Members nova Napisano 2 Stycznia 2018 Members Napisano 2 Stycznia 2018 Co taka cisza w tym temacie? Ceny spadaja czy wrecz przeciwnie? Cytuj
Gość Napisano 2 Stycznia 2018 Napisano 2 Stycznia 2018 Co taka cisza w tym temacie? Ceny spadaja czy wrecz przeciwnie? Chciałoby się by ceny były coraz niższe a jakość coraz wyższa. Niestety z jednym i drugim bywa różnie, nawet w tej samej klinice.Ale generalnie patrząc np 10 lat do tyłu, trzeba przyznać, że ceny i dostępność zabiegów (mimo rozmaitych wahań) się sporo poprawiła. Cytuj
Members JustynaBHR Napisano 1 Maja 2018 Members Napisano 1 Maja 2018 BHR proponuje 3euro za graft przy zabiegach wykonanych w maju i czerwcu.Rowniez pierwszy raz slysze o jakimkolwiek minimum cenowym. Cytuj
Members grzegorzrz Napisano 21 Maja 2018 Members Napisano 21 Maja 2018 może kogoś zainteresuje: http://fusehair.com/free-hair-transplant-procedure/ Cytuj
Members dandinho Napisano 21 Maja 2018 Members Napisano 21 Maja 2018 ale to bylo chyba wazne do 4 kwietnia Cytuj
Members Madrex101 Napisano 23 Października 2018 Members Napisano 23 Października 2018 Klinika Arena -med Serkan Aydin ma na koncie przeszczepy znanych ludzi z Turcji ... niby 1600euro do 5000 graftów ale jedno zdjęcie jest warte uwagi Cytuj
Members jan_kasprzak_1989 Napisano 23 Października 2018 Members Napisano 23 Października 2018 Rzeź Cytuj
Members Matrix_neo94 Napisano 23 Października 2018 Members Napisano 23 Października 2018 Jaaa aa pieeerdoooleeeeee Cytuj
Members dandinho Napisano 23 Października 2018 Members Napisano 23 Października 2018 wyjeli mu wszystkie hery z donoru Cytuj
Members marcinekk Napisano 23 Października 2018 Members Napisano 23 Października 2018 Ja pierdziele to już naprawdę przesada... Cytuj
Members Matrix_neo94 Napisano 23 Października 2018 Members Napisano 23 Października 2018 Pamiętam jak ktoś tu na forum pisał że nie rozumie czemu lekarze uważają że brakło mu donoru przez co kolejne zabiegi są niemożliwe i że on by wolał żeby przeszczepic mu wszystkie włosy z tyłu na górę i tutaj mamy chyba właśnie taki przypadek Cytuj
Members Madrex101 Napisano 23 Października 2018 Members Napisano 23 Października 2018 Serkan Aydin i jego technicy ... macie linka do całej relacji ...PS. na sam widok aż mnie mrowi w potylicy ... http://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=4733.0 Cytuj
Members JustynaBHR Napisano 24 Października 2018 Members Napisano 24 Października 2018 Cena w BHR na listopad to 2,75 euro za graft Cytuj
Members turner Napisano 8 Sierpnia 2019 Members Napisano 8 Sierpnia 2019 Serkan Aydin i jego technicy ... macie linka do całej relacji ...PS. na sam widok aż mnie mrowi w potylicy ... http://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=4733.0obejrzałem całą relację... jak za cenę kilkudziesięciu tys. zł to słabe te efekty... ze 4 razy więcej by się tych włosów przydało... Cytuj
Members cifparalotniarz Napisano 19 Czerwca 2020 Members Napisano 19 Czerwca 2020 Ktoś się orientuje jak aktualnie wygląda cena za graf w FUE w BHR? I jak z tą jakością w meditravel? Cena w miarę atrakcyjna, ale jak z jakością? Cytuj Fin 1mg/dzieńZoxin Med/2x w tygodniuBiotynA 5mg/dzieńCynk 30mg/dzień
Members Pieter2020 Napisano 16 Sierpnia 2020 Members Napisano 16 Sierpnia 2020 Witam, Ja w HTS w Brukseli - dr Devroye placilem 4euro za pierwsze 1000 graftow, za reszte 3 euro. Cytuj
Members kules Napisano 16 Sierpnia 2020 Members Napisano 16 Sierpnia 2020 Planujesz zdać relację z zabiegu? Cytuj Aktualna kuracja:- Finasteryd 1mg (Finahit)- Hairvity- Dermena Men (szampon)- Zoxin Med (szampon)
Members JacekBHR Napisano 19 Sierpnia 2020 Members Napisano 19 Sierpnia 2020 Ktoś się orientuje jak aktualnie wygląda cena za graf w FUE w BHR? I jak z tą jakością w meditravel? Cena w miarę atrakcyjna, ale jak z jakością? W BHR przede wszystkim zwracamy uwage na jakosc zabiegu. Jesli chodzi o ceny wahaja sie one miedzy 2 aa 3 euro. To zawsze zalezy od wielkosci zabiegu. Jesli decydujesz sie na FUE masz rowniez mozliwosc negocjacji cen. Przed zabiegiem obowiazkowe sa konsultacje z Doktorem Bisanga. Wtedy wszystkiego sie dowiesz odnosnie zabiegu, jak bedzie on wygladal itd. Zachecam do obejrzenia video na YT - polskie napisy dostepne po klinieciu w sekcje napisy, jezyk polski. Napisalem tez wiadomosc prywatna. Cytuj Jacek - BHR Konsultant jacek@bhrclinic.com https://www.facebook.com/BHRPOLAND
Members marcinekk Napisano 19 Sierpnia 2020 Members Napisano 19 Sierpnia 2020 Jacku konsultancie czy miales zabieg/zabiegi sam osobiście? Cytuj
Members marcinekk Napisano 23 Sierpnia 2020 Members Napisano 23 Sierpnia 2020 Jesli konsultant Jacek rownie szybko odpowiada potencjalnym pacjentom BHR jak na ten post i moje pytanie to nie polecam jego pośrednictwa...lepiej kontaktować się bezpośrednio z Belgią. Cytuj
Members majki3 Napisano 20 Października 2020 Members Napisano 20 Października 2020 od siebie tak samo odradzam robienie czegokolwiek w BHR. Jeżeli ktoś jest zainteresowany to niech poszpera efekty ich zabiegów w moich tematach. Część przeszczepu nie przyjęła się i gwarancja w tej klinice okazała się fikcją. Wmawiano mi choroby skóry poprzez znalezienie byle krostki na głowie, to samo wmawianio kilku innym pacjentom. Poprzedni konsultant natychmiastowo wszystko fotografował aby mieć orężę do obrony kliniki. Zaproponowano mi śmieszne 300 graftów przy zabiegu prawie 4000 za prawie 60 koła. Marcinek też miał tam niezle jazdy. To już kolejny konsultant tej kliniki na forum a więc o czymś to świadczy... Samo to że po zabiegu byłem traktowany jak intruz a nie klient mówi wszystko... Cytuj
Members Matrix_neo94 Napisano 9 Stycznia 2021 Members Napisano 9 Stycznia 2021 Ty kurwo zajebana przestań spamowac Cytuj
Members dandinho Napisano 6 Lutego 2021 Members Napisano 6 Lutego 2021 Dlaczego nie banujecie tego zjeba ? Cytuj
Members Macko Napisano 3 Listopada 2021 Members Napisano 3 Listopada 2021 Czy ktoś orientuje się ile za graft ma Asmed, nie mają maila jedynie tel. Czy to ta sama półka cenowa jak Ferudini czyli 5euro/gr ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi