Skocz do zawartości
bbh_blocked_dnftl

Lista klinik transplatnacji (przeszczepu) włosów

Rekomendowane odpowiedzi

• Members
Napisano
W dniu 29.01.2021 o 23:26, speed201 napisał:

Co to za śmietnik ?

lista raczej dawno/nigdy nie weryfikowana jeśli chodzi o polskie kliniki, nawet w 2009roku zestawianie "kliniki" Prandeckiego vs zachodnie kliniki to jak mengele z auschwitz a prawdziwą kliniką.

• 2 months later...
  • Odpowiedzi 104
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

• Members
Napisano

Zdecydowałem się na przeszczep, ktoś by chciał się zorganizować by razem pojechać do Turcji do jakiejś nienajgorszej kliniki ewentualnie za pomocą pośredniaków w PL jak meditravel czy flightcośtam?

• 4 weeks later...
  • 10 months later...
  • Members
Napisano

Uczciwa, ja jakoś za tyle byłem na wyjeździe grupowym z Medixy z opiekunem polskim co to leciał z lotniska w Warszawie i potem z nami wracał. Bałem się trochę bariery językowej więc nie chciałem lecieć sam, z resztą zawsze dobrze jest śmigać z jakąś ekipką niż samemu. Polecam, a przynajmniej na ten moment jestem bardzo ukontentowany. 

• Members
Napisano

Meditrust.pl to jest super klinika, wszystko miałem w pakiecie ze wszystkim łącznie z hotelami, transferami i zapłaciłem 1800 euro. Polecam, bo widzę, że brakuje tutaj tego www.meditrust.pl