napisano 17 Listopada 2024 Możesz coś więcej napisać o swoich doświadczeniach z tą kliniką? Cytuj
Members Boguś Napisano 17 Listopada 2024 Members Napisano 17 Listopada 2024 Proszę napisz coś więcej o tym bo już w sobotę mam u Nich konsultację i zaczynam mieć obawy co do jakości uch usług. Cytuj
Members kuglarz88 Napisano 18 Listopada 2024 Members Napisano 18 Listopada 2024 Nie ma tutaj dowód że popsuli komuś zabieg. Wręcz przeciwnie Cytuj
Members Sado Napisano 18 Listopada 2024 Members Napisano 18 Listopada 2024 (edytowane) Jestem ciekaw opinii. Moja barberka we Wro rzekomo miała kilku pacjentów od nich i ponoć są zadowoleni. Ale to informacje z drugiej ręki, więc z chęcią popatrzyłbym na bezpośrednie relacje. Edytowane 18 Listopada 2024 przez Sado Cytuj
Members Boguś Napisano 18 Listopada 2024 Members Napisano 18 Listopada 2024 Więc czekamy może ktoś miał styczność z tą kliniką i się coś więcej wypowie na jej temat. Cytuj
Members kiriku3 Napisano 19 Listopada 2024 Members Napisano 19 Listopada 2024 (edytowane) Moim skromnym zdaniem przeszczep włosów to naprawdę ostatnia rzecz która wybiera się na bazie tego że jest obecnie promocja i można go zrobić przez jakiś czas o 4000 złotych taniej Edytowane 19 Listopada 2024 przez kiriku3 Cytuj
Members mekka Napisano 19 Listopada 2024 Autor Members Napisano 19 Listopada 2024 Tak, masz rację. Aczkolwiek dla mnie ważniejsze od zaoszczędzeniu paru zł jest wygoda w postaci zabiegu na miejscu 🙂 Cytuj
Members Andrew3 Napisano 19 Listopada 2024 Members Napisano 19 Listopada 2024 18 minut temu, mekka napisał: Tak, masz rację. Aczkolwiek dla mnie ważniejsze od zaoszczędzeniu paru zł jest wygoda w postaci zabiegu na miejscu 🙂 A dla mnie, aby włosy były przeszczepione w odpowiedni poprawny sposób. To nie farba na samochodzie, którą będzie można przemalować u innego fachowca, jak coś pójdzie nie tak. Cytuj
Members mekka Napisano 19 Listopada 2024 Autor Members Napisano 19 Listopada 2024 2 godziny temu, Andrew3 napisał: A dla mnie, aby włosy były przeszczepione w odpowiedni poprawny sposób. To nie farba na samochodzie, którą będzie można przemalować u innego fachowca, jak coś pójdzie nie tak. Dlatego jest zapytanie o jakość usługi. Cytuj
Members Andrew3 Napisano 19 Listopada 2024 Members Napisano 19 Listopada 2024 16 minut temu, mekka napisał: Dlatego jest zapytanie o jakość usługi. Odpowiedzi jakoś brak, wiec mocno bym się na Twoim miejscu zastanowił. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi