Members ninjaturtle Napisano 22 Lutego 2024 Members Napisano 22 Lutego 2024 W dniu 29.01.2021 o 23:26, speed201 napisał: Co to za śmietnik ? lista raczej dawno/nigdy nie weryfikowana jeśli chodzi o polskie kliniki, nawet w 2009roku zestawianie "kliniki" Prandeckiego vs zachodnie kliniki to jak mengele z auschwitz a prawdziwą kliniką. Cytuj
Members chłop Napisano 23 Kwietnia 2024 Members Napisano 23 Kwietnia 2024 Zdecydowałem się na przeszczep, ktoś by chciał się zorganizować by razem pojechać do Turcji do jakiejś nienajgorszej kliniki ewentualnie za pomocą pośredniaków w PL jak meditravel czy flightcośtam? Cytuj
Members chłop Napisano 16 Maja 2024 Members Napisano 16 Maja 2024 4000 grafów za 14k w Turcji z przelotem, tłumaczem, hotelem itp. to uczciwa cena? Cytuj
Members wicherowski Napisano 15 Kwietnia Members Napisano 15 Kwietnia Uczciwa, ja jakoś za tyle byłem na wyjeździe grupowym z Medixy z opiekunem polskim co to leciał z lotniska w Warszawie i potem z nami wracał. Bałem się trochę bariery językowej więc nie chciałem lecieć sam, z resztą zawsze dobrze jest śmigać z jakąś ekipką niż samemu. Polecam, a przynajmniej na ten moment jestem bardzo ukontentowany. Cytuj
Members Danieldrag Napisano 18 Kwietnia Members Napisano 18 Kwietnia Meditrust.pl to jest super klinika, wszystko miałem w pakiecie ze wszystkim łącznie z hotelami, transferami i zapłaciłem 1800 euro. Polecam, bo widzę, że brakuje tutaj tego www.meditrust.pl Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi