fighter Napisano 25 Marca 2014 Napisano 25 Marca 2014 Wielokrotnie widząc aktualne zdjęcia beckhama zastanawiam się jak on to zrobił, że ma teraz tak genialne włosy. On nigdy nie miał jakiejś tragedii na głowie, jednak różnica jest zdecydowana, a wielokrotnie w wywiadach mówił, że nie miał żadnego przeszczepu. (kłamał?) widoczna miniaturyzacja na linii fotki: a teraz aktualny stan: Fina nie mógł stosować, bo jest sportowcem. Jestem ciekawy co zrobił, że ma teraz tak mocną linię i bardzo gęste włosy.Co sądzicie? Cytuj Aktualna Kuracja (data rozpoczęcia) RU 5% w KB 2 ml dziennie ( 9.08.12) Biotyna 10 mg (22.01.14)MSM 1.5g (15.01.18)
Members kulu Napisano 26 Marca 2014 Members Napisano 26 Marca 2014 http://bit.ly/1dNmjNXCoś musiał mieć grzebane, to raczej nie farmakologia. Hmm, dla mnie jest coś w nich nienaturalnego Cytuj
AngelOnTheEarth Napisano 26 Marca 2014 Napisano 26 Marca 2014 Rzeczywiscie, no niezle, kazdy kombinuje jak tylko moze jak widac;] Cytuj Dut 0.5 mg E4D CB-03-01 2% 1ml ED Witaminy:Biotyna,Cynk,Żelazo,Wapń,Magnez,D3 Zoxin Med
Members razorpolska1 Napisano 26 Marca 2014 Members Napisano 26 Marca 2014 przeszczep tez nie bo bylo by głosno Cytuj RU KB Solution 5% 1,2,5ml dziennie ( 21.11.13 ) zaczne w tym tyg spowrotemSaba Gel Betha 1x dziennie przez miesiac codzien od 10.11.14 Olejek arganowy,olejek rycynowy,sawpalmetto Szampon z keto 2-3 x w tyg w dni bez saba
Members enigma Napisano 26 Marca 2014 Members Napisano 26 Marca 2014 To moze najprosciej ma takie geny ze lysieje lekko na calej glowie (tzn. zmniejszenie gestosci), a linie ma niezniszczalna,mam takiego kumpla co tak ma Cytuj
fighter Napisano 27 Marca 2014 Autor Napisano 27 Marca 2014 na pierwszym zdjęciu, które załączyłem według mnie ma miniaturyzacje na linii. Cytuj Aktualna Kuracja (data rozpoczęcia) RU 5% w KB 2 ml dziennie ( 9.08.12) Biotyna 10 mg (22.01.14)MSM 1.5g (15.01.18)
Members enigma Napisano 27 Marca 2014 Members Napisano 27 Marca 2014 Ja bym obstawiał diffused pattern hair loss Cytuj
Members mildton Napisano 28 Marca 2014 Members Napisano 28 Marca 2014 Takie artykuły zawsze traktuje z przymruzeniem oka, jednak to kolejna dawka łysiejąych "celebrytów", którzy usilnie walczą. http://wzrostgwiazd.blox.pl/2013/02/Wlosy-gwiazd-po-przeszczepie.html Cytuj RU 100mg w KBMinox foam
Members cyfrowywafel Napisano 15 Stycznia 2016 Members Napisano 15 Stycznia 2016 Beckham na 100% mial przeszcze, ostatnio ogladalem mecz charytatywny (rozgrywany w czasie intensywnego deszcu) i doskonale bylo widac ingerencje na jego glowie Cytuj
Members wylysialek Napisano 15 Stycznia 2016 Members Napisano 15 Stycznia 2016 Takie artykuły zawsze traktuje z przymruzeniem oka, jednak to kolejna dawka łysiejąych "celebrytów", którzy usilnie walczą. http://wzrostgwiazd.blox.pl/2013/02/Wlosy-gwiazd-po-przeszczepie.html Jak już temat odkopany, to odniosę się do wzmianki o Majdanie w artykule. Napisali, że Majdan prezentuje się najefektowniej i zastanawiają się, czy to przeszczep, czy tupecik. Jako użytkownik mikrowłókien wypowiem się, że wygląda to na przeszczep + nanogen. On daje świetne efekty. Można w zasadzie zrobić przeszczep w stylu rzadko rozrzucone 2000 graftów na NW6 i jechać na nanogenie do końca życia, tylko widać to z bliska i jest dość uciążliwe w codziennym użytkowaniu, zwłaszcza na takiej powierzchni. Cytuj
fighter Napisano 5 Października 2018 Autor Napisano 5 Października 2018 Zawsze fascynowały mnie jego włosy. Nosi często super fryzury, a czy ma problemy z łysieniem tego nikt nie wie, bo jakim cudem potrafi mieć taki stan na głowie https://www.mirror.co.uk/3am/celebrity- ... r-13200714żeby potem kilka miesięcy później wyjść z gęstymi grubymi włosami? I to nie raz była taka sytuacja w jego przeszłości. Chociaż pod tym linkiem co wrzuciłem to już widać, że na poważnie ma problemy z łysieniem. Ktoś mi to wytłumaczy? Albo to jakis shock loss po przeszczepie (chociaż sam beckham zarzekał się w jakimś wywiadzie, że on nigdy nie robił przeszczepu i jak zacznie łysieć to sie ogoli na 0), albo używa ciągle jakiegoś toppika- tylko przecież nie raz grał w deszczu to przecież wszystko by mu się zmyło.Co sadzicie? Cytuj Aktualna Kuracja (data rozpoczęcia) RU 5% w KB 2 ml dziennie ( 9.08.12) Biotyna 10 mg (22.01.14)MSM 1.5g (15.01.18)
Members wrobel Napisano 2 Lutego 2019 Members Napisano 2 Lutego 2019 Takie ma włosy moim zdaniem. Mam kumpla blondyna. Nie lysieje i nie będzie bo jego ojciec 63 lata zero zakoli on 36 tak samo. Jak się ogoli na krótko to w słońcu widać prześwit na całej głowie jak zapusci czesane na boczek to ma mega gęste i grube. Wydaje mi się że takie przeswity często występują u blondynow. Też ostatnio poznałem typa też blondyn dłuższe włosy wyglada jakby lysial. Rzadzizna i jakieś słabe włosy jednak na profilu FB ma zdjęcia z 2011r i wyglądało to tak samo a ja bym powiedział że lysieje. Cytuj 3500 graftMinoxidil 5%Avodart 0,5mg eodZoxin-med
fighter Napisano 6 Marca 2019 Autor Napisano 6 Marca 2019 Raczej łysieje https://www.thesun.co.uk/tvandshowbiz/7 ... ess-miami/ Kilka dni po tym miał zdjęcie z jakiegoś wywiadu i wydawało się jakby miał toppikiem posypane. Teraz znowu ma zajebiste. Także na 90% mial przeszczep, albo David wie o czymś o czym my nie wiemy Cytuj Aktualna Kuracja (data rozpoczęcia) RU 5% w KB 2 ml dziennie ( 9.08.12) Biotyna 10 mg (22.01.14)MSM 1.5g (15.01.18)
Members antydhtor Napisano 12 Marca 2019 Members Napisano 12 Marca 2019 albo David wie o czymś o czym my nie wiemy David może wie to samo co ja. Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Rekomendowane odpowiedzi